ptheolo Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Έχω ένα Lenovo Z500 που στις προδιαγραφές αλλά και μέσα στη διαχείρηση συσκευών μου δείχνει ότι πέρα από τα ενσωματωμένα γραφικά έχω και κάρτα γραφικών Nvidia GeForce GT 635M. όμως το CCleaner μου δείχνει οτι εχω κάρτα γραφικών Intel HD 4000 και το ίδιο έδειχνε και στο PES 2014 στις ρυθμίσεις γραφικών και έλεγε ότι θα έχω πρόβλημα γιατί μπορεί να μην υποστηρίζεται κλπ. Η κάρτα γραφικών πάντως δείχνει ότι λειτουργεί κανονικά. Όλες οι απόψεις ευπρόσδεκτες.
Xristaras12 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 το λαπτοπ σου εχει 2 καρτες γραφικων. Μεσα απο τον πινακα ελεγχου της nvidia μπορεις να ορισεις ποιες εφαρμογες(exe) θα τρεχουν με την 635. οσο δεν κανεις βαριες λειτουργιες(gaming κλπ)δουλευει η Intel HD.
ptheolo Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δηλαδή όποτε εκτελεί βαριά προγράμματα ενεργοποιεί αυτόματα την Nvidia?
Xristaras12 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Μεσα στον nvidia control panel εχει καπου πανω στις επιλογες να βγαλεις στη γραμμη εργασιων εικονιδιο και οταν βαζεις το ποντικι πανω του να σου λεει ποιες εφαρμογες χρησιμοποιουν την καρτα. Κανονικα θα πρεπει οταν απαιτειται γραφικη ισχυ(αν το λεω σωστα)να ενεργοποιειται αυτοματα,ομως πολλες φορες δεν γινεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα