Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να ρωτησω και εγω κατι και να μην ανοιγω αλλο. απο την μια και μοναδικη εξοδο ethernet του powerline πως μπορω να συνδεσω δυο συσκευες?υπαρχει τροπος?

Δημοσ.

να ρωτησω και εγω κατι και να μην ανοιγω αλλο. απο την μια και μοναδικη εξοδο ethernet του powerline πως μπορω να συνδεσω δυο συσκευες?υπαρχει τροπος?

switch

με προλαβε ο thresh

Δημοσ.

οκ ευχαριστω. εχει εισοδο ethernet φανταζομαι και οχι τηλ/νου ε?

το τηλεφωνο παιζει με ταση και μαλιστα dc οποτε δεν ξερω αν υπαρχει γενικοτερα τροπος ναπερασεις μεσα απο ρευμα(ac) ταση dc.μια φορα ειχα δει μονο ενα παραξενο μηχανηματακι αλλα δεεν μπορεσα να καταλαβω ποτε τι ειναι η αν απλα απο λαθος βρεθηκε εκει.στα τηλεφωνα αλλωστε βαζεις ενα ασυρματο και δεν εχεις θεμα αφου η εμβελεια τους ειναι πολυ μεγαλυτερη απο ενα ρουτερ.

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ το παρακάτω BELKIN  σε τριφασικό και μάλιστα σε διαφορετικές φάσεις δύο χρόνια τωρα χωρίς προβλήματα.

http://www.belkin.com/uk/p/P-F5D4078/

Αγόρασα από ebay μεταχειρισμένα 2 (ως νέος τότε σε αγορές μέσω ebay δεν το είχα προσέξει) και μετά από 1 έτος πήρα και ένα τρίτο πάλι μεταχειρισμένο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα.
Για απόσταση 3 δωματίων , δεν φτάνει το wifi ,δοκιμάσαμε και access point kai wireless repeater στην μέση αλλά φωνάζουν οτι έχουν 5 γραμμές αλλά δεν έχουν σύνδεση , δλδ δεν περνάνε δεδομένα λόγω παρεμβολής υποθέτω , οπότε λεω να το γυρίσουμε σε powerline.

Αυτά καλά είναι για να μην έχουμε γκρίνιες? email kai youtube χωρίς κολλήματα όμως ,όχι gaming.
https://www.skroutz.gr/s/2445278/TP-LINK-TL-PA2010-AV200-Nano-Powerline-Adapter-Starter-Kit.html

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Για απόσταση 3 δωματίων , δεν φτάνει το wifi ,δοκιμάσαμε και access point kai wireless repeater στην μέση αλλά φωνάζουν οτι έχουν 5 γραμμές αλλά δεν έχουν σύνδεση , δλδ δεν περνάνε δεδομένα λόγω παρεμβολής υποθέτω , οπότε λεω να το γυρίσουμε σε powerline.

Αυτά καλά είναι για να μην έχουμε γκρίνιες? email kai youtube χωρίς κολλήματα όμως ,όχι gaming.

https://www.skroutz.gr/s/2445278/TP-LINK-TL-PA2010-AV200-Nano-Powerline-Adapter-Starter-Kit.html

χλωμο σε σπιτι και σε διαφορετικα καναλια να τρως τετοια παρεμβολη και να μην εχεις ιντερνετ .ειδικα αμα εχεις ριξει καλωδιο και παιζεις σαν access point.ta tp link ειναι value for money .δεν ξερω αν παιζουν σε τριφασικο.τα devolo ειναι καλυτερα αλλα πολυ πιο ακριβα.καποια devolo ειναι και wifi μαζι αν και μπορεις να βαλεις το access point να δινει wifi

Δημοσ.

Έχω για μόντεμ το άσπρο BaudTec που δίνει ο ΟΤΕ  και στα 5-6 μέτρα με έναν τοίχο διαφορά ένα turbo-x (δεν το πήρα εγώ) το οποίο δουλεύει σαν wireless repeater. Απλά επειδή το μόντεμ είναι κυριολεκτικά στην άλλη άκρη ενός μακρόστενου σπιτιού , λέω να πάρω ένα powerline και να συνδέουν τα laptop με ethernet και να τελειώνει η υπόθεση.

Δημοσ.

Έχω για μόντεμ το άσπρο BaudTec που δίνει ο ΟΤΕ  και στα 5-6 μέτρα με έναν τοίχο διαφορά ένα turbo-x (δεν το πήρα εγώ) το οποίο δουλεύει σαν wireless repeater. Απλά επειδή το μόντεμ είναι κυριολεκτικά στην άλλη άκρη ενός μακρόστενου σπιτιού , λέω να πάρω ένα powerline και να συνδέουν τα laptop με ethernet και να τελειώνει η υπόθεση.

