giorgosathens Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Το corsair είναι ποιοτικό αλλά δεν είναι αθόρυβο (θορυβώδες θα ελεγα). Απο σενα εξαρτάται. Με 35 ευρώ το xilence είναι καλή λύση αθόρυβου.
Mau-Maus Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 το corsair είναι ποιοτικό αλλά δεν είναι αθόρυβο. τωρα αν γραψω ειρωνικο μνμ θα φταιω εγω ?? ελα στο δκο μου να κολλησεις το αυτι κυριολεκτικα πανω του , κ παλι δε θα καταλαβεις αν δουλευει η οχι !! απλα παιζει πιθανοτητα μεγαλυτερη να πεσεις σε φαινομενο coil-whine σε corsair απο οτι σε αλλη εταιρια , αυτο μονο .. 1
giorgosathens Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 τωρα αν γραψω ειρωνικο μνμ θα φταιω εγω ?? ελα στο δκο μου να κολλησεις το αυτι κυριολεκτικα πανω του , κ παλι δε θα καταλαβεις αν δουλευει η οχι !! απλα παιζει πιθανοτητα μεγαλυτερη να πεσεις σε φαινομενο coil-whine σε corsair απο οτι σε αλλη εταιρια , αυτο μονο .. εχω το vs650. ούτε χρόνο δεν έχει κλείσει και όχι ήσυχο δεν το λέω. για 70 ευρω που ειχα δωσει κοντα. τεσπα. το θέμα δεν είναι να γεμίσει ο τόπος corsair. το θέμα είναι να πάρει ο φίλος το "ησυχο τροφοδοτικο" που θελει. ετσι δεν γραφει?
veteranos123 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 εχω το vs650. ούτε χρόνο δεν έχει κλείσει και όχι ήσυχο δεν το λέω. για 70 ευρω που ειχα δωσει κοντα. Και αυτό που έχω εγώ δεν ακούγεται καθόλου.
Mau-Maus Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 ο θορυβος βγαινει απο τον ανεμηστηρα η απο τα πηνια μπορεις να καταλαβεις ??
giorgosathens Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 μπορει να τυχαινει τι να πω. να ειναι θεμα κατασκευης ανεμιστηρα.
viper2005 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Το δικό μου corsair tx850v2 κανει ωσαν ελικόπτερο. Τα υπόλοιπα δεν ξέρω.
giorgosathens Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Το δικό μου corsair tx850v2 κανει ωσαν ελικόπτερο. Τα υπόλοιπα δεν ξέρω. μηπως διαφέρουν κ από μοντέλο σε μοντέλο, οι ανεμιστηρες?? πχ άλλο ανεμιστηρα να εχει το 850αρι -ξερω γω- κ αλλο το 350αρι. λεω μηπως παιζει κατι τετοιο.
Mau-Maus Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 εννοω πως αν εχεις πεσει σε coil-whine ο θορυβος δε βγαινει απ τον ανεμιστηρα ..
giorgosathens Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 εννοω πως αν εχεις πεσει σε coil-whine ο θορυβος δε βγαινει απ τον ανεμιστηρα .. οχι..ειναι ανεμιστηρο-θόρυβος... παντως μπορει to 350 το corsair να είναι αθόρυβο. δεν ξερω αν το εχει κανεις για να επιβεβαιώσει.
WalkerSW Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Το γεγονος οτι το xilence ειναι ησυχο δεν το κανει αυτοματα και καλο τροφοδοτικο. 1
giorgosathens Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Το γεγονος οτι το xilence ειναι ησυχο δεν το κανει αυτοματα και καλο τροφοδοτικο. το ξερω κ γω corsair εχω. απλα ο φιλος στην αρχη γραφει αν διαβασεις "πανω απ ολα ησυχο".
benign Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Ας δει ο ts και αυτο : http://www.e-shop.gr/product?id=PER.640577 1
trujillo2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Στο παλιό μου PC έχω βάλη αυτό , δεν έχω κανένα παράπονο , γύρο στον 1,5 χρόνο το έχω και όλα δουλεύουν καλά . τωρα αν κραξω θα γινω κακος????????????
00 George 00 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Όχι φίλε μου δεν θα γίνεις καθόλου κακός , αν σε ευ χαριστή να κράζης ( όπως λες ) η ακόμα και να χλευάζεις μπορείς να το κάνεις. Αν νομίζεις ότι ο συγκεκριμένος τρόπος συμπεριφοράς είναι εποικοδομητικός και βοηθάει τον αναγνώστη να καταλάβει συνέχισε να το κάνεις . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα