seloner Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα αγόρασα αυτήν την ψύκτρα http://www.plaisio.gr/ypologistes-an...9060010-WW.htm Μου φαίνεται ότι κάνει πολύ θόρυβο χωρίς να ζωρίζεται ο επεξεργαστής.Από θερμοκρασίες είμαι απο 23 μεχρι 35.Ειναι φυσιολογικο που κάνει πιο πολύ θόρυβο από ότι είχα συνηθίσει;Υπάρχει κάποιος τρόπος να ρυθμίσω να τρέχει σε χαμηλότερες στροφές και να έχει λιγότερο θόρυβο;Eπίσης ανεξάρτητα από το το είναι ανοικτό έχει την ίδια ταχύτητα στις στροφές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 O συγκεκριμένος ανεμηστηρας της corsair δεν φημιζεται για την υσηχεια του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seloner Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Εγώ έχω τον i5 2400 επεξεργαστή και έκανε λιγότερο θόρυβο όσο δεν ήταν στο full με την εργοσταστιακή ψύκτρα.Αν βάλω τον ανεμιστήρα που είχε πριν στο κουτί θα είναι καλύτερα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Η χαμηλωσε τις στροφες του ανεμηστηρα απο το bios η βαλε ένα αλλα 12αρη ανεμηστηρα που θα ειναι πιο ησυχος, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seloner Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Υπαρχει καμια προταση μεχρι 25 ευρω;Ευχαριστω για την βοηθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δες κάτι σε noctua η bequiet με αρκετά μεγάλο static pressure. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Υπαρχει καμια προταση μεχρι 25 ευρω;Ευχαριστω για την βοηθεια. Το μονο κακο σε αυτο ειναι οτι 65ευρω η ψυκτρα +25ευρω ο ανεμιστήρας πανε στα 90ευρω,οσο κοστιζει η καλυτερη αεροψυξη της Noctua ή οσο κοστιζει η πιο μεγαλη υδροψυξη απο Coolermaster η Seidon 240. Εγω θα ελεγα να το σκεφτεις αυτο που σου γραφω για το αν τελικα αξιζει να δωσεις τοσα χρηματα για fan. Αλλωστε και εγω που εχω την μεγαλυτερη Corsair H110 ειναι αρκετα θορυβώδης αλλα στην δουλεια που με ενδιαφερει που ειναι το gaming,τα παει παρα πολυ καλα και αυτο με νοιαζει.(για τον θορυβο δεν με πειραζει γιατι φοραω ακουστικα ) Καλησπέρα αγόρασα αυτήν την ψύκτρα http://www.plaisio.gr/ypologistes-an...9060010-WW.htm Μου φαίνεται ότι κάνει πολύ θόρυβο χωρίς να ζωρίζεται ο επεξεργαστής.Από θερμοκρασίες είμαι απο 23 μεχρι 35.Ειναι φυσιολογικο που κάνει πιο πολύ θόρυβο από ότι είχα συνηθίσει;Υπάρχει κάποιος τρόπος να ρυθμίσω να τρέχει σε χαμηλότερες στροφές και να έχει λιγότερο θόρυβο;Eπίσης ανεξάρτητα από το το είναι ανοικτό έχει την ίδια ταχύτητα στις στροφές. Σε Idle(δηλαδη αν δεν κανεις κατι το απαιτητικό)πανω κατω ολοι τοσο ειναι οι επεξεργαστες. Σε Full load πχ παιχνιδια κοιτας τι θερμοκρασιες εχεις.(εκει κανει την δουλεια της η ψυκτρα ή σε oc) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seloner Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Σιγουρα εχεις δικιο σε αυτο με τα χρηματα αλλα δεν το ηξερα αυτο πριν την παρω.Εκανα βιαστικη επιλογη.Αν αλλαξω τον ανεμιστηρα και τον βαλω να σπρωχνει αερα προς τα μεσα θα δω διαφορα στον θορυβο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dangar Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Αν η μητρική σου υποστηρίζει fan control και σε 3pin ανεμιστήρες είτε στο cpufan header είτε αλλού μπορείς να το συνδέσεις εκεί και με κατάλληλες ρυθμίσεις στο bios (ή με τη βοήθεια του speedfan) να ησυχάσεις. Αν πάλι έχεις έλεγχο στροφών μόνο στο 4pin cpufan header εδώ είσαι - http://www.e-shop.gr/product?id=PER.650152 . Με ένα τάλιρο καθάρισες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrapos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Οταν λέμε οτι μια αερόψυκτρα στα ίδια λεφτά είναι καλύτερη δεν ισχύει πάντα.Σε μικρά κούτια δεν χωράνε πολύ μεγάλες ψύκτρες και θέλουν και πολύ καλό airflow για να δουλέψουν σωστά και να μην μένει ζεστός αέρας μέσα στο κούτι.Οι corsair h55 οπως και η h60 που έχω εγω δεν νομίζω οτι φτιάχτηκαν για να τα βάλουν με τις κορυφαίες αερόψυκτρες της αγοράς.Σε μικρά κουτιά μπαίνουν πανευκολα,χωρις να κρεμάσεις 1κιλο στη μητρική και κρατανε ολη το θερμό αέρα απο τον επεξεργαστή εκτος κουτιού.Εγω πάντως με στοκ ψυκτρα στον fx6300 και μια ωρα στρεσάρισμα στο occt είδα 58 βαθμούς ενώ με την h60 και το εργοστασιακό fun της δεν ανεβαίνει με τίποτα πάνω απο 40 για να έχω ενδειξη(γνωστό προβλημα των fx επεξεργαστών).Εξαλλου και ο θόρυβος που βγάζει ρε παιδιά δεν είναι τόσο ενοχλητικός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα