firegarden Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Καλημερα. Εχω ενα συστημα με AMD Athlon 64, mobo gigabyte GA-M61PME-S2P 2 gb ram, 1 σκληρο & ενα dvdrw. vga onboard To τροφοδοτικο εχει αρχισει και κανει εκνευριστικους θορυβους και θελω να το αλλαξω με καποιο φτηνο αλλα πανω απο ολα ησυχο . Εχετε καποιες προτασεις;;; Ευχαριστω
veteranos123 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Πόσα λεφτά διαθέτεις? Εγώ θα σου πρότεινα αυτό. Είναι το πιο φθηνό (νομίζω) επώνυμο τροφοδοτικό και αθόρυβο. Το έχω στο σύστημα της υπογραφής μου. 2
iliasthebest Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Πόσα λεφτά διαθέτεις? Εγώ θα σου πρότεινα αυτό. Είναι το πιο φθηνό (νομίζω) επώνυμο τροφοδοτικό και αθόρυβο. Το έχω στο σύστημα της υπογραφής μου. +1//
veteranos123 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Πες μας πόσα λεφτά διαθέτεις. Αν πας σε πιο φθηνό θα έχει ανεμιστήρα 80cm με αποτέλεσμα να έχεις θόρυβο και κίνδυνο να χαλάσεις το μηχάνημα γιατί θα είναι noname το τροφοδοτικό.
spirosd2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Πάρε αυτό. http://www.skroutz.gr/s/2850579/Corsair-VS-Series-VS350.html?keyphrase=corsair+vs350 Πιο φτηνό μετα στην λαικη. 3
giorgosathens Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 φίλε μου υπάρχει και η σειρά Xilence η οποία είναι αθόρυβη. ρίξε μια ματιά εδώ. εκτός κ αν ασχολείσαι, μπορείς να πάρεις ένα του 15ευρου και να του κάνεις μόντα. αλλαγή ανεμιστήρα με ένα αθόρυβο.
Thanos1972 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 το συστημα σου δεν εχει ενεργειακες απαιτησεις.οποτε μην κατεβεις σε τιποτα λιγοτερο απο αυτο http://www.e-shop.gr/product?id=PER.641162 στην αναγκη κανε υπομονη και οικονομια και μαζεψε μεχρι να το παρεις.εαν πας σε κατι φθηνοτερο,να εισαι σιγουρος οτι θα ειναι πολυ ησυχο το τροφοδοτικο και γενικοτερα ο υπολογιστης (οταν ψοφησουν ολα τα parts)..... ενταξει υπερβολικος μεν αλλα...ποτε δεν ξερεις. επισης μην κοιτας τα watt στα φθηνα τροφοδοτικα. 3
00 George 00 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Στο παλιό μου PC έχω βάλη αυτό , δεν έχω κανένα παράπονο , γύρο στον 1,5 χρόνο το έχω και όλα δουλεύουν καλά .
WalkerSW Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Στο παλιό μου PC έχω βάλη αυτό , δεν έχω κανένα παράπονο , γύρο στον 1,5 χρόνο το έχω και όλα δουλεύουν καλά . lol
veteranos123 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Στο παλιό μου PC έχω βάλη αυτό , δεν έχω κανένα παράπονο , γύρο στον 1,5 χρόνο το έχω και όλα δουλεύουν καλά .
firegarden Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Μαλλον θα προτιμησω το XILENCE XP350(12)R3 350 WATT http://www.cosmodata.gr/product/179774/ αν και το Deer θεωρω οτι ειναι σε δελεαστικη τιμη και μαλλον υπεραρκετο για το συγκεκριμενο pc. ΥΓ. τα χλευαστικα σχολια τι ακριβως προσφερουν στην συζητηση;;;
WalkerSW Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 To vs ειναι καλύτερο απο το xilence και στα ιδια λεφτά...... Απο εκει και περα οσοι εχουμε μια ιδεα απο τροφοδοτικα ξερουμε πολυ καλα τον λογο του κραξίματος..... Κανε μια αναζητηση στο γουγλη και θα δεις ποσα μηχανηματα πηγαν χαμενα λογο τροφοδοτικων τυπου deer.... εκτος βεβαια αν και επειδη το μηχανημα σου ειναι παλιο δεν σε νοιαζει και αν το χασεις... Τα παλια μηχανήματα εχουν μεγαλύτερη αναγκη απο σωστό ρευμα αποτι τα καινουργια.... 1
Mau-Maus Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 ΥΓ. τα χλευαστικα σχολια τι ακριβως προσφερουν στην συζητηση;;; στο να καταλαβεις ποσο λαθος ειναι αυτο που σου προτειναν , με λαθος τροπο ναι , αλλα οκ λιγος χαβαλες δε πειρασζει μερες που ειναι το 350αρι που σου ειπαν το corsair βαλε φιλε κ δε θα το μετανιωσεις .. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα