Προς το περιεχόμενο

Whatsup vs cosmokarta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τελικώς αυτό που κατέληξα είναι ότι με 10 ευρώ εχουμε:

Cosmokarta:

Δώρο - - > 600mb δώρο για 15 ημέρες 

Πακέτο με 8,5 ευρώ 300 προς όλους και 500 mb για 1 μηνα

What's up :

Δώρο - - > 1gb δώρο για 1 μήνα 

Πακέτο με 8,5 ευρώ 200 προς όλους κ 400 λεπτά προς what's up και 200 mb για 1 μηνα

Με λίγα λόγια αποφασίζεις αν θες περισσότερα mb/μήνα (what's up) ή περισσότερα λεπτά ομιλίας /μήνα (cosmokarta) απλά η cosmokarta έχει και το 0,01 λεπτό / λεπτό προς δύο αριθμούς της επιλογής μας

Υ.Γ υπάρχουν και άλλα δώρα και πακέτα απλά εγώ έγραψα αυτά που είναι για τις δικές μου ανάγκες κ θεωρώ και των περισσότερων. 

Δημοσ.

και αν ανανεωσεις πριν τη ληξη του μηνα τα εναπομειναντα λεπτα προστιθενται στα νεα λεπτα απο την ανανεωση

Δημοσ.
Στις 7/7/2019 στις 12:18 ΜΜ, kostasbm είπε

και αν ανανεωσεις πριν τη ληξη του μηνα τα εναπομειναντα λεπτα προστιθενται στα νεα λεπτα απο την ανανεωση

Που ισχύει αυτό; 

Δημοσ.

αν εισαι σε προγραμμα πχ 400 προς WU και 200 προς ολους και ληγει αυριο...αν ανανεωσεις σημερα τα εναπομειναντα προς ολους και προς WU μεταφερονται(προστιθενται στα λεπτα που παιρνεις ητοι 400 + υπολοιπο προηγ μηνα....

και στη κοσμοκαρτα που εχω γινεται αλλα και στη WU καρτα γινεται τουλαχιστον μεχρι χτες που εκαναν ανανεωση  ετσι εγινε

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Ξέρει κανένας αν μεταφέρονται τα MB που μένουν στα πακέτα; Ξέρω ότι γίνεται στο φοιτητικό whatup και θέλω να δω αν ισχύει και στα απλά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...