Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μήπως μηδένισε μετά από μπάνιο; :P ή έχει να κάνει με τη χρονολογία; 

θα ήθελες να υπήρχαν και άλλοι βαθμοί βρε storm; για να βλέπεις σε τι lvl καψίματος έχεις φτάσει; :P

• Like 1
Δημοσ.

Και το PSU σε μοντέλο τροφοδοτικού (όχι μόνο όνομα) και watt. Δηλαδή:

ΚΟΥΤΙ

ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ/WATT

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ

ΜΗΤΡΙΚΗ

ΜΝΗΜΗ RAM

ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ

ΟΘΟΝΗ/ΑΝΑΛΥΣΗ

Πιστεύω είναι αρκετά συμμαζεμένο και κατατοπιστικό.

Καλου κακου βαλε και το Dvd :P

Δημοσ.

Σε πρόλαβα ;)

http://www.insomnia.gr/topic/512998-%CE%B2%CE%BF%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B1%CF%83-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%89%CE%BD/

Σας παρακαλώ ΟΣΟΙ βοηθάτε τον κόσμο να τους παραπέμπετε κατ΄ευθείαν στην παραπάνω ενότητα από και πέρα για όλες τις καινούργιες ενότητες που θα προκύψουν ζητώντας συμβουλές αναβάθμισης για GPU.

Καλου κακου βαλε και το Dvd :P

Δώσε μου έστω και μια λογική σύνδεση ΓΙΑΤΙ θα μπορούσε κατά οποιονδήποτε τρόπο να επηρεάζει την αγορά μιας κάρτας γραφικών και θα το κάνω. Βγαίνουν και σε XXXL και δεν θα χωρέσει μια γαιδουρο-290Χ; :P

επίσης τα sticky σχετικά με τους drivers για amd/nvidia (ή και intel, whatever..) θα έπρεπε να είναι εδώ και όχι στο software

πολλοί δηλαδή μόνο και μόνο για αυτά πάμε στο software όποτε το θυμόμαστε ή βλέπουμε κάποιο post στην αρχική σελίδα του forum, εδώ στις κάρτες γραφικών θα ήταν πολύ πιο χρήσιμα και ευκολοπροσβάσιμα και για τους ήδη υπάρχοντες χρήστες, αλλά και θα τα έβρισκαν πιο εύκολα όσοι δεν είναι εξοικειωμένοι με τη δομή και τις υποενότητες του insomnia (νέοι χρήστες)  

Θα κάνουμε σε πιλοτική βάση την ενότητα που ήδη φτιάξαμε για τις αναβαθμίσεις και ανάλογα με τα αποτελέσματα επεκτείνουμε και σε άλλα πεδία. Είναι σαφώς στα υπόψιν το παραπάνω. Απλά προτιμώ να το πάμε βήμα βήμα, γιατί εμείς οι Ελληνάρες μας αρέσει και το ΧΑΟΣ μας πως να το κάνουμε;

Ε φυσικά 8500 πόστ και ακόμη junior ε? εγώ με 2200 γιατί είμαι Senior? όχι οτι με χαλάει βέβαια κιόλας!  :-D

Είναι πολλά τα περίεργα που βλέπω κατά καιρούς εδώ μέσα αλλά είτε το πιστεύεις είτε όχι δεν έχω ιδέα γιατί αλλά ρωτώντας πας στην Πόλη. Τώρα αν κάποιος από εσάς θέλει να του το αλλάξω σε "Siniorita" δεν έχω και αντίρρηση. Ρατσιστής μια φορά δεν είμαι :P

• Like 3
Δημοσ.

Το κουτί δεν θα το βρει ο περισσότερος κόσμος. Καλύτερα είναι να γράφουν απλά το πλάτος και το μήκος του.

Επίσης καλό είναι να γράφει πως να βρουν το Wattage του τροφοδοτικού (απ' το αυτοκόλλητο πάνω στο PSU και αν δεν φαίνεται, απ' τα χαρτιά αγοράς του PC)

Επίσης γράψτε ότι πολύ γρήγορα μπορείς να βρεις τις πληροφορίες αυτές γράφοντας dxdiag και enter στο search του start menu (windows 7).

Δημοσ.

Μια σειρά από stickys έχω υπόψιν μου και εγώ χοντρικά. Για αρχή λέω να ανοίξω μια ενότητα sticky με θέμα όπως είπα ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ όπου θα υπάρχει μια φόρμα από τι αποτελείται το σύστημα του καθένα και θα ρωτάνε οι χρήστες εκεί τι ακριβώς θέλουν. Αυτή τη στιγμή δείτε πόσες περιττές ενότητες έχουμε για ακριβώς αυτό το θέμα όπου ρωτάνε ποιά GPU ταιριάζει με τις κάλτσες τους, το τσαντάκι τους, στα 30, 60, 80 ευρώ (και να παίζει και full detail ΒF4 κατά προτίμηση) και δεν συμμαζεύεται.

Να πω ότι προσωπικά ΔΕΝ είμαι υπέρ των συμβουλών αγοράς, αλλά θέλω όμως και να εργαστώ με το υπάρχων υλικό. Εφόσον εσείς οι χρήστες κατά κόρον απαντάτε σε τέτοιες ερωτήσεις σας ρωτάω ακριβώς για αυτό τον λόγο πως πιστεύετε ότι θα το συμμαζέψουμε όσο καλύτερα γίνεται χωρίς η δουλειά η δική σας που βοηθάτε τον κόσμο να γίνεται πιο περίπλοκη.

Συμφωνώ στο πρώτο, ότι γεμίζει έτσι το φόρουμ περιττές ενότητες δηλαδή, γι'αυτό άλλωστε και πρότεινα ένα hierarchy chart αντίστοιχο του tom's, με σκοπό να καλυφθούν οι περισσότερες περιπτώσεις, κατά προτίμηση χωρίς την δημιουργία νέας ενότητας.

Εντάξει, κάποιοι μπορεί να διαφωνίσουν ή να ισχυριστούν ότι με OC και tweaks και δεν ξέρω γω τι άλλο μια κάρτα πάει πιο πάνω από μια άλλη, αλλά κακά τα ψέματα, ο μέσος χρήστης δεν ασχολείται ούτε με υπερχρονισμούς ούτε με driver tweaks οπότε μια ιεραρχία αυστηρά "out of the box" δεν νομιζώ να αποτελέσει σημείο τριβής.

Τέλος κάπου με έχασες με τους πράσινους/κόκκινους, εγώ είμαι υπέρ του να μην υπάρχουν subforums γενικότερα, ειδικά όταν μιλάμε ήδη για μια ήδη αρκετά εξειδικευμένη ενότητα όπως οι κάρτες γραφικών. Trolls gonna troll, haters gonna hate είτε σε ένα είτε σε 2 subforums οπότε ποιος ο λόγος :P

• Like 1
Δημοσ.

Τέλος κάπου με έχασες με τους πράσινους/κόκκινους, εγώ είμαι υπέρ του να μην υπάρχουν subforums γενικότερα, ειδικά όταν μιλάμε ήδη για μια ήδη αρκετά εξειδικευμένη ενότητα όπως οι κάρτες γραφικών. Trolls gonna troll, haters gonna hate είτε σε ένα είτε σε 2 subforums οπότε ποιος ο λόγος :P

΄Εχεις δίκιο στον Skr1ll3x πήγαινε ουσιαστικά που είχε κάνει σχετική πρόταση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...