μπορεις να παρεις powerline και στην αλλη ακρη να βαλεις το Repeater να παιξει σαν access point αν γινεται ωστε να εχουν και καλωδιο αλλα και ethernet.η αν θες να παρεις κανα devolo powerline που εχει και wifi πανω ετοιμο σε μερικα μοντελα.

αν το Repeater δεν παιζει σαν access point αλλα εχεις κανα παλιο adsl router που περισσευει μπορεις να το κανεις access point αυτο.

Δημοσ.

Εκ μερους φιλου που μενει σε κατοικια 2 οροφων με τριφασικο.Ειναι 2 ξεχωριστα διαμερισματα στα οποια το καθε διαμερισμα εχει τον δικο του ηλεκτρολογικο πινακα αλλα σε ενα ρολοι.Επισης εχουν ξεχωριστες γραμμες τηλεφωνου/internet.Ο φιλος εχει internet απο hol και οι γονεις του απο πανω απι τον ΟΤΕ.

Μπορουν να λειτουργησουν τα powerline στην περιπτωση που επαιρνε 2 και τα εβαζε στον δικο του χωρο που εχει hol?

Υπαρχει πιθανοτητα να επηρεαζει κατι απο τον πανω οροφο που εχουν ΟΤΕ?

Ρωταω γιατι μου κσνει εντυπωση οτι υπαρχει τριφασικο αλλα ταυτοχρονα 2 πινακες κι ενα ρολοι και δεν μπορω να καταλαβω πως μπορει να δουλεψει.

Δημοσ.

Να μιλήσω και εγω για μια προσωπική εμπειρία,

εγώ εχω τα powerline της TP-LIΝΚ που ποσταρε ένας φίλος σε προηγούμενο post.

Μια φορά το 1 απο τα 3 που έχω μπήκε μόνο του σε sleep mode και μου έκλεισε ολα τα μηχανήματα (Γιατι το mac ειχε κλεισει και στο boot εβγαλε μηνυμα σφάλματος.) Επίσης, μετά απο αυτό δεν έπαιρνε σήμα απο το router... Βγάζοντας το και ξανα βάζοντας το στην πρίζα έστρωσε...  Τώρα για το αν ειναι για τριφασικό, δεν ξέρω, αλλα λειτουργεί κανονικά σε τριφασικό κύκλωμα...

Δημοσ.

Εκ μερους φιλου που μενει σε κατοικια 2 οροφων με τριφασικο.Ειναι 2 ξεχωριστα διαμερισματα στα οποια το καθε διαμερισμα εχει τον δικο του ηλεκτρολογικο πινακα αλλα σε ενα ρολοι.Επισης εχουν ξεχωριστες γραμμες τηλεφωνου/internet.Ο φιλος εχει internet απο hol και οι γονεις του απο πανω απι τον ΟΤΕ.

Μπορουν να λειτουργησουν τα powerline στην περιπτωση που επαιρνε 2 και τα εβαζε στον δικο του χωρο που εχει hol?

Υπαρχει πιθανοτητα να επηρεαζει κατι απο τον πανω οροφο που εχουν ΟΤΕ?

Ρωταω γιατι μου κσνει εντυπωση οτι υπαρχει τριφασικο αλλα ταυτοχρονα 2 πινακες κι ενα ρολοι και δεν μπορω να καταλαβω πως μπορει να δουλεψει.

κατα 99 τις 100 θα λειτουργησουν μια χαρα.λεω κατα 99 τις 100 διοτι δεν ειναι οτι θα τον επηρεασεει ο πανω οροφος αφου ειναι αλλος πινακας αλλα οτι μπορει να υπαρχει οποιοδηποτε αλλο θεμα.το θεμα οτε κτλ ειναι ασχετο γιατι εκει μιλαμε για γραμμη τηλεφωνου που δεν μας ενδιαφερει..

γιατι σε παραξενευει που υπαρχουν 2 πινακες?μετα απο το ρολοι οτι θες μπορεις να κανεις οποτε αυτος απλα το εσπασε σε 2 πινακες ωστε το καθε σπιτι (ειδικα αμα ειναι ξεχωριστα)να εχει τις δικες του ασφαλειες.φαντασου να μενεις πχ εσυ κατω και οι γονεις σου πανω και να γινεται κατι και να πεφτει η ασφαλεια και να καθεσαι να ανεβαινεις πανω να δεις τι γινεται.απλα το κοινο ρολοι ειναι θεμα μονο αν θες να νοικιασεις το σπιτι.συνηθως καποια παιζουν και σε τριφασικο πχ devolo και ας ειναι σε αλλη φαση οπως λενε.το προβλημα για σενα ισως να ηταν αν ηθελες πιστευω να παιξεις σε διαφορετικο τελειως πινακα.ισως εκει να ηταν πιο δυσκολα.αλλα αφου ειναι στον ιδιο πινακα λογικα θα εισαι οκ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...