Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή η προηγούμενη ενότητα έπρεπε να κλείσει λόγω υπερβολικού θορύβου, ας το πάρουμε ξανά από την αρχή.

Skr1ll3x,

Σε ευχαριστώ για τις προτάσεις σου και ναι το σκέφτηκα και εγώ το ενδεχόμενο περισσοτέρων subforum αλλά ο σκοπός εδώ είναι να συμπτύξουμε όσο γίνεται τα πράγματα και ταυτόχρονα να τα απλοποιήσουμε όσο γίνεται.

Zaknafein,

Μια σειρά από stickys έχω υπόψιν μου και εγώ χοντρικά. Για αρχή λέω να ανοίξω μια ενότητα sticky με θέμα όπως είπα ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ όπου θα υπάρχει μια φόρμα από τι αποτελείται το σύστημα του καθένα και θα ρωτάνε οι χρήστες εκεί τι ακριβώς θέλουν. Αυτή τη στιγμή δείτε πόσες περιττές ενότητες έχουμε για ακριβώς αυτό το θέμα όπου ρωτάνε ποιά GPU ταιριάζει με τις κάλτσες τους, το τσαντάκι τους, στα 30, 60, 80 ευρώ (και να παίζει και full detail ΒF4 κατά προτίμηση) και δεν συμμαζεύεται.

Να πω ότι προσωπικά ΔΕΝ είμαι υπέρ των συμβουλών αγοράς, αλλά θέλω όμως και να εργαστώ με το υπάρχων υλικό. Εφόσον εσείς οι χρήστες κατά κόρον απαντάτε σε τέτοιες ερωτήσεις σας ρωτάω ακριβώς για αυτό τον λόγο πως πιστεύετε ότι θα το συμμαζέψουμε όσο καλύτερα γίνεται χωρίς η δουλειά η δική σας που βοηθάτε τον κόσμο να γίνεται πιο περίπλοκη.

Τέλος στο πράσινοι/κόκκινοι θα με βρεις αντίθετο γιατί δεν είμαι οπαδός Apartheid σχημάτων. Αν θέλω να τρολλάρω τους κόκκινους μπαίνω εξίσου άνετα στο forum των Radeon και τα κάνω ρόιδο όπως φυσικά και το υποθετικό GeForce subforum.

΄Ενα sticky ωστόσο με ενότητα οδηγών GeForce και ένα sticky με ενότητα οδηγών Radeon (και γιατί όχι και Intel) δεν θα έλεγα όχι όπου διαρκώς θα καταγράφονται οι εμπειρίες με τους εκάστοτε νέους οδηγούς. Ανάλογα καρφιτσώματα για καθαρά τεχνικές ενότητες κλπ. Στην ακόμα καλυτερότερο ένα FAQ για συνηθισμένες ερωτήσεις.

Α και υπάρχει κανένας εδώ που θεωρεί ότι η ενότητα αυτή έχει ακόμα λόγο ύπαρξης σαν sticky; http://www.insomnia.gr/topic/42461-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%AC-%CE%BA%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B7/

Για την "φόρμα" system specs κάτι απλό και γρήγορο όπως το παρακάτω για απλή αντιγραφή/επικόλληση από τους χρήστες για να το συμπληρώνουν:

* Case:

* PSU:

* Motherboard:

* CPU:

* RAM:

* GPU:

* Monitor resolution:

Nα προσθέσουμε κάτι άλλο;

Δημοσ.

Και το PSU σε μοντέλο τροφοδοτικού (όχι μόνο όνομα) και watt. Δηλαδή:

ΚΟΥΤΙ

ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ/WATT

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ

ΜΗΤΡΙΚΗ

ΜΝΗΜΗ RAM

ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ

ΟΘΟΝΗ/ΑΝΑΛΥΣΗ

Πιστεύω είναι αρκετά συμμαζεμένο και κατατοπιστικό.

Δημοσ.

Ίσως θα έπρεπε να μπει και case, λόγω του ότι έχω δει χρήστες να θέλουν να πάρουν vgas, αλλά να μη ξέρουν αν χωράνε στο κουτί τους

Done. Αλλά καλή όρεξη να σου βρει ο μέσος χρήστης από τα τόνους no name/OEM κουτιά τι στον κόρακα ακριβώς έχει.

Δημοσ.

Done. Αλλά καλή όρεξη να σου βρει ο μέσος χρήστης από τα τόνους no name/OEM κουτιά τι στον κόρακα ακριβώς έχει.

αν δεν ξερει καλυτερα να βαλει εξαρχης μια φωτογραφια απο το εσωτερικο του κουτιου και μια φωτο απ το hw monitor να δουμε τα υπολοιπα.

