Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα και καλη χρονια.Προκειται να κανω μια γενναια αναβαθμιση στο desktop μου, ως επεξεργαστη εχω επιλεξει τον i5 4440, για ram την corsair vengeance 1x8gb και εχω ενα δίλημμα στην mobo. Ειμαι μεταξυ sniper g1-m5 ,ga-z87x-oc και z87x-ud5h. Να ξεκαθαρισω οτι δεν αλλαζω την gigabyte με τιποτα...τα παραπανω θα πλαισιωσουν ενα τροφοδοτικο 700ρι της cm fully modular, και για gpu η υπαρχουσα gts250 που θα αντικατασταθει στο μελλον με την gtx650 ή gtx 660 και βλεπουμε για διαταξη sli.ευχαριστω προκαταβολικα

Δημοσ.

RAM κοίτα σε 2χ4gb για να έχεις το προτέρημα του dual channel (τρέχει λίγο καλύτερα). Z87 μητρική παίρνουμε επί το πλείστον όταν θέλουμε να κάνουμε oc, πράγμα που εσύ δεν γίνεται να κάνεις με τον 4440. Καλές η gigabyte μητρικές αλλά όχι και ότι δεν υπάρχουν μοντέλα άλλων εταιρειών που να είναι εξίσου καλά και ίσως σε καλύτερη τιμή, ωστόσο περί ορέξεως.... Οπότε άνετα μπορείς να δεις κάτι τέτοιο:

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=34673&cat=3&sub=385&pmanuf=195&sort=3&step=undefined

Τέλος ο επεξεργαστής σου για να δείξει τα δόντια του πρέπει να συνδυαστεί οπωσδήποτε με άλλη gpu,όπως πολύ σωστά σκέφτηκες. Μάλιστα αν ενδιαφέρεσαι επί το πλείστον για gaming προσπάθησε να πας σε gtx660 και πάνω

Δημοσ.

Ακριβώς οτι ειπε ο παραπανω. Κοιτας σε H87 Μητρικες λόγω του επεξεργαστη σου. Σε ram το καλυτερο ναι θα ηταν να πας σε 2x4gb στα 1600(συνηθως στις φθηνοτερες της αγορας)λογω Dual Channel δυνατοτητας που εχει η μητρικη. Και αν το Pc ειναι για gaming καλυτερα μια  δυνατη καρτα γραφικων(και οι μητρικες H87 δεν υποστηριζουν Sli)

Δημοσ.

τοτε θα σφικτω λιγο να παρω το 4670κ γιατι ενδιαφέρομαι για oc νομιζα οτι υπάρχει κανα κόλπο oc και ας μην ειναι ξεκλείδωτος ο πολλαπλασιαστης...νομιζα αλλα δεν το εψαξα...  :huh:  
οσο για την ram λεω να ακολουθησω την συμβουλη σας καθώς σε μελλοντικο διπλασιασμο της θα μ είναι αχρηστο μεγεθος μεγαλύτερο των 8gb...με αυτα τα δεδομενα τι mobo προτείνετε?

Δημοσ.

Δεν λέει τίποτα το ότι δεν χρησιμοποιησες ποτε asus! H μητρική του fulgore ειναι ότι πρεπει για ασφαλές oc αλλα κατα κατι τι ακριβότερη ! Και με τις δυο όσμωση κανεις άνετα την δουλειά σου !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...