Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια πως το κοβετε?

Εγω την έχω ξαναπεί την άποψη μου επι του παρόντος, δεν αξίζει πάνω απο 500€.

Ο επεξεργαστής του ειναι U κοινώς τον περνάνε σε ισχύ πολλοι i5 περασμένης γενιάς και η ποιότητα κατασκευής του για τα δεδομένα της dell ειναι τουλάχιστον ΜΗ-ΑΠΟΔΕΚΤΗ. Αν ήταν καμια άλλη φθηνομάρκα το συζητάγαμε, για τη Dell που μας εχει μάθει σε ποιότητα, οχι... Επισης το touchpad του κάνει απίστευτα πολύ θόρυβο (σα κατι βατραχάκια πλαστικά που ειχαμε πιτσιρικια και σπαγαν με το σαματά τους νεύρα).

• Like 2
  • Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω την έχω ξαναπεί την άποψη μου επι του παρόντος, δεν αξίζει πάνω απο 500€.

Ο επεξεργαστής του ειναι U κοινώς τον περνάνε σε ισχύ πολλοι i5 περασμένης γενιάς και η ποιότητα κατασκευής του για τα δεδομένα της dell ειναι τουλάχιστον ΜΗ-ΑΠΟΔΕΚΤΗ. Αν ήταν καμια άλλη φθηνομάρκα το συζητάγαμε, για τη Dell που μας εχει μάθει σε ποιότητα, οχι... Επισης το touchpad του κάνει απίστευτα πολύ θόρυβο (σα κατι βατραχάκια πλαστικά που ειχαμε πιτσιρικια και σπαγαν με το σαματά τους νεύρα).

Νομίζω πως είσαι λίγο υπερβολικός. Το επόμενο μηχάνημα με ίδια κάρτα γραφικών αλλά χειρότερο επεξεργαστή και linux είναι κατά 90€ ακριβότερο.

Χωρίς να το έχω δει από κοντά αλλά κρίνοντας από αυτά που λες για την ποιότητα κατασκευής, θεωρώ πως είναι μια καλούτσικη προσφορά αλλά σε καμία περίπτωση η ΥΠΕΡπροσφορά.

Δημοσ.

Αν λέγοντας το επόμενο εννοείς την επομενη σειρά (55χχ) τα 90 αυτά ευρώ τα αξίζει μεχρι τελευταία δεκάρα...

Η σειρά 3ΧΧΧ για εμένα ΔΕΝ εχει καλή ποιότητα στα πλαστικά της...

Δημοσ.

Αν λέγοντας το επόμενο εννοείς την επομενη σειρά (55χχ) τα 90 αυτά ευρώ τα αξίζει μεχρι τελευταία δεκάρα...

Η σειρά 3ΧΧΧ για εμένα ΔΕΝ εχει καλή ποιότητα στα πλαστικά της...

Γι αυτό και έχει αυτή την δελεαστική τιμή. Κάτι όμως που δεν το κάνει υπερπροσφορά. Θέλω να πω πως για κάποιον ίσως να μην είναι και τόσο σημαντική η ποιότητα κατασκευής αλλά τα χαρακτηριστικά. Άλλωστε δεν είναι και λίγοι αυτοί που αγοράζουν laptop και τα έχουν για μια ζωή πάνω σε ένα γραφείο και τα χρησιμοποιούν ως desktops.

Για να είμαι ειλικρινής το σκέφτηκα να το αγοράσω λόγω χαρακτηριστικών και λόγω άτοκων αλλά η χρήση θα είναι βαριά οπότε το θέλω και ποιοτικό.

• Like 1
Δημοσ.

σαν χαρακτηριστικα παντως τα βρισκω ψιλο σουπερ. και ας εχει u...

εχω μπει σε διλλημα περιμενοντας καποια υπερ-προσφορα...

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

2 χρονια λεει το site παντως

Σωστο σε αυτο που λες,ξεχασα να το αναφερω...ειναι 2 χρονια η εγγυηση !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...