Δημοσ.

Και το PSU σε μοντέλο τροφοδοτικού (όχι μόνο όνομα) και watt

Θα βάλω στις σημείωσεις να αναφέρουν σαφή έκδοση/μοντέλο.

Λάθος

Παντόφλα: Παντόφλα

Σωστό

Παντόφλα: Μitsuko Nο 43

:D

Ok το πάω και δίγλωσσο:

* Case (Κουτί):

* PSU (Τροφοδοτικό & Watt):

* Motherboard (Μητρική):

* CPU (Κεντρικός επεξεργαστής):

* RAM (Μνήμη συστήματος):

* GPU (Κάρτα γραφικών):

* Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση):

* ΟS (Λειτουργικό σύστημα):

Σημείωση:

Παρακαλώ να αναφέρετε με ακρίβεια το μοντέλο της κάθε μονάδας.

Για επεξεργαστή π.χ. δεν αρκεί ένα "Ιntel" αλλά "Intel Core i3 3240"

• Like 3
Δημοσ.

Για εκείνο το πανάρχαιο pinned topic ΠΟΙΑ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ δεν βλέπω να μου απαντάει κανείς. Είναι κάνα είδους mascot εδώ στο forum ή καμιά μορφή ιερού και όσιου που κάτα λάθος πρόσβαλλα;

Ρωτάω απλά γιατί το έχουμε ακόμα pinned εκεί πάνω πάνω.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Μόλις καταλήξουμε για το παρών θέμα, η ενότητα αυτή θα γίνει unpin και θα κλείσει.

Δημοσ.

Δεν πιστεύω να βοηθάει κάπου καθώς και ότι δεν θα ενοχλήσει και κανέναν να διαγραφεί! Θα αντικατασταθεί έτσι και αλλιώς από το αντίστοιχο thread που αναλύσαμε ποιο πάνω!

Δημοσ.

κι εγώ πιστεύω ότι καλό είναι να πάρει πόδι

δεν οδηγεί καν ο τίτλος κάποιον να καταλάβει το σκοπό που εξυπηρετεί και ακόμα και για σκοπούς fanboy-σμου και ανούσιων αψιμαχιών δίχως έλεος δεν είναι κάνει για να πει κανείς ότι έχει τουλάχιστον πλάκα να παραμείνει sticky

είναι ξεκούδουνο τελείως 

επίσης τα sticky σχετικά με τους drivers για amd/nvidia (ή και intel, whatever..) θα έπρεπε να είναι εδώ και όχι στο software

πολλοί δηλαδή μόνο και μόνο για αυτά πάμε στο software όποτε το θυμόμαστε ή βλέπουμε κάποιο post στην αρχική σελίδα του forum, εδώ στις κάρτες γραφικών θα ήταν πολύ πιο χρήσιμα και ευκολοπροσβάσιμα και για τους ήδη υπάρχοντες χρήστες, αλλά και θα τα έβρισκαν πιο εύκολα όσοι δεν είναι εξοικειωμένοι με τη δομή και τις υποενότητες του insomnia (νέοι χρήστες)  

• Like 1
Δημοσ.

\offtopic on

Ailuros να ρωτήσω κάτι άσχετο αλλά τελικά οι χαρακτηρισμοί Advanced/Senior κτλ Member που έχουμε όλοι σύμφωνα με ποια κριτήρια αποδίδονται στο κάθε μέλος?

\offtopic off

Δημοσ.

θα ελεγα να προσθεθει και το μερος απο οπου ειναι καποιος για τις προτασεις μαγαζιων τα οποια δεν εχουν μεταφορικα.

\offtopic on

Ailuros να ρωτήσω κάτι άσχετο αλλά τελικά οι χαρακτηρισμοί Advanced/Senior κτλ Member που έχουμε όλοι σύμφωνα με ποια κριτήρια αποδίδονται στο κάθε μέλος?

\offtopic off

με βαση των αριθμων των post πρεπει να πηγαινει αυτο.αλλα σταματα γιατι μαρεσει ακομη το junior member εμενα.

• Like 1
Δημοσ.

θα ελεγα να προσθεθει και το μερος απο οπου ειναι καποιος για τις προτασεις μαγαζιων τα οποια δεν εχουν μεταφορικα.

με βαση των αριθμων των post πρεπει να πηγαινει αυτο.αλλα σταματα γιατι μαρεσει ακομη το junior member εμενα.

Ε φυσικά 8500 πόστ και ακόμη junior ε? εγώ με 2200 γιατί είμαι Senior? όχι οτι με χαλάει βέβαια κιόλας!  :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...