killer76 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Καλησπερα Θελω να παρω ενα νεο νουμερο για κυριο και δεν θελω να παω σε συμβολαιο ή καρτοσυμβολαιο αλλα σε καρτα. Παρατηρω τις ευκολιες που εχει το whatsup (πακετα ομιλιας με 5 ευρω, ιντερνετ, το reloadit κλπ κλπ). Απο την αλλη βλεπω την κοσμοκαρτα να μην εχει σχεδον τιποτα. Ηθελα να ρωτησω οτι, για να προτιμουν καποιοι κοσμοκαρτα αντι για whatsup, εχει καποιο πλεονεκτημα που εγω δεν το βλεπω?
Vairas1975 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Φίλε συγνώμη γιατί δεν κοιτάς για wind φοιτητικό ; υπάρχει ειδικό νήμα στις προσφορές. Με 5 ευρώ το μήνα έχεις 1000 λεπτά προς όλους και 1 GB ίντερνετ !!! Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
killer76 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Ειχα ενα θεματακι παλια με wind και δεν θελω να ξαναπαω εκει. Επισης ολοι, φιλοι και γνωστοι μου εχουν whatsup, για αυτο και θελω whatsup. Απλα απο περιεργεια ρωταω μηπως εχει κατι παραπανω η κοσμοκαρτα που να με συμφερει.
Razor_7 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Ειχα ενα θεματακι παλια με wind και δεν θελω να ξαναπαω εκει. Επισης ολοι, φιλοι και γνωστοι μου εχουν whatsup, για αυτο και θελω whatsup. Απλα απο περιεργεια ρωταω μηπως εχει κατι παραπανω η κοσμοκαρτα που να με συμφερει. είχε νομίζω 1 ή 2 ώρες προς όλους αντί για τα λεπτά προς What's Up. Πριν κάτι χρόνια αυτό, πλέον έχουν αλλάξει τα πράγματα...
Vairas1975 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Ειχα ενα θεματακι παλια με wind και δεν θελω να ξαναπαω εκει. Επισης ολοι, φιλοι και γνωστοι μου εχουν whatsup, για αυτο και θελω whatsup. Απλα απο περιεργεια ρωταω μηπως εχει κατι παραπανω η κοσμοκαρτα που να με συμφερει. Εγώ που είμαι επαγγελματιας τα 1000 λεπτά προς όλους μου φτάνουν. Αρα που κολλάς ; Τι θεματακι έχεις αν επιτρέπεται ; Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
Liverpool89 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Η κοσμοκαρτα με 5 € εχει 200 λεπτα προς ολους χωρις να στα παρει... Απο τι θυμαμαι... Η whats up πλεον εχει λιγες προσφορες... Τα 120 λεπτα προς ολους με 5€ ειναι για 15 μερες μονο.. Τα 300ομιλια+30μυνηματα0 μονο για whats up ειναι απογοητευτηκα καλυτερα να τα 200+100 προς ολους ομιλια και μυνηματα... Θα την εκανα για wind αλλα πολυ φιλοι μου εχουν whats up.... 1
scullyist Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Η κοσμοκαρτα με 5 € εχει 200 λεπτα προς ολους χωρις να στα παρει... Απο τι θυμαμαι... "Η ενσωματωμένη χρήση που δεν καταναλώνεται εντός 30 ημερών δεν μεταφέρεται σε μεταγενέστερο χρονικό διάστημα"
Razor_7 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 ^ εννοεί ότι δεν αφαιρούνται απ' το 5ευρω. 1
king2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Cosmokarta ειναι απειρως καλυτερη απο το whats up.Με 5 η 10 ευρο το μηνα ανανεωση εχεις 200 λεπτα η 300 αντιστοιχα.Κρατανε για 1 μηνα.Μολις βαλεις την καρτα στα δινει χωρις να σε φαει ουτε ευρο.Τον αλλο μηνα βαζεις κανα πακετο απο την καρτα του προηγουμενου μηνα.To reload it ειναι μια βλακεια.Ειναι για 7 μερες αυτα που δινει οποτε δεν συγκρινετε με κοσμοκαρτα που στα δινει για 1 μηνα.Παλια ελεγε το whats up τωρα ειναι οτι χειροτερο και πανακριβο υπαρχει.
