Προς το περιεχόμενο

Whatsup vs cosmokarta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα

Θελω να παρω ενα νεο νουμερο για κυριο και δεν θελω να παω σε συμβολαιο ή καρτοσυμβολαιο αλλα σε καρτα.

Παρατηρω τις ευκολιες που εχει το whatsup (πακετα ομιλιας με 5 ευρω, ιντερνετ, το reloadit κλπ κλπ). Απο την αλλη βλεπω την κοσμοκαρτα να μην εχει σχεδον τιποτα. Ηθελα να ρωτησω οτι, για να προτιμουν καποιοι κοσμοκαρτα αντι για whatsup, εχει καποιο πλεονεκτημα που εγω δεν το βλεπω?

H Cosmocarta έχει το 1 με 1. Δυο φίλους με cosmote να μιλάς για πάντα με 1 λεπτό το λεπτό. Ιδιαίτερα βολικό για γονείς , σχέση κλπ που μπορεί να μιλάς συχνά ή συνέχεια.
Φίλε και μήνυματα μέσα ;Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τελικά το κανα whatsup. Παροτι εβαλα και πακετο ιντερνετ και εχω ανοιχτα τα δεδομενα δεν εχω ιντερνετ. Ξερετε τι πρεπει να κανω? εχω samsung galaxy s4 me android 4,3. Επισης, ξερετε πως ενεργοποιω βιντεοκλησεις?

Δημοσ.

Whatsup για να μιλας αποκλειστικα με αλλα whatsup συμφερει , απο εκει και περα καλυτερα cosmokarta , επισης αμα τυχων ξεπερασεις τα δωρεαν λεπτα η cosmokarta εχει πολυ λογικες χρεωσεις σε τηλεφωνα/μηνυματα (απ'οτι θυμαμαι) ενω το whatsup σε γδηνει κανονικα .

Δημοσ.

Δεν ξερω αν τα ειπε κανεις.. και δεν ξερω αν εισαι φοιτητης αλλα η what's up εχει 1000' προς ολα τα δικτυα με 5 ευρω, 1200' & 100sms προς ολα τα δικτυα με 7 ευρω και αυτο φοιτητικο.
τωρα απο τα κανονικα εχει 300 λεπτα +300 μνμ με 5 ευρω what's up, 600λεπτα προς what's up με 5 ευρω(αν εισαι φοιτητης σε αυτο το πακετο περνεις +600λεπτα), 600λεπτα +600μνμ με 7 ευρω(αν εισαι φοιτητης περνεις +600λεπτα) 
Αυτα ειναι τα μεγαλα εχει και καποια αλλα..
Επισης αν εισαι φοιτητης με καθε ανανεωση των 10 ευρο το προιγουμενο μηνα περνεις 600λεπτα προς what's up +600mb( τα mb για καποιο λογο διπλασιαζονται δεν εχω καταλαβει γτ και δεν ληγουν σε εναν μηνα ακριβως δν εχω καταλαβει ακριβως τι παιζει αλλα μετα απο μερικους μηνες εχεις γυρο στα 1-2.5 gb αναλογα με την χρηση.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Whatsup για να μιλας αποκλειστικα με αλλα whatsup συμφερει , απο εκει και περα καλυτερα cosmokarta , επισης αμα τυχων ξεπερασεις τα δωρεαν λεπτα η cosmokarta εχει πολυ λογικες χρεωσεις σε τηλεφωνα/μηνυματα (απ'οτι θυμαμαι) ενω το whatsup σε γδηνει κανονικα .

Έχω εδώ μία απορία: δεν υπάρχει η επιλογή άμα τελειώνουν τα δωρεάν λεπτά να "κλειδώνει" το νούμερο π.χ. μέχρι να βάλεις άλλα 5 ευρώ, αντί να χρεώνεσαι επιπλέον?

Δημοσ.

Έχω εδώ μία απορία: δεν υπάρχει η επιλογή άμα τελειώνουν τα δωρεάν λεπτά να "κλειδώνει" το νούμερο π.χ. μέχρι να βάλεις άλλα 5 ευρώ, αντί να χρεώνεσαι επιπλέον?

2 χρόνια μετά..

Νομίζω γίνεται στην εξυπηρέτηση αν πάρεις..

