Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το PC γέρασε και βγαίνει στην σύνταξη και πρέπει να αντικατασταθεί άμεσα.
Το μόνο που θα κρατήσω  ειναι η καρτα γραφικών: Sapphire 7870 OC (189,90)
που αγόρασα πρόσφατα.

Τα λευτά που διαθέτω είναι μέχρι 600Ε

Για CPU και MotherBoard σκέφτομε αυτά:
CPU: AMD FX-8350 (182,30)
ο θόρυβος της ψύκτρας είναι αφόρητος. Οπότε ψάχνουμε και ψύκτρα!
Motherboard: Gigabyte 990XA-UD3 (96,44)

RAM: 8GB (2x4GB) Τι μου προτείνεται?

PSU: Δεν έχω ιδέα τι να πάρω

HDD: Επειδή κατεβάζω και αποθηκεύω ταινίες,σειρές θα χρειαστώ λογικά πάνω από 1TB οποτε ψάχνω κάτι σε 3TB

SSD: Δεν ξέρω τι είναι,το ακούω συχνά,μου χρειάζεται? Δεν μου χρειάζεται? (Δεν το έχω συμπεριλαμβάνει μέσα στην τιμή)

Δεν έχω αρκετή γνώση υπολογιστών και θα ήθελα την γνώμη σας ώστε να συνθέσω ένα καλο PC

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων... :)

Δημοσ.

τροφοδοτικό έχω ένα 550w το οποιο είναι στα τελευταία του,κάνει υπερβολικό θόρυβο και πάει για πέταμα..

Πιστεύω μέσα στον μηνα να έχω αγοράσει την καινούργια σύνθεση ώστε να προχωρήσω σε μια LG 23EA63V-P 23' τον επόμενο...

Γενικά Όλα τα εξαρτήματα πάνε για πέταμα εκτος της κάρτας γραφικών όπως έχω γράψει.

Δεν έχει καμια ιδιαίτερη σημασία να τα αναφέρω...

Δημοσ.

παίδες μην βγαίνετε εκτος θέματος,τα εξαρτήματα είναι για πέταμα και γιαυτό τα πετάω,ότι σώζεται το κρατάω και μπαίνει στο καινούργιο σύστημα...

πάνω στο θέμα που έχω ανοίξει έχει να μου προτείνει κάποιος κάτι?

Δημοσ.

Πως θα ξέρουμε τι μπορείς να κρατήσεις αν δεν γράψεις τι έχεις πέρα από τη κάρτα γραφικών...; Οι ερωτήσεις που γίνονται δε γίνονται τυχαία.Με overclock θα ασχοληθείς;

Δημοσ.

Πως θα ξέρουμε τι μπορείς να κρατήσεις αν δεν γράψεις τι έχεις πέρα από τη κάρτα γραφικών...; Οι ερωτήσεις που γίνονται δε γίνονται τυχαία.Με overclock θα ασχοληθείς;

Μάλλον δεν το διατύπωσα εγώ καλά,δεν θέλω να κρατήσω κάτι, θέλω να φτιάξω από την αρχή το PC. Θέλω κατά προτίμηση έναν CPU: AMD FX-8350(και μια ψύκτρα) Μια Motherboard: Gigabyte 990XA-UD3.

Θέλω δυο μνήμες ram 8GB (2x4GB) αλλα δεν ξέρω ποίες να βάλω, και και ρωτάω αν έχετε να μου προτείνεται κάποια

Κάρτα γραφικών δεν θα χρειαστώ έχω μια Sapphire 7870 OC

PSU: Σε αυτό το σύστημα που ανέφερα πιο πάνω τι τροφοδοτικό να πάρω???

HDD: Επειδή κατεβάζω και αποθηκεύω ταινίες,σειρές θα χρειαστώ λογικά πάνω από 1TB οποτε ψάχνω κάτι σε 3TB... Έχετε να μου προτείνεται κάποιο?

SSD: Δεν ξέρω τι είναι,το ακούω συχνά,μου χρειάζεται? Δεν μου χρειάζεται? (Δεν το έχω συμπεριλαμβάνει μέσα στην τιμή)

Με overclock που με ρώτησες δεν θα ασχοληθώ γιατι δεν εχω αρκετή γνώση υπολογιστών,ίσως κάποια στιγμή...

Δημοσ.

Το PC γέρασε και βγαίνει στην σύνταξη και πρέπει να αντικατασταθεί άμεσα.

Το μόνο που θα κρατήσω  ειναι η καρτα γραφικών: Sapphire 7870 OC (189,90)

που αγόρασα πρόσφατα.

Τα λευτά που διαθέτω είναι μέχρι 600Ε

Για CPU και MotherBoard σκέφτομε αυτά:

CPU: AMD FX-8350 (182,30)

ο θόρυβος της ψύκτρας είναι αφόρητος. Οπότε ψάχνουμε και ψύκτρα!

Motherboard: Gigabyte 990XA-UD3 (96,44)

RAM: 8GB (2x4GB) Τι μου προτείνεται?

PSU: Δεν έχω ιδέα τι να πάρω

HDD: Επειδή κατεβάζω και αποθηκεύω ταινίες,σειρές θα χρειαστώ λογικά πάνω από 1TB οποτε ψάχνω κάτι σε 3TB

Δεν έχω αρκετή γνώση υπολογιστών και θα ήθελα την γνώμη σας ώστε να συνθέσω ένα καλο PC

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων... :)

Ποιο κουτί έχεις ? Για να δούμε τι ψύκτρα θα βάλεις !

Δημοσ.

μην πανε για πεταμα μονο.καλυτερα χαρισε τα.υπαρχει και αντιστοιχο νημα στο insomnia.

προσεχε μονο που τα χαριζεις μην τα δεις σε αγγελια   !!!!!

Δημοσ.

Για κοίταξε το σετάκι

AMD FX 8350  4.0/4,2Ghz

GIGABYTE 990FXA-UD3 ReV 4.0 ( ζητάς αυτό το rev από το visionstudio)

GEIL 8GB DDR3 2133Mhz

W.D. CAVIAR BLUE 1TB SATA III

SAMSUNG 840 EVO 120GB SSD SATA III

SCYTE ASHURA CPU COOLER

XFX 650WATT

------------------------------------------------------

Προσπάθησα να χωρέσω τον FX 9370 παρέα με την 990FXA που τον δέχεται για να είσαι overclock από default αλλά δεν χωράει στα 600€ ! :-(

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...