mary Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Παιδια, βλεπω πως ισχυει και αυτο! Οπως επισης με την ανανεωση απο 10 ευρω σου δινουν 200 λεπτα δωρο. Τo ιντερνετ ομως ειναι ιδιο Δε ξερω ρε γαμώτο, αλλά παροτι διαβαζω στο τοπικ των προσφορων αυτο για το f2g, δε κανω βημα. Το σημα της κοσμοτέ ειναι καμπάνα αλλά δυστυχως ακριβο. Απο vodafone παλι, δε βρισκω κατι δελεαστικό... Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2014 από mary1
ribo7 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Ναι πιστεύω κι' γώ ότι What's up δε πολυσυμφέρει πλέον παρά μόνο για να μιλάς με γκόμενα και 2-3 φίλους που έχουν what's up. Με Cosmokarta όμως, έχεις τα δωρεάν λεπτά προς όλους με κάθε ανανέωση και επίσης μπορείς να επιλέξεις 2 αριθμούς Cosmote για να μιλάς με 0.01Ε/λεπτό Site: 0,01 €/Λεπτό προς 2 Αριθμούς COSMOTE
killer76 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Τι θεματακι έχεις αν επιτρέπεται ; Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App Ημουν χρηστης μια ζωη των συμβολαιων με πολλα χρονια στην κοσμοτε. Με παγια ανω των 50€, ιντερνετ κλπ. Παντα ειχα μεγαλη προσοχη στην καταναλωση internet. Χρησιμοποιουσα των μετρητη δεδομενων του iphone + καποιες αλλες εφαρμογες. Δεν εβγαιναν ακριβως τα ιδια αποτελεσματα αλλα εβγαιναν πολυ κοντα και ειχα μια εικονα. Χρονια λοιπον στην κοσμοτε δεν ειχα προβλημα ΠΟΤΕ. Λογω δελεαστικου πακετου και επιδοτησης ειπα να παω wind. Αφου λοιπον ημουν εκει κανα 8μηνο χώρις κανενα προβλημα (αν εξαιρεσουμε το πακετο ¨απεριοριστα προς wind και σταθερα¨ που τελικα δεν ειχε κανεις wind). Ξαφνικα και ενω εχω πληρωμενους ολους τους λογαριασμους μου, μια μερα παω να παρω τηλ και μου λεει οτι ειναι μπλοκαρισμενες οι κλησεις λογω μεγαλης χρεωσης. Παιρνω την εξυπηρετηση πελατων και μου λεει οτι εχω καταναλωσει πολυ ιντερνετ και εχει φτασει ο λογαριασμος κοντα στα 600€. Τους λεω πως κατι τετοιο δεν ισχυει γιατι προσεχω. Κοιταω τις εφαρμογες και βλεπω γυρω στα 110 mb download , 35mb upload. Οταν βγηκε ο λογαριασμος και το ειδα σαν ebill, ειδα για την συγκεκριμενη μερα (που μονο τα email μου ειδα), 18mb download και 4,7GB upload. Πως μπορει να εγινε αυτο? και να μην το δειξει και κανενας μετρητης. Επικοινωνησα μετα με wind και τους ειπα οτι προκειται για λαθος και αυτοι δεν δεχονταν τιποτα. Με τα πολλα λεω, οκ, καντε μου μια ρυθμιση για εξοφληση και να φυγω και απο την εταιρεια. Αυτοι μου απαντησαν οτι δεν γινεται κατι τετοιο και οτι θα παμε σε δικαστηρια κλπ. Πηρα λοιπον και εγω νεο νουμερακι κοσμοτε και βρηκα την ησυχια μου χωρις κανενα προβλημα και καμια λαθος χρεωση. Χωρια που οταν χρειαστηκα μια φορα διακανονισμο με εξυπηρετησαν αψογα. Απο την wind δεν με πειραξε μονο το λαθος με την χρεωση αυτη. Που ηταν 1000% λαθος. Αλλα πανω απο ολα με χαλασε η συμπεριφορα τους και η μη συνεργασια τους να με βοηθησουν εστω και με εναν "για τα ματια" διακανονισμο. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ ΜΕ ΣΗΜΑΤΑ ΚΑΠΝΟΥ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΑΩ ΠΑΛΙ ΣΕ WIND Cosmokarta ειναι απειρως καλυτερη απο το whats up.Με 5 η 10 ευρο το μηνα ανανεωση εχεις 200 λεπτα η 300 αντιστοιχα.Κρατανε για 1 μηνα.Μολις βαλεις την καρτα στα δινει χωρις να σε φαει ουτε ευρο.Τον αλλο μηνα βαζεις κανα πακετο απο την καρτα του προηγουμενου μηνα.To reload it ειναι μια βλακεια.Ειναι για 7 μερες αυτα που δινει οποτε δεν συγκρινετε με κοσμοκαρτα που στα δινει για 1 μηνα.Παλια ελεγε το whats up τωρα ειναι οτι χειροτερο και πανακριβο υπαρχει. Ωραια αυτο εννουσα οτι αν εχει καποιο πλεονεκτημα σε σχεση με το whats up. Ευχαριστω πολυ. Μενω σε cosmokarta και βλεπω. Ευχαριστω για τις απαντησεις σας ολους. 3
