georgekom Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα. Θέλω την βοήθειά σας για ένα θέμα. Θέλω να μπω με Απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας από το σπίτι μου στο server του μαγαζιού που δουλεύω. Άμα πάω τον φορητό στο μαγαζί και το συνδέσω στο δίκτυο, μπαίνοντας με Απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας και γράφωντας την ip, μπαίνει κατευθείαν χωρίς πρόβλημα. Όταν όμως προσπαθώ από το σπίτι, που είναι εννοείται σε άλλο δίκτυο για ίντερνετ και όχι στο τοπικό του μαγαζιού, δεν μπαίνει με τίποτα. Είδα και την ip από το showip.net, έβαλα κι αυτήν αλλά πάλι τίποτα. Είδα στο ίντερνετ για πληροφορίες και έλαγαν για άνοιγμα θύρας από το router και τέτοια αλλά δεν μπόρεσα να κάνω κάτι. Παρακαλώ όποιος γνωρίζει ας με βοηθήσει βήμα προς βήμα, είναι σημαντικό. Σας ευχαριστώ!
άδικος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Η εύκολη λύση, για να μη μπλέκεις με ρυθμίσεις, & για να έχεις περισσότερες επιλογές από την απλή απομακ. επιφ. εργασίας είναι αυτή: http://www.teamviewer.com/el/
georgekom Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Ναι το teamviewer το ξέρω αλλά έχει ένα θεματάκι και κάποιες φορές δεν μπορεί να συνδεθεί. Γι'αυτό θέλω να το κάνω με απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας που είναι πιο σταθερό...
άδικος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 ...που είναι πιο σταθερό... Τι σημαίνει αυτό; Ποιο είναι το θεματάκι του; Γιατί ο άλλος τρόπος είναι επίπονος, πρέπει να σετάρεις υπολογιστές, passwords ή local policies, πιθανοί περιορισμοί μεταξύ διαφορετικών εκδόσεων, σετάρισμα ρούτερ & θυρών, σετάρισμα δυναμικής dns αν δεν υπάρχει σταθερή ip & διάφορα σχετικά.
georgekom Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Το λέω ποιό σταθερό γιατί το αφεντικό μου στον φορητό του για να μπει στο server πιο παλιά, χρησιμοποιούσε και το teamviewer και την απομακρυσμένη επιφάνεια αργασίας. Με το teamviewer κάποιες φορές δεν μπορούσε να συνδεθεί ενώ με το άλλο μπορούσε πάντα. Από αυτήν την άποψη το λέω πιο σταθερό.
bomberb17 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Υπάρχει και το logmein δοκίμασε το και αυτό...
georgekom Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Υπάρχει και το logmein δοκίμασε το και αυτό... Το logmein έιναι free και είναι ευκολο στην ρύθμιση??
άδικος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Ναι φίλε μου έχει & δωρεάν έκδοση. Μια απλή εφαρμογή βάζεις στον host υπολογιστή & είσαι έτοιμος.
poulinos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 το Team viewer remote desktop θελει δυο πραγματα. α.να το κανεις enable και να ορισεις ποιος θα μπαινει. β.Port forward την 3389.αν εχεις οτενετ πρεπει να κλεισεις την αυξημενη ασφαλεια γιατι κοβει ports.
lexmark Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 το Team viewer θελει δυο πραγματα. α.να το κανεις enable και να ορισεις ποιος θα μπαινει. β.Port forward την 3389.αν εχεις οτενετ πρεπει να κλεισεις την αυξημενη ασφαλεια γιατι κοβει ports. Φιξτ
poulinos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 sorry to remote desktop ηθελα να πω. το Team viewer δεν θελει τιποτα.ο δαιμων του τυπογραφειου Φιξτ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα