Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το corsair είναι ποιοτικό αλλά δεν είναι αθόρυβο.

τωρα αν γραψω ειρωνικο μνμ  θα φταιω εγω ??

ελα στο δκο μου να κολλησεις το αυτι κυριολεκτικα πανω του , κ παλι δε θα καταλαβεις αν δουλευει η οχι !!

απλα παιζει πιθανοτητα μεγαλυτερη να πεσεις σε φαινομενο coil-whine σε corsair  απο  οτι σε αλλη εταιρια , αυτο μονο ..

• Like 1
Δημοσ.

τωρα αν γραψω ειρωνικο μνμ  θα φταιω εγω ??

ελα στο δκο μου να κολλησεις το αυτι κυριολεκτικα πανω του , κ παλι δε θα καταλαβεις αν δουλευει η οχι !!

απλα παιζει πιθανοτητα μεγαλυτερη να πεσεις σε φαινομενο coil-whine σε corsair  απο  οτι σε αλλη εταιρια , αυτο μονο ..

εχω το vs650. ούτε χρόνο δεν έχει κλείσει και όχι ήσυχο δεν το λέω. για 70 ευρω που ειχα δωσει κοντα.

τεσπα. το θέμα δεν είναι να γεμίσει ο τόπος corsair. το θέμα είναι να πάρει ο φίλος το "ησυχο τροφοδοτικο" που θελει. ετσι δεν γραφει? :X

Δημοσ.

εχω το vs650. ούτε χρόνο δεν έχει κλείσει και όχι ήσυχο δεν το λέω. για 70 ευρω που ειχα δωσει κοντα.

Και αυτό που έχω εγώ δεν ακούγεται καθόλου.

Δημοσ.

ο θορυβος βγαινει απο τον ανεμηστηρα η απο τα πηνια μπορεις να καταλαβεις ??

Δημοσ.

Το δικό μου corsair tx850v2 κανει ωσαν ελικόπτερο.

Τα υπόλοιπα δεν ξέρω.

μηπως διαφέρουν κ από μοντέλο σε μοντέλο, οι ανεμιστηρες??

πχ άλλο ανεμιστηρα να εχει το 850αρι -ξερω γω- κ αλλο το 350αρι. λεω μηπως παιζει κατι τετοιο.

Δημοσ.

εννοω πως αν εχεις πεσει σε coil-whine ο θορυβος δε βγαινει απ τον ανεμιστηρα ..

Δημοσ.

εννοω πως αν εχεις πεσει σε coil-whine ο θορυβος δε βγαινει απ τον ανεμιστηρα ..

οχι..ειναι ανεμιστηρο-θόρυβος... :P

παντως μπορει to 350 το corsair να είναι αθόρυβο. δεν ξερω αν το εχει κανεις για να επιβεβαιώσει.

Δημοσ.

Το γεγονος οτι το xilence ειναι ησυχο δεν το κανει αυτοματα και καλο τροφοδοτικο.

το ξερω κ γω corsair εχω. απλα ο φιλος στην αρχη γραφει αν διαβασεις "πανω απ ολα ησυχο".

Δημοσ.

Όχι φίλε μου δεν θα γίνεις καθόλου κακός , αν σε ευ χαριστή να κράζης ( όπως λες ) η ακόμα και να χλευάζεις μπορείς να το κάνεις. Αν νομίζεις ότι ο συγκεκριμένος τρόπος συμπεριφοράς είναι εποικοδομητικός  και βοηθάει τον αναγνώστη να καταλάβει συνέχισε να το κάνεις .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...