Προς το περιεχόμενο

Sony xperia j

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω το Sony Xperia j όταν το αγόρασα ήταν δούλευε κανονικά μετά την αναβάθμιση λογισμικού το κινητό άρχισε να κάνει επανεκκινήσεις στο άκυρο και όταν μιλούσα και έκανε επανεκκίνηση έμπαινε σε λειτουργία το μεγάφωνο έσβηνε η οθόνη και άκουγες τον συνομιλητή σου του έχω κάνει επανεκκίνηση εργοστασιακών ρυθμίσεων , ξανα πέρασα το λογισμικό , σχεδόν ότι ήταν δυνατόν αλλά τίποτα πάλι τα ίδια τι μπορεί να φταίει ?  

Δημοσ.

Παιδιά έχω το Sony Xperia j όταν το αγόρασα ήταν δούλευε κανονικά μετά την αναβάθμιση λογισμικού το κινητό άρχισε να κάνει επανεκκινήσεις στο άκυρο και όταν μιλούσα και έκανε επανεκκίνηση έμπαινε σε λειτουργία το μεγάφωνο έσβηνε η οθόνη και άκουγες τον συνομιλητή σου του έχω κάνει επανεκκίνηση εργοστασιακών ρυθμίσεων , ξανα πέρασα το λογισμικό , σχεδόν ότι ήταν δυνατόν αλλά τίποτα πάλι τα ίδια τι μπορεί να φταίει ?  

Hard reset απο recovery mode δοκιμασες?

Δημοσ.

Γραψε στο γοογλε hard reset xperia j και καντο! Σιγουρα θα στρωσει

Αποστολή από το GT-I9070 με τη χρήση Insomnia App

Γραψε στο γοογλε hard reset xperia j και καντο! Σιγουρα θα στρωσει

Αποστολή από το GT-I9070 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

εχω και εγω ακριβως το ιδιο προβλημα με αυτο το κινητο και σκεφτομαι να το πουλησω και να αγορασω ενα turbo x ειναι καλα κινητα κατα την γνωμη σας?

Δημοσ.

εχω και εγω ενα προβλημα μου κανει εππανεκινησεις αλλα εχω περασει τροποποιημενο λογισμικο μπορω να του ξανα περασω το κανονικο λογισμικο και να κλειδοσω το bootloader για να το στειλω στην αντιπροσοπεια για επισκευη?

Δημοσ.

εχω και εγω ακριβως το ιδιο προβλημα με αυτο το κινητο και σκεφτομαι να το πουλησω και να αγορασω ενα turbo x ειναι καλα κινητα κατα την γνωμη σας?

Μακρια απο Τουβλο Χ. Το εστειλες στην αντιπροσωπια με ροοτ και custom rom πανω?

Δημοσ.

Μακρια απο Τουβλο Χ. Το εστειλες στην αντιπροσωπια με ροοτ και custom rom πανω?

ναι γιατι δεν μπορουσα να κανω την δουλεια μου ολο εππανεκινησεις εκανε δεν ξερω τι να κανω πια μ αυτο το κινητο μιλαω για το sony που εχω το j

Δημοσ.

Σιγουρα θα επιανε αν το εστελνες χωρις root και custom rom. Τωρα ετσι οπως το εστειλες μπορει να σου πουνε οτι εσυ το χαλασες επειδη το πειραξες

Μπορώ να το ξανά κλειδοσω μόνος μου με το αυθεντικό λογισμικό ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...