sonyxp Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Επειδή είναι πολύ της μόδας Servers να ρίχνουν new-Servers για να μην πετύχουν και χάσουν πελατεία Τι εννοώ? πες ότι έχω ένα Game Server και κάποιος άλλος θέλει να ανοίξει και αυτός... εγώ λοιπόν του κάνω DDoS για να μην έχει κόσμο. Να σημειώσω ότι για να μπει κάποιος στον Server πρέπει να κατεβάσει κάποια αρχεία, οπότε καταλαβαίνετε ότι πολύ εύκολα αν εγώ έχω 1000 χρήστες στον σερβερ μου μπορώ να τους κάνω να επιτεθούν σε κάποιον άλλον (καθώς τα αρχεία που χρησιμοποιούν είναι "μολισμένα", κάνουν και άλλη δουλειά από αυτή που πρέπει να κάνουν). Σας περιέγραψα το πρόβλημα, ας έρθουμε στην ουσία: Πως μπορώ να κάνω Ban κάποιες IPs & Macs ώστε να μην δέχομαι καν πακέτα, να μην περνάνε από τον Ρουτερ χωρίς να έχω μπροστά κάποιο firewall. Είμαι λίγο "fun" της Cisco, γνωρίζετε αν διαθέτει κάποιο hardware ειδικό για τέτοιες δουλειές? (DDoS Guard)? αν ναι δώστε ένα λινκ
poulinos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 σε cisco σιγουρα υπαρχουν πολλα firewall που κανουν παρα πολλα αλλα το κοστος δεν ειναι καθολου ευκαταφρονητο.αλλοι παιζουν με zywall αλλοι παιζουν με Watchguard.τα watchguard Η αληθεια ειναιοτι τα βλεπω αρκετα συχνα σε εταιρειες.
sonyxp Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Από θέμα λογισμικού γνωρίζεις κάτι? δηλαδή τι ρυθμίσεις να κάνει κάποιος στον Server του για να αποφύγει κάποια πράγματα. - Αν απενεργοποιήσω το ping τι χάνω? (ένας απλος Gameserver είναι, δεν έχει κάτι άλλο πάνω του) Έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο ότι καμιά φορά γίνονται επιθέσεις από μέσα τον ίδιο τον ISP, εκεί καταλαβαίνεις ότι πολύ λίγα Bot χρειάζονται για να την πέσουν σε ένα μηχάνημα. Μπορώ να κάνω ban ολόκληρο τον ISP μου χωρίς να έχω πρόβλημα στην δρομολόγηση?
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Από θέμα λογισμικού γνωρίζεις κάτι? δηλαδή τι ρυθμίσεις να κάνει κάποιος στον Server του για να αποφύγει κάποια πράγματα. - Αν απενεργοποιήσω το ping τι χάνω? (ένας απλος Gameserver είναι, δεν έχει κάτι άλλο πάνω του) Έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο ότι καμιά φορά γίνονται επιθέσεις από μέσα τον ίδιο τον ISP, εκεί καταλαβαίνεις ότι πολύ λίγα Bot χρειάζονται για να την πέσουν σε ένα μηχάνημα. Μπορώ να κάνω ban ολόκληρο τον ISP μου χωρίς να έχω πρόβλημα στην δρομολόγηση? α.το Ping και να το κοψεις δεν νομιζω τι θα εχεις θεμα. το να μπλοκαρεις ολο τον Iisp δεν νομιζω οτι θα καταφερεις κατι.δηλαδη αν εννοεις να μπλοκαρεις ολη την κινηση απο το Pool των Ip που δινει τοτε καποιοι δεν θα συνδεονται.επισης δεν θα κανεις Resolve αφου οι dns θα ειναι μπλοκαρισμενοι.και γενικα θα μπλοκαριστους λογικα και πραγματα που σε βγαζουν στο ιντερνετ.δηλαδη θα στελνεις αλλα δεν θα λαμβανεις τιποτα. δηλαδη κανε ενα Tracert www.forthnet.gr και θα δεις ολα αυτα που περνας για να φτασεις στην ιδια την forthnet. Tracing route to www.forthnet.gr [62.1.46.47] over a maximum of 30 hops: 1 <1 ms <1 ms <1 ms 192.168.1.254 2 50 ms 49 ms 46 ms bbras-llu-ath-01L500.forthnet.gr [213.16.246.6] 3 34 ms 31 ms 28 ms gi0-0-0.core-ath-08.forthnet.gr [194.219.208.17] 4 49 ms 31 ms 31 ms core-kln-12Te0-0-0-9.forthnet.gr [212.251.94.62] 5 36 ms 33 ms 31 ms distr-kln-02Be3.forthnet.gr [213.16.247.18] 6 43 ms 47 ms 55 ms 213.16.247.129 7 196 ms 49 ms 82 ms www.forthnet.gr [62.1.46.47]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα