IKARIWTHS Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) ειναι η λυση που ειχα βρει μεσα στα φορθμ της netgear.αυτο που με ενδιαφερει ειναι το πως,θα διδεται αυτοματα αυτη η εντολη ,ετσι ωστε μετα απο καθε boot να μη το κανω χειροκινηταΣας ευχαριστω Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2014 από IKARIWTHS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IKARIWTHS Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) ειναι η λυση που ειχα βρει μεσα στα φορθμ της netgear. αυτο που με ενδιαφερει ειναι το πως,θα διδεται αυτοματα αυτη η εντολη ,ετσι ωστε μετα απο καθε boot να μη το κανω χειροκινητα Σας ευχαριστω Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2014 από IKARIWTHS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 εγω ακομα δεν εχω καταλαβει τι θες να κανεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IKARIWTHS Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 ολο το πρωι κανω edit και ξαναγραφω αλλα μαλλον καποιο bug εχει εμφανιστει για να κανω μια ακομα προσπαθεια καλημερα παιδια εχω ενα μακ μινι με 10.9.1 και ενα νας το netgear stora,καθε φορα που κανω boot για να δω το νας πρεπει να παω στο finder/go/connect to a server και να δινω τη παρακατω εντολη smb: // stora / FamilyLibrary / ειναι η λυση που ειχα βρει μεσα στα φορθμ της netgear. αυτο που με ενδιαφερει ειναι το πως,θα διδεται αυτοματα αυτη η εντολη ,ετσι ωστε μετα απο καθε boot να μη το κανω χειροκινητα Σας ευχαριστω Ενημερωτικα για να το δουν και οι διαχειριστες της ιστοσελιδας,βρηκα το bug. οταν εβαλα τη διευθυνση smb: // stora / FamilyLibrary / χωρις κενα μου εκοβε ολοκληρη τη πρωτη παραγραφο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 ολο το πρωι κανω edit και ξαναγραφω αλλα μαλλον καποιο bug εχει εμφανιστει για να κανω μια ακομα προσπαθεια καλημερα παιδια εχω ενα μακ μινι με 10.9.1 και ενα νας το netgear stora,καθε φορα που κανω boot για να δω το νας πρεπει να παω στο finder/go/connect to a server και να δινω τη παρακατω εντολη smb: // stora / FamilyLibrary / ειναι η λυση που ειχα βρει μεσα στα φορθμ της netgear. αυτο που με ενδιαφερει ειναι το πως,θα διδεται αυτοματα αυτη η εντολη ,ετσι ωστε μετα απο καθε boot να μη το κανω χειροκινητα Σας ευχαριστω Ενημερωτικα για να το δουν και οι διαχειριστες της ιστοσελιδας,βρηκα το bug. οταν εβαλα τη διευθυνση smb: // stora / FamilyLibrary / χωρις κενα μου εκοβε ολοκληρη τη πρωτη παραγραφο. εχω ενημερωσει για να το δουν για το θεμα του bug που λες.για το αλλο θα σε γελασω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IKARIWTHS Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 οκ,αν καποιος ξερει ας απαντησει στο αν υπαρχει καποιος πιο γρηγορος τροπος για να δω το δυκτιακο σκληρο μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skoupas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Εγώ που έχω τον ίδιο, τον βλέπω χωρίς να κάνω τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IKARIWTHS Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 βλεπεις το family library? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skoupas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δεν χτυπάς αρχικά την ip του για να δεις το δίσκο? Εμένα στο finder, μου τον εμφανίζει στα shared. Και επειδή δεν το κλείνω το μακ σχεδόν ποτέ είναι πάντα εκεί. Αλλά αν θυμάμαι καλά στην αρχή που τον πρωτοέβαλα χτύπησα την ip και εμφανίστηκε κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IKARIWTHS Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 μα φυσικα και θα μου τον εμφανισει αν χτυπησω την ip toy,αυτο λεω και στο ποστ,πως θα καταφερω να τον βλεπω χωρις να χτυπαω την ιπ του σε καθε επανεκινηση,θα επρεπε να τον βλεπω στα αριστερα του finder.να εδω και η σχετικη συζητηση http://forum1.netgear.com/showthread.php?t=78083 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 http://support.apple.com/kb/HT4011?viewlocale=en_US&locale=en_US Για δοκίμασε το πρέπει να κάνει και για 10.9. Επιλεγεις να εμφανιζει στο finder τους connected servers και μετα το βαζεις στα login items του user acount σου.Drag and drop δηλαδή το family library στα login items. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skoupas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Αυτά όπως στο αρχείο είναι κλικαρισμένα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IKARIWTHS Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 φιλε atheatos σε ευχαριστω,το εβαλα στο log in items και ξεμπερδεψα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agpol07 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Να σε ρωτησω κατι?? Ξερεις μηπως πως γινεται να μν εμφανιζεται το pop-up που σου λεει Connect as : Guest or Registered User?? Εχω εναν wd mycloud και ηθελα να κανω αυτο που ρωτουσες. Το εκανα, δουλεψε με το κολπο του atheatos αλλα ζηταει connect as ρε γμτο.. Επειδη το βρηκα.. το γραφω να υπαρχει για οποιον το χρειαστει.. Λοιπον φτιαχνετε ενα χρηστη με username και password για προσβαση στο NAS σας.. Στο επομενο mount του δισκου μπαινετε σαν registered user, και οχι GUEST, με τα αντιστοιχα στοιχεια και επιλεγετε "save to key chain".. Μετα αν τα βαλετε οπως λεει ο atheatos θα εμφανιζεται παλι το popup γι'αυτο τα διωχνετε απο τα login items και φτιαχνετε ενα scriptακι που του λες delay 5mount volume "afp://192.168.1.xxx/Public" delay για να προλαβει να συνδεθει στο δικτυο.. πηγη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 μπορείς να το κάνεις με fstab να το κάνει mount στο bootβάζεις αυτό στο fstab servername:/stora/FamilyLibrary x url net,automounted,url==cifs://guest:@servername/stora/FamilyLibrary 0 0 στο servername μπορείς να βάλεις την ip του nasστο x βάζεις που θες να γίνει mountδοκιμασμένο τρεις μέρες τώρα που παίζω με osx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα