Heisenberg7 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Γεια σας παιδιά,καλή χρονιά σε όλους! Το πρόβλημα μου είναι ότι δε μπορώ να συνδεθώ στο ιντερνετ μέσω κινητής τηλεφωνίας.Με το wifi κανονικά.Ενώ έχω Mb και από άλλη συσκευή μπαίνω κανονικά.Ξέρει κανείς αν χρειάζεται καμιά ρύθμιση???
driverpit Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Επικοινώνησε με τον παροχέα κινητής τηλεφωνίας που έχεις να σου στείλει τη ρυθμίσεις ίντερνετ για την συσκευή σου 1
Kostas93 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 εχεις ενεργοποιήσεις τα δεδομένα στις ρυθμίσεις?
johnny73 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 τι ειναι το apn φιλε μου? δωσε οδηγιες!! το βρηκα, ειναι περασμενα ηδη τα στοιχεια του παροχου (wind) εκτος αν θελει να αλλαξω κατι. και παλι ομως δεν συνδεεται.
ThodorisZ Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Επειδη εχω cosmote και οχι wind δεν ξερω παραπανω για τον παροχο σου..Δες εδω μηπως βγαλεις ακρη,παροτι λεει για 0.fb αναφερει τα apn. http://www.techinsider.gr/rota-me-question/pos-rithmizo-to-kinito-mou-gia-dorean-prosvasi-sto-facebook/
johnny73 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 το εχω δει οπως και αλλα παρομοια αλλα δεν δουλευει, επισης τα στοιχεια που δινονται δεν ειναι ακριβη γιατι τα πεδια των ρυθμισεων ειναι περισσοτερα και δεν υπαρχει πχ επιλογη mcc, τα πεδια ειναι τα παρακατω. 1) ονομα συνδεσης : 2) ονομα σημειου προσβασης : 3) ονομα χρηστη : 4) κωδικος προσβασης : 5) διευθυνση διακομιστη : 6) θυρα διακομιστη : 7) τυπος δικτυου : 8) τυπος ελεγχου ταυτοτητας: ολες οι οδηγιες για βοηθεια καλυπτουν μονο τα 2,4,5 και με αυτες τις αλλαγες δεν μπαινει στο internet.
privateer Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Ποιο κινητό έχεις? Κάθε εταιρεία έχει στο marketplace για να σετάρεις τα settings
johnny73 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 το lumia 920 αν λες marketplace τις εφαρμογες μεσω κινητου (win 8 store) οχι δεν βρηκα κατι.
privateer Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 λέγεται access point στα settings του κινητού. Αν έχεις κάνει όλα τα Updates πρέπει να υπάρχει.
johnny73 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 ναι το ξερω, σημειο προσβασης στα ελληνικα, εχει περασμενες τις ρυθμισεις για ιντερνετ και mms αλλα με 3g δεν μπαινει ιντερνετ.
ThodorisZ Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Επικοινωνησε με τον παροχο σου,πιθανων σου εχουν κλεισει τη γραμμη..
johnny73 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 για να κλεισει το θεμα αυτο: κανετε προσθηκη εναν καινουργιο λογαριασμο και θα προσθεσετε στην επιλογη internet apn το gint.b-online.gr μονο (για wind παροχο) και κανετε επανεκκινηση. εφοσον εχετε χρηματα σερφαρετε κανονικα στο internet με το 3g σημα. ευχαριστω οσους ασχοληθηκαν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα