Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρεται παιδιά έφτιαξα το σύστημα της υπογραφής μου και έβαλα το τροφοδοτικό της CORSAIR VS350 το οποίο από τα χαρακτηριστικά του λέει ότι βγάζει στο +12V 25A. Πιστέυετε ότι θα έχω κανένα θέμα γενικότερα? Δεν παίζω παιχνίδια καθόλου και το μόνο έξτρα που θα βάλω στο μέλλον και αυτό αν θα είναι ένα dvd recorder. Στα διάφορα psu power calculators μπυ βγάζει περίπου ότι χρειάζομαι στα 190W. (το τροφοδοτικό δεν ήταν δικιά μου επιλογή ήρθε δώρο αλλά anyway :P )

Πάντως έτσι για την ιστορία το προηγούμενο pc μου ήταν ένας core 2 duo E7500 @ 2,93 GHZ, ένα dimm μνήμης ddr2 στα 2Gb, ένα αντιγραφικό, δύο σκληροί δίσκοι, δύο ανεμιστήρες 120 mm, μία κάρτα γραφικών ATI RADEON HD4650 και όλα αυτά δούλευαν με ένα τροφοδοτικό φθηνό (20 ευρώ) της LAMTECH ATX-S400W και μάλιστα η cpu ήταν overclocked στα 3.41 GHZ. Δούλευε και δουλεύει μια χαρά ακόμα εδώ και 4 χρόνια. Και μάλιστα στα διάφορα stress tests (prime 95 και OCCT) δεν μου δημιούργησε ποτέ πρόβλημα. Να πάρω θάρρος από αυτό?? :D

Δημοσ.

Μια χαρά είσαι. 

Αν στο μέλλον βάλεις κάρτα γραφικών με ανεξάρτητη τροφοδοσία τότε θα πρέπει να πας σε μεγαλύτερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...