Vairas1975 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Τι θεματακι έχεις αν επιτρέπεται ; Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App Ημουν χρηστης μια ζωη των συμβολαιων με πολλα χρονια στην κοσμοτε. Με παγια ανω των 50€, ιντερνετ κλπ. Παντα ειχα μεγαλη προσοχη στην καταναλωση internet. Χρησιμοποιουσα των μετρητη δεδομενων του iphone + καποιες αλλες εφαρμογες. Δεν εβγαιναν ακριβως τα ιδια αποτελεσματα αλλα εβγαιναν πολυ κοντα και ειχα μια εικονα. Χρονια λοιπον στην κοσμοτε δεν ειχα προβλημα ΠΟΤΕ. Λογω δελεαστικου πακετου και επιδοτησης ειπα να παω wind. Αφου λοιπον ημουν εκει κανα 8μηνο χώρις κανενα προβλημα (αν εξαιρεσουμε το πακετο ¨απεριοριστα προς wind και σταθερα¨ που τελικα δεν ειχε κανεις wind). Ξαφνικα και ενω εχω πληρωμενους ολους τους λογαριασμους μου, μια μερα παω να παρω τηλ και μου λεει οτι ειναι μπλοκαρισμενες οι κλησεις λογω μεγαλης χρεωσης. Παιρνω την εξυπηρετηση πελατων και μου λεει οτι εχω καταναλωσει πολυ ιντερνετ και εχει φτασει ο λογαριασμος κοντα στα 600€. Τους λεω πως κατι τετοιο δεν ισχυει γιατι προσεχω. Κοιταω τις εφαρμογες και βλεπω γυρω στα 110 mb download , 35mb upload. Οταν βγηκε ο λογαριασμος και το ειδα σαν ebill, ειδα για την συγκεκριμενη μερα (που μονο τα email μου ειδα), 18mb download και 4,7GB upload. Πως μπορει να εγινε αυτο? και να μην το δειξει και κανενας μετρητης. Επικοινωνησα μετα με wind και τους ειπα οτι προκειται για λαθος και αυτοι δεν δεχονταν τιποτα. Με τα πολλα λεω, οκ, καντε μου μια ρυθμιση για εξοφληση και να φυγω και απο την εταιρεια. Αυτοι μου απαντησαν οτι δεν γινεται κατι τετοιο και οτι θα παμε σε δικαστηρια κλπ. Πηρα λοιπον και εγω νεο νουμερακι κοσμοτε και βρηκα την ησυχια μου χωρις κανενα προβλημα και καμια λαθος χρεωση. Χωρια που οταν χρειαστηκα μια φορα διακανονισμο με εξυπηρετησαν αψογα. Απο την wind δεν με πειραξε μονο το λαθος με την χρεωση αυτη. Που ηταν 1000% λαθος. Αλλα πανω απο ολα με χαλασε η συμπεριφορα τους και η μη συνεργασια τους να με βοηθησουν εστω και με εναν "για τα ματια" διακανονισμο. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ ΜΕ ΣΗΜΑΤΑ ΚΑΠΝΟΥ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΑΩ ΠΑΛΙ ΣΕ WIND Φίλε μιλάμε για κάρτα και μόνο. Δεν μπορεί να σε κλέψει κανείς !!!Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
sphinxgr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Καλησπερα Θελω να παρω ενα νεο νουμερο για κυριο και δεν θελω να παω σε συμβολαιο ή καρτοσυμβολαιο αλλα σε καρτα. Παρατηρω τις ευκολιες που εχει το whatsup (πακετα ομιλιας με 5 ευρω, ιντερνετ, το reloadit κλπ κλπ). Απο την αλλη βλεπω την κοσμοκαρτα να μην εχει σχεδον τιποτα. Ηθελα να ρωτησω οτι, για να προτιμουν καποιοι κοσμοκαρτα αντι για whatsup, εχει καποιο πλεονεκτημα που εγω δεν το βλεπω? H Cosmocarta έχει το 1 με 1. Δυο φίλους με cosmote να μιλάς για πάντα με 1 λεπτό το λεπτό. Ιδιαίτερα βολικό για γονείς , σχέση κλπ που μπορεί να μιλάς συχνά ή συνέχεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα