dimosthenis1984 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 καλησπερα στο forum . ξερει καποιος πως μπορω να δω αν εχω την amber αναβαθμιση?? γιατι στις ρυθμισεισ μονο κατι μακρυναρια με αριθμους γραφει ..! ευχαριστω!!
georg3b Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Settings > Extras + Info Αν πας εκεί και γράφει με μεγάλα γράμματα Lumia Amber τότε έχεις την αναβάθμιση.
dimosthenis1984 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 δε το γραφει αυτο παρολα αυτα με την τελευταια αναβαθμιση εχω πχ το ραδιοφωνο που ερχεται με την amber
georg3b Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 To ραδιόφωνο έρχεται με το GDR2 update της Microsoft. Το Amber update από την Nokia προσθέτει και κάποια άλλα extra όπως: Glance Screen (θα βρεις την επιλογή glance στα settings) Nokia Pro Camera and Smart Camera (εφαρμογές για την φωτογραφική μηχανή) Flip to silence Call + SMS filter στα settings Lumia Color Profile (θα το βρεις στο display στα settings) Double tap to wake (επιλογή στο touch στα settings) Αυτά τα έχεις? Επιπλέον δες και στην παρακάτω σελίδα της Nokia: Lumia 920 - Does my Nokia Lumia phone have the Amber update installed?, ίσως να χρειάζεται να κάνεις αυτά τα βήματα. 2
dimosthenis1984 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 To ραδιόφωνο έρχεται με το GDR2 update της Microsoft. Το Amber update από την Nokia προσθέτει και κάποια άλλα extra όπως: Glance Screen (θα βρεις την επιλογή glance στα settings) Nokia Pro Camera and Smart Camera (εφαρμογές για την φωτογραφική μηχανή) Flip to silence Call + SMS filter στα settings Lumia Color Profile (θα το βρεις στο display στα settings) Double tap to wake (επιλογή στο touch στα settings) Αυτά τα έχεις? Επιπλέον δες και στην παρακάτω σελίδα της Nokia: Lumia 920 - Does my Nokia Lumia phone have the Amber update installed?, ίσως να χρειάζεται να κάνεις αυτά τα βήματα. τα εχω ολα αυτα εκτοσ απο το lumia color profile. αλλα δε πειραζει , βρηκα και που λεει οτι εχω την amber ευχαριστω!!
georg3b Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Στην σελίδα της Nokia που έγραψα πιο πάνω βλέπω ότι έχει επιλογή να κατεβάσεις αναβάθμιση της εφαρμογής Display, που προσθέτει το Lumia Color Profile 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα