revolver1990 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιο software για να δω αν όντως λειτουργεί σωστά η Motherboard μου?Δεν μου αναγνωρίζει τον φορτιστή και θέλω να είμαι σίγουρος αν το πρόβλημα προέρχεται από κει.Από μια γρήγορη έρευνα στο google δεν βρήκα κάτι συγκεκριμένο εκτός από κάποιες κάρτες που τις χώνεις σε usb οι οποίες είναι πανάκριβες.
thomasG4 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δεν υπάρχει τέτοιο software που να μπορεί να ελέγξει άμα δεν λειτουργεί κάτι καλά στη motherboard. Δοκίμασε να βάλεις τον φορτιστή σε άλλη θύρα usb. Καμιά φορά υπάρχει περίπτωση να μην αναγνωρίζεται κάποια συσκευή σε συγκεκριμένη θύρα usb.
revolver1990 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Λάθος μου που δεν το εξήγησα.Πρόκειται για τον φορτιστή του laptop.Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι έχω να κάνω με faulty motherboard αφού και ο φορτιστής δουλεύει καλά και η μπαταρία περνά τα διαγνωστικά.Anyway άμα αρχίσει να μου κάνει νερά θα το στείλω στην dell
thomasG4 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Λάθος μου που δεν το εξήγησα.Πρόκειται για τον φορτιστή του laptop.Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι έχω να κάνω με faulty motherboard αφού και ο φορτιστής δουλεύει καλά και η μπαταρία περνά τα διαγνωστικά.Anyway άμα αρχίσει να μου κάνει νερά θα το στείλω στην dell Ανάβει δηλαδή το λαμπάκι στον μετασχηματιστή; Πολύ πιθανό να έχει χαλάσει η υποδοχή του φορτιστή. Επικοινώνησε με τη Dell για να είσαι καλυμμένος.
revolver1990 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Yep ανάβει κανονικά,έχω δοκιμάσει διάφορα όπως να βγάλω την μπαταρία και τον φορτιστή και να αφαιρέσω ότι έχει μείνει από "ρεύμα" πατώντας το power button,έχω διαγράψει τους drivers της μπαταρίας κτλ αλλά τίποτα. Η σημαντικότερη ένδειξη κατ'εμέ που δείχνει προς motherboard μεριά είναι το γεγονός ότι ο φορτιστής δεν αναγνωρίζεται καν στο bios....και όταν μπαίνω μέσα στα windows απλά δίνει ρεύμα και μου πετάει μήνυμα το quickset ότι πρέπει να βάλω φορτιστή 130w(εμένα είναι 90άρης).Από την άλλη η ένδειξη ότι δουλεύει το λαπτοπ και χωρίς μπαταρία δεν σημαίνει ότι είναι οκ?....χμμ δεν ξέρω έχω μπερδευτεί.Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το πάω κάποια στιγμή στην dell για ολική επαναφορά-enchance ssd και ram. Αυτό συνέβη μετά από αυτό http://www.insomnia.gr/topic/512501-άφαντη-η-dedicated-graphics-card/ και τώρα ευτυχώς όλα δουλεύουν εντάξει εκτός την φόρτιση. ps:(Sorry mods για το off topic)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα