HotYogurt Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Γεια σας παιδια, προσφατα χαλασε ο υπολογιστης μου, με αυτο εννοω οτι τον ανοιγω αρχιζει και τρεχει κανονικα και μου βγαζει ενα μυνημα CPU Fan Error. Ανοιξα το κουτι και παρατήρησα οτι οντως η ψυχτρα της cpu δεν γυριζει. Επειδη δεν ειμαι και πολυ καλος σε σχεση με το ολο εσωτερικο του υπολογιστη και καιρος για να δινουμε λευτα μονο και μονο για να το τσεκαρουν οι ιδικοι δεν υπαρχουν! θα ηθελα μια μικρη βοηθεια και να που πειτε τι ψυχτρα πρεπει να αγορασω που να ταιριαζει με ολα αυτα που εχω μεσα και να ειναι σε μια φυσιολογικη τιμη. Η motherboard μου ειναι Asus. γενικα το μονο που γραφει παντου ειναι ASUS. και η ψυχτρα που εχω τωρα το μονο που γραφει ειναι SiIlence CoolerMaster. ( μονο silence δεν ειναι :Ρ) το coolermaster το εχει με εντωνα χρωματιστα γραμματα οποτε υπεθεσα οτι ειναι αυτη η μαρκα. (Οπως ειπα ειμαι ασχετος σε σχεση με αυτα ) αφηστε κατω τα σχολια σας Μια βοηθεια παρακαλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Βαλε μια φωτο απο το εσωτερικο του υπολογιστη σου να δουμε τι γινεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HotYogurt Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 παρακατω ειναι η φωτο που ζητησες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Απ' ό,τι διακρίνω, έχεις την https://www.asus.com/Motherboards/P5KPLCM'>P5KPL-CM, δηλαδή ψάχνεις για ψύκτρα συμβατή με το LGA775. Δες πρώτα όμως αν είναι σωστά συνδεδεμένο το καλώδιο του ανεμιστήρα, και αν κολλάνε κάπου τα πτερύγιά του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HotYogurt Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Οκ, Πήρα ένα νέο ανεμιστήρα και δουλεύει μια χαρά. Η ψύκτρα ήταν μια χαρά. Το μόνο ερώτημα που έχω είναι ότι το ανεμιστηράκι το σύνδεσα με 3 πιν καθώς δεν είχε 4. Ποια η διαφορά σε 3 με 4 πιν. Και όταν ανοίγω τον υπολογιστή ακόμα λέει ότι υπάρχει σφάλμα αλλά το συνεχίζει. Μήπως έχει σχέση ?? Ο ανεμιστήρας πάντως δουλεύει τέλεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Το τέταρτο pin είναι το PWM (Pulse-width modulation), το οποίο επιτρέπει στον ανεμιστήρα να αυξομειώνει στροφές ανάλογα με τη θερμοκρασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HotYogurt Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Αρα το οτι βγαζει ακομα το μήνυμα που κολλάει ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Ποιο είναι ακριβώς το μήνυμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HotYogurt Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 CPU Fan Error πριν αλλάξω το ανεμιστηράκι το έλεγε και έλεγε Press F1 to continue, τώρα απλά το λέει και προχωράει. (πριν όντως το ανεμιστηράκι δεν λειτουργούσε τσεκαρισμένο, τώρα όμως γυρνάει και όλα πένα.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Σε πιο header τηε μητρικής το έχει συνδεσει το καινουργιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HotYogurt Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 επειδή δεν κατάλαβα τι εννοείς, ας πούμε 3 pin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silverado Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 επειδή δεν κατάλαβα τι εννοείς, ας πούμε 3 pin Εννοει αν το συνδεσες στην θεση του στο CPU_FAN. Αν δεν το εβαλες στην ιδια θεση οπως την προηγουμενη φορα επειδη το καινουργιο ανεμιστηρακι ειναι 3 pin τοτε παει να πει οτι το header CPU_FAN εχει χαλασει, γιαυτο οταν ανοιγεις τον υπολογιστη σου λεει οτι υπαρχει σφαλμα αλλα δουλευει το ανεμιστηρακι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HotYogurt Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 και πως το φτιάχνω αυτό ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silverado Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 και πως το φτιάχνω αυτό ;; Τον εχεις συνδεσει τον ανεμιστηρα της ψυκτρας στο CHA_FAN header ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HotYogurt Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Ελληνικά παρακαλώ :Ρ. Το μόνο που άλλαξα είναι το ανεμιστηράκι η ψύκτρα είναι η ίδια. Την έβαλα πάλι στην ίδια θέση, απλά το σύνδεσα στο 3 πιν γιατί δεν είχε 4... Το ξέρω ότι δεν βοηθάω πολύ επειδή είμαι κάπως άσχετος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα