trujillo2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 δεν εχω κατι προσωπικο μαζι σου (καλη χρονια παρεπιπτοντως) αλλα το να προτεινεις τροφοδοτικο noname που μπορει να προκαλεσει ζημια σε ενα συστημα ε οπως και να το κανουμε δεν ειναι και οτι καλυτερο . και γω ειχα ενα trust και ελεγα ''μια χαρα ειναι'' (επειδη διαβαζα ως αδαης τα 570 watt μονο και οχι π.χ. ποσο βγαζει στο 12v) μεχρι που μου εκαψε την 4850 που ειχα , παντα φιλικα σπυρος
BritGreek Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Σε όλα τα pc που έχω (AMD Athlon X2/X3) εκτός από ένα, έχω βάλει τροφοδοτικά της Lamtech, τα πιο φτηνά, από το multirama που είχα φτιάξει τους υπολογιστές. Ούτε καν ακούγονται (18 ώρες την ημέρα σε λειτουργία). 3+χρόνια, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα ή θόρυβο.
00 George 00 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Για σου Σπύρο είμαι ο Γιώργος , συμφωνώ με την άποψη σου ότι δεν είναι ότι το καλύτερο , έχω μάθει να σέβομαι κάθε άποψη όσο και ανόητη να είναι στα μάτια μου , δίνοντας την ευκαιρία στον αναγνώστη να επιλέξει αυτός , ας διαλέξει λιπών ο κάθε ένας τι επιθυμεί . 1
firegarden Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Ο χρηστης 00 George 00 κατεθεσε απλα την εμπειρια του. Δεν ειπε οτι ειναι το πιο αξιοπιστο τροφοτικο, ουτε απαξιωσε τις αλλες προτασεις που εγιναν. Μπορει εγω να θελω να αγορασω ενα τροφοδοτικο σαν το Deer, ειτε λογω ελλειψης χρηματων, ειτε για οποιοδηποτε αλλο λογο. Το ιδιο ισως να θελουν και 100 αλλοι χρηστες εδω μεσα που μπορει να βρηκαν χρησιμο το post του 00 George 00 . Θα πρεπει να ανεχομαστε προσβλητικα σχολια για αυτο ;;;; Οσοι διαφωνειτε με την προταση για noname, εχετε καθε δικαιωμα να εκφρασετε την αποψη σας αλλα με κοσμιο τροπο οπως εκανε ο Thanos 1972, παρα με απαξιωτικα και χλευαστικα σχολια,Ειναι τοσο δυσκολο να αντιληφθειτε οτι το να κραζουν οι υπολοιποι εναν χρηστη, απλα επειδη καταθετει την αποψη του, ειναι αποθαρρυντικο και τελικα ζημιωνει το φορουμ, αρα και ολους μας;;;;
WalkerSW Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Ο χρηστης 00 George 00 κατεθεσε απλα την εμπειρια του. Δεν ειπε οτι ειναι το πιο αξιοπιστο τροφοτικο, ουτε απαξιωσε τις αλλες προτασεις που εγιναν. Μπορει εγω να θελω να αγορασω ενα τροφοδοτικο σαν το Deer, ειτε λογω ελλειψης χρηματων, ειτε για οποιοδηποτε αλλο λογο. Το ιδιο ισως να θελουν και 100 αλλοι χρηστες εδω μεσα που μπορει να βρηκαν χρησιμο το post του 00 George 00 . Θα πρεπει να ανεχομαστε προσβλητικα σχολια για αυτο ;;;; Οσοι διαφωνειτε με την προταση για noname, εχετε καθε δικαιωμα να εκφρασετε την αποψη σας αλλα με κοσμιο τροπο οπως εκανε ο Thanos 1972, παρα με απαξιωτικα και χλευαστικα σχολια,Ειναι τοσο δυσκολο να αντιληφθειτε οτι το να κραζουν οι υπολοιποι εναν χρηστη, απλα επειδη καταθετει την αποψη του, ειναι αποθαρρυντικο και τελικα ζημιωνει το φορουμ, αρα και ολους μας;;;; Για μερικούς μερικούς χρειαζεται λιγο αποθαρυνση γτ το εχουν χεσει αλλα δυστυχως οι περισσοτεροι δεν νιωθουν....