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά εγώ είμαι vodaphone και μου κάνεις τώρα κάτι χαζομάρες και ξαφνικά από τα 10.30€ που είχα με πήγε στα 1.30€ και τώρα θέλω να αλλάξω σε cosmote ή wats up αλλά δεν ξέρω σε ποίο απο τα 2 να πάω γιατί θέλω ποίο πολύ για δεδομένα και τα λεπτά ομιλίας είναι δευτερεύοντα. 

Δημοσ.
Στις 17/6/2019 στις 11:28 ΠΜ, Ararmpa είπε

Παιδιά εγώ είμαι vodaphone και μου κάνεις τώρα κάτι χαζομάρες και ξαφνικά από τα 10.30€ που είχα με πήγε στα 1.30€ και τώρα θέλω να αλλάξω σε cosmote ή wats up αλλά δεν ξέρω σε ποίο απο τα 2 να πάω γιατί θέλω ποίο πολύ για δεδομένα και τα λεπτά ομιλίας είναι δευτερεύοντα. 

Μήπως σου ήρθανε τίποτα μηνύματα από 5ψήφιους αριθμούς? πχ από 54464? Εγώ εχω CU και μου ήρθανε 3 τέτοια μηνύματα την Κυριακή και μου έφαγε περίπου 2,3€ που είχα υπόλοιπο μέσα στον λογαριασμό μου. Ακόμα και αν δεν σου έγινε κάτι τέτοιο πάρε τους ένα τηλ να κάνεις μια φραγή για 5ψήφιους να είσαι σίγουρος για το μέλλον. Σχετικά με τα προγράμματα νομίζω και το what's up πάνω κάτω τα ίδια σου προσφέρει σε data. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Θέλω να ρωτήσω και εγώ τι από τα δύο συμφέρει; cosmokarta ή whats up; Όταν βάζεις πχ 10 ευρώ τι σου δίνει η μία και τι ή αλλή; κ επίσης τα 10 ευρώ μένουν στην καρτα; με ενδιαφέρει να έχω 200 ή 300 λεπτά προς όλους + το λιγοτερο 500 ή 600mb

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, ee4649 είπε

Θέλω να ρωτήσω και εγώ τι από τα δύο συμφέρει; cosmokarta ή whats up; Όταν βάζεις πχ 10 ευρώ τι σου δίνει η μία και τι ή αλλή; κ επίσης τα 10 ευρώ μένουν στην καρτα; με ενδιαφέρει να έχω 200 ή 300 λεπτά προς όλους + το λιγοτερο 500 ή 600mb

Κανένα από τα 2 θεωρώ. Ψάξε σε εταίρο φόρουμ τι και με ποιο τρόπο σου προσφέρει η μετατροπή σε καρτοκινητο frog αν θες να παραμείνεις σε περιβάλλον cosmote ή το αντίπαλο δέος της wind...η Q. Η frog έχει το κλασσικό πλέον πακετο των 60 λεπτών με 3.02 ευρώ  που ουσιαστικά οφείλει το ότι ακόμα υπαέχει. Θα πεις ακριβό...αλλα κάθε 2η εβδομάδα αν το αγοράσεις σου κάνει δώρο +60 λεπτά. Άρα ουσιαστικά εχεις κάθε μήνα 240 λεπτά με 6.04 ευρω. Όσον αφορά δεδομένα σου κάνει δώρο μέσω εφαρμογής cosmote 600mb ανά ανανέωση 10 ευρω. Έτσι τη βγάζω εγώ με 15 ευρουλακια για ένα διμηνο. Η παγίδα είναι ότι τα 600μβ έχουν διάρκεια 15 μέρες. Αλλά με κάποιες προσφορές προσωπικές σε μηνύματα που παίζουν αν ασχολείσαι θα τη βρίσκεις την άκρη.

Επεξ/σία από SpirtouLisS
Δημοσ.
18 ώρες πριν, ee4649 είπε

Παντως το whats up δίνει με 10 ευρώ online ανανέωση χρόνου, πακέτο κόστους 8,5 ευρώ δίνει 1200ΜΒ internet (τα 1000 είναι σε μορφή δώρου) , 300 λεπτά προς όλους και 400 λεπτά προς Whats up.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, boubou38 είπε

Παντως το whats up δίνει με 10 ευρώ online ανανέωση χρόνου, πακέτο κόστους 8,5 ευρώ δίνει 1200ΜΒ internet (τα 1000 είναι σε μορφή δώρου) , 300 λεπτά προς όλους και 400 λεπτά προς Whats up.

Αυτό είναι και για οσους δν είναι φοιτητές; ευχαριστώ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...