Προς το περιεχόμενο

windows phone 8 internet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά,καλή χρονιά σε όλους!

Το πρόβλημα μου είναι ότι δε μπορώ να συνδεθώ στο ιντερνετ μέσω κινητής τηλεφωνίας.Με το wifi κανονικά.Ενώ έχω Mb και από άλλη συσκευή μπαίνω κανονικά.Ξέρει κανείς αν χρειάζεται καμιά ρύθμιση???

Δημοσ.

Επικοινώνησε με τον  παροχέα   κινητής τηλεφωνίας που έχεις να σου στείλει τη ρυθμίσεις ίντερνετ για την συσκευή σου

• Confused 1
Δημοσ.

τι ειναι το apn φιλε μου? δωσε οδηγιες!!

το βρηκα, ειναι περασμενα ηδη τα στοιχεια του παροχου (wind) εκτος αν θελει να αλλαξω κατι. και παλι ομως δεν συνδεεται.

Δημοσ.

το εχω δει οπως και αλλα παρομοια αλλα δεν δουλευει, επισης τα στοιχεια που δινονται δεν ειναι ακριβη γιατι τα πεδια των ρυθμισεων ειναι περισσοτερα και δεν υπαρχει πχ επιλογη mcc, τα πεδια ειναι τα παρακατω.

1) ονομα συνδεσης :

2) ονομα σημειου προσβασης :

3) ονομα χρηστη :

4) κωδικος προσβασης :

5) διευθυνση διακομιστη :

6) θυρα διακομιστη :

7) τυπος δικτυου :

8) τυπος ελεγχου ταυτοτητας:

ολες οι οδηγιες για βοηθεια καλυπτουν μονο τα 2,4,5 και με αυτες τις αλλαγες δεν μπαινει στο internet.

Δημοσ.

ναι το ξερω, σημειο προσβασης στα ελληνικα, εχει περασμενες τις ρυθμισεις για ιντερνετ και mms αλλα με 3g δεν μπαινει ιντερνετ.

Δημοσ.

για να κλεισει το θεμα αυτο:

κανετε προσθηκη εναν καινουργιο λογαριασμο και θα προσθεσετε στην επιλογη internet apn το gint.b-online.gr μονο (για wind παροχο) και κανετε επανεκκινηση. εφοσον εχετε χρηματα σερφαρετε κανονικα στο internet με το 3g σημα.

ευχαριστω οσους ασχοληθηκαν  :-D  :-D  :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...