trujillo2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 προσπαθουμε απλα να προτεινουμε το καλυτερο δυνατο . τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο . και δεν επιτεθηκα ουτε χλευασα κανεναν . ουτε ειπα οτι τα ξερω ολα , αν ειναι δυνατον
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Παιδες ωρα να επιστρεψουμε on topic. 2
trujillo2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Καλημερα. Εχω ενα συστημα με AMD Athlon 64, mobo gigabyte GA-M61PME-S2P 2 gb ram, 1 σκληρο & ενα dvdrw. vga onboard To τροφοδοτικο εχει αρχισει και κανει εκνευριστικους θορυβους και θελω να το αλλαξω με καποιο φτηνο αλλα πανω απο ολα ησυχο . Εχετε καποιες προτασεις;;; Ευχαριστω http://www.e-shop.gr/product?id=PER.650960 1
The_Judas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Αρχικά δοκιμάζεις αυτή τη λύση: http://www.dansdata.com/fanmaint.htm Επειτα μπορείς να δοκιμάσεις και την αλλαγή του ανεμιστήρα. Αν δεν θέλεις να μπεις σε αυτή την διαδικασία παίρνεις το πιο φθηνό επώνυμο (Corsair VS350). 2
firegarden Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Αρχικά δοκιμάζεις αυτή τη λύση: http://www.dansdata.com/fanmaint.htm Επειτα μπορείς να δοκιμάσεις και την αλλαγή του ανεμιστήρα. Αν δεν θέλεις να μπεις σε αυτή την διαδικασία παίρνεις το πιο φθηνό επώνυμο (Corsair VS350). Αλλαξα το ανεμιστηρακι και ο περισσοτερος θορυβος εξαφανιστηκε. Τωρα εχει μεινει ενα βουητο υψηλης συχνοτητας, το οποιο φανταζομαι οτι ειναι απο μη κινητα μερη, αρα δε νομιζω να γλιτωσω την αλλαγη τροφοδοτικου
veteranos123 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Αλλαξα το ανεμιστηρακι και ο περισσοτερος θορυβος εξαφανιστηκε. Τωρα εχει μεινει ενα βουητο υψηλης συχνοτητας, το οποιο φανταζομαι οτι ειναι απο μη κινητα μερη, αρα δε νομιζω να γλιτωσω την αλλαγη τροφοδοτικου Αυτό είναι το λεγόμενο coil whine και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γι'αυτό. ΝΑ έχεις υπόψιν σου ότι μπορείς να το πάθεις σε επώνυμα τροφοδοτικά.
viper2005 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 μηπως διαφέρουν κ από μοντέλο σε μοντέλο, οι ανεμιστηρες?? πχ άλλο ανεμιστηρα να εχει το 850αρι -ξερω γω- κ αλλο το 350αρι. λεω μηπως παιζει κατι τετοιο. Υποτίθεται οτι όσο λιγότερο το ζοριζεις τόσο το λιγότερο ακούγεται. Υποτίθεται... 1
dr_papas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 οχι..ειναι ανεμιστηρο-θόρυβος... παντως μπορει to 350 το corsair να είναι αθόρυβο. δεν ξερω αν το εχει κανεις για να επιβεβαιώσει. To έχω εγώ εδώ και δέκα μέρες πραγματικά αθόρυβοοοοοο πρεπει να πας πολύ κοντά για να το ακούσεις... τωρα αν γραψω ειρωνικο μνμ θα φταιω εγω ?? ελα στο δκο μου να κολλησεις το αυτι κυριολεκτικα πανω του , κ παλι δε θα καταλαβεις αν δουλευει η οχι !! απλα παιζει πιθανοτητα μεγαλυτερη να πεσεις σε φαινομενο coil-whine σε corsair απο οτι σε αλλη εταιρια , αυτο μονο .. Και η πιθανότητα αυτή ήρθε και σε εμένα έχω ένα μικρό συνεχόμενο σφυριγματάκι.. συνηθίζεται όμως.. Σε όλα τα pc που έχω (AMD Athlon X2/X3) εκτός από ένα, έχω βάλει τροφοδοτικά της Lamtech, τα πιο φτηνά, από το multirama που είχα φτιάξει τους υπολογιστές. Ούτε καν ακούγονται (18 ώρες την ημέρα σε λειτουργία). 3+χρόνια, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα ή θόρυβο. Έτσι για την ιστορία το προηγούμενο pc μου ήταν ένας core 2 duo E7500 @ 2,93 GHZ, ένα dimm μνήμης ddr2 στα 2Gb, ένα αντιγραφικό, δύο σκληροί δίσκοι, δύο ανεμιστήρες 120 mm, μία κάρτα γραφικών ATI RADEON HD4650 και όλα αυτά δούλευαν με ένα τροφοδοτικό φθηνό (20 ευρώ) της LAMTECH ATX-S400W και μάλιστα η cpu ήταν overclocked στα 3.41 GHZ. Δούλευε και δουλεύει μια χαρά ακόμα εδώ και 4 χρόνια. Και μάλιστα στα διάφορα stress tests (prime 95 και OCCT) δεν μου δημιούργησε ποτέ πρόβλημα.
hlt Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Και εμένα το xfx pro που παινεύουν όλα τα ελληνικά φορουμ ακούγεται σαν τουρμπίνα αεροπλάνου αλλά όλοι πάνε τυφλά πλέον σε αυτήν την σειρά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα