Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας ! Ψάχνω να αγοράσω ένα iphone μεταχειρισμένο . Έχω βρει λοιπόν ένα iphone 4s το οποίο δουλεύει λέει με rsim (όπου δεν ξέρω ακριβώς τι κάνει ) όμως έχει υπόλοιπο εγγύησης εώς και τον Ιούνιο του 14 . κοστίζει 280.00 €

αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος , έχω αυτές τις απορίες :

- Τι ακριβώς είναι η rsim (…)

- Συμφέρει αυτή η αγορά;

Αυτά! Ευχαριστώ εκ τον προτέρων!

Δημοσ.

η ρσιμ ξεκλειδωνει το μοντελο ετσι ώστε να είναι συμβατο με οποιαδήποτε καρτα σιμ......αν σου λεει ότι λειτουργει με ρσιμ σημαινει πως είναι κλειδωμενο σε καποια εταιρια του εξωτερικου......κατά την γνωμη μου δεν αξιζει αυτή η αγορα διοτι πρωτον μπορεις να βρεις ξεκλειδωτο με τα ιδια χρηματα και αν γινει στραβη και κατι παθει η ρσιμ την εκατσες.....μετα θελει καινουρια(δεν υπαρχουν στην ελλαδα μονο από ebay)και ξανα ρυθμισμα της σιμ σου

Δημοσ.

θες μονο iphonε;

αν ναι, το 4ς πλεον ειναι λγο ξεπερσαμενο, δεν ξερω βεβαια και τι χρηση κανεις.

δεν το σκεφτεσαι για κανενα καινουργιο win/android;

Δημοσ.

Καλησπέρα σας ! Ψάχνω να αγοράσω ένα iphone μεταχειρισμένο . Έχω βρει λοιπόν ένα iphone 4s το οποίο δουλεύει λέει με rsim (όπου δεν ξέρω ακριβώς τι κάνει ) όμως έχει υπόλοιπο εγγύησης εώς και τον Ιούνιο του 14 . κοστίζει 280.00 €

αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος , έχω αυτές τις απορίες :

- Τι ακριβώς είναι η rsim (…)

- Συμφέρει αυτή η αγορά;

Αυτά! Ευχαριστώ εκ τον προτέρων!

Εαν θες 4s τα 280 ειναι μια καλη τιμουλα αλλα οχι για το συγκεκριμενο.Για τους λογους που ανεφεραν για την rsim τα παιδια πιο πανω.οι τιμες των 4s χωρις πολλες γρατζουνιες ελληνικα ξεκλειδωτα και με κουτια αυτην την στιγμη ειναι στα 300.παρακατω θα βρεις σπανια (εκτος απο καποιους που το βαζουν 290 για το ματι) και συνηθως θα δεις παραπανω.Οποτε αν βρεις στα 280 αλλο οπως σου ειπα ειναι καλα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...