Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους!

Εδώ και κάποιες μέρες έχω ipad mini ενώ ήδη είχα iphone 4s και ipod touch...Το ρούτερ είναι στο υπνοδωμάτιο και τα έχω με wifi στο σαλόνι...Ενώ το iphone 4s και το ipod πιάνουν αμέσως το σημα του ρούτερ,με το που ανοίγω το wifi πιάνουν αμεσως το σημα από το ρουτερ,το ipad,ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ δεν βρίσκει σήμα...Πρεπει να πάω στο δωμάτιο,να πιάσει σήμα και μετά να πάω στο σαλόνι να το λειτουργήσω...Υπόψην ότι μετά,αφού πάω στο δωμάτιο και μπει στο wifi,δεν έχω πρόβλημα...Το θέμα είναι στην αρχική συνδεση..Τι να κάνω?

Δημοσ.

Ξανασυνδέθηκα και τώρα πιάνει..

Η καρφωτη ip τι είναι;;

tjoWV.jpg

Περιληπτικά

ip address.......................η τιμή που βάζεις εξαρτάται από την default ip του router σου (πχ εάν ο router σου έχει 192.168.1.1 εσύ στο  ipad μπορείς να βάλεις από 192.168.1.2 εώς 192.168.1.254

subnet mask...................συνήθως 255.255.255.0

router............................... την default εσωτερική ip σου router (οπως παραπάνω 192.168.1.1)

dns...................................μπορείς να βάλεις πάλι την ip σου router σου και να ξεμπερδεύεις (αυτό σημαίνει πως θα χρησιμοποιήσεις τους dns servers που ορίζονται στο router σου.

Αφού με την επανασύνδεση διορθώθηκε το προβλημά σου δε χρειάζεται να μπλέξεις με τοποθέτηση συγκεκριμένης ip sto ipad.

Δες εδώ και εδώ για λίγο περισσότερα...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...