Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

3χρόνια=>2χρόνια, λειτουργικό win8 pro=>κανένα, δηλαδή όπως το πουλούσαν και οι υπόλοιποι...

Από που προκύπτουν αυτά που αναφέρεις?

Δημοσ.

Από την αντί προσφορά που έγινε παραπάνω. Έχασα κάτι; γιατί είμαι και με πυρετό :-P

Με πήραν τηλέφωνο και έφαγα άκυρο, παρ΄ όλο που την έκανα γρήγορα την παραγγελία και μου ήρθε και mail επιβεβαίωσης! Μου έκαναν αντιπρόταση ένα ίδιο, χωρίς λειτουργικό και με 2 χρόνια εγγύηση .... , είπα όχι εννοείτε!

Και τους έκανα δικιά μου πρόταση για ίδια έκπτωση σε αυτό --- :P ---> http://www.you.gr/proionta/laptop,tablet/foritoi-ypologistes/laptop/nb-dell-insp-3737,i74500u,8870,8g,1tb,fd

Πρώτη φορά έκανα παραγγελία από το εν λόγω κατάστημα, αλλά δεν μου άρεσε καθόλου η κατάληξη αυτή!

Θετικό πάντως πως είναι ευγενικοί και εξυπηρετικοί!

Δημοσ.

Kαλησπερα παιδια,

Εγω πηρα το λαπτοπακι της προσφορας απο το you.gr ... παραγγελια Σαββατο και την Τριτη το ειχα ... Εχει οντως 3 ετη εγγυηση και φαινεται και ηλεκτρονικα οταν κανεις register με τη DELL

Δυστηχως ομως το δεξι κουμπι του touchpad κανει ενα ελατηριακο ηχο οποτε ζητησα DOA απο την DELL και περιμενω αλλαγη του.

Δεν ξερω αν φταιει η γενικοτερα φτωχη ποιοτητα κατασκευης, αλλα το δικο μου φαινεται σαν επισκευασμενο :

1) το κουμπι του touchpad κανει οπως ειπα σαν ελατηριο

2) κοιτωντας απο πανω την περιοχη οπου ειναι τα led λειτουργιας, το φως τους περναει και απο πανω αμυδρα (η σχισμη δηλαδη ειναι σχετικα μεγαλη)

3) ανοιγοντας το κουτι, σε κανενα συνηθες (απο αλλα καινουργια λαπτοπ) σημειο δεν ειχε προστατευτικη ζελατινα (οθονη, webcam κλπ)

4) η μπαταρια ηταν κουμπωμενη στο μηχανημα

Και τα δικα σας ετσι ειναι ?

Δημοσ.

Για οποιον ενδιαφερεται για το συγκεκριμενο λαπτοπ, υπαρχει ακομα σε δυο καταστηματα διαθεσιμο στον κοτσωβολο (Κρητη/Κερκυρα απο οτι μου ειπαν, αλλα δεν ξερω αν ειναι εκθεσιακα) στην ιδια τιμη. Το αγορασα σημερα στα 599 στο Avenue, με 36 ατοκες, και με 3 χρονια εγγυηση (του κωτσοβολου, μου την εδωσαν δωρο επειδη τους ειπα για την προσφορα του you). Ημουν τυχερος γιατι καποιος το ειχε δεσμευσει απο ιντερνετ και δεν το ειχε παρει και τους ειχε μεινει στο μαγαζι απουλητο.

Παντως επειδη τους ρωτησα γιατι δεν ειναι διαθεσιμο απο το ιντερνετ , μου ειπαν οτι παιζει περιεργη πολιτικη μεταξυ καταστηματων και ιντερνετικο καταστημα κωτσοβολου και δεν συνεργαζονται σε θεμα "στοκ". Οποτε οποιος θελει για να το παρει απο κρητη ή κερκυρα θα πρεπει να τον συνδεσουνε απευθειας με το καταστημα και οχι απο το κλασικο γενικο τηλεφωνικο κεντρου του κοτσώβολου γιατι εκει σου λενε οτι δεν υπαρχει διαθεσιμο.

Τωρα κατι σχετικα με το λαπτοπ, μεχρι στιγμης ολα οκ, εμενα μου φαινεται παραπανω απο ικανοποιητικο σε θεμα κατασκευης αλλα σαφεστατα δεν ειμαι ειδικος.

Τα παρελκομενα του μου φανηκαν πολυ φτωχα, και εξηγω :

2 Χαρτονια που συγκρατουσαν το λαπτοπ μεσα σε μια ζελατινα. Η μπαταρια εκτος λαπτοπ σε σφραγισμενο σακουλακι (οχι αεροστεγος, αλλα με την κλασικη ταινια), και δυο, ας τα πουμε manual της κακιας ωρας και ο φορτιστης.Δεν ειχε τιποτα αλλο συνοδευτικο. Το τονιζω για την μπαταρια γιατι ειδα οτι σε αλλα παιδια που παραλαβανε η μπαταρια ηρθε πανω στο λαπτοπ.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έτσι ξαφνικά πριν κάνα 2ωρο , μου ήρθε sms από την acs πως το laptop που είχα κάνει παραγγελία πριν ένα μήνα είναι καθοδόν!  Εννοείτε είχα κάνει ακύρωση (σε μελλοντικό απόθεμα) όταν μου είπαν πως έχει εξαντληθεί και είπα και όχι σε κάτι αντιπροσφορές(και τηλεφωνικά και στο live chat)!  Τι να πεις  τώρα ...!! :P

Δημοσ.

Έτσι ξαφνικά πριν κάνα 2ωρο , μου ήρθε sms από την acs πως το laptop που είχα κάνει παραγγελία πριν ένα μήνα είναι καθοδόν!  Εννοείτε είχα κάνει ακύρωση (σε μελλοντικό απόθεμα) εγώ όταν μου είπαν πως έχει εξαντληθεί και είπα και όχι σε κάτι αντιπροσφορές(και τηλεφωνικά και στο live chat)!  Τι να πεις  τώρα ...!! :P

μεγειά! :P

• Like 2
Δημοσ.

αν ειναι δυνατον αυτος ο κωτσοβολος ειναι οτι να ναι τελειως

ειχα παραγγηλει τον συγκεκριμενο φορητο στις 21/12/13

οπου με ενημερωσαν στις 3/1/2014 οτι εξαντλειθηκε 

και τωρα βλεπω οτι ο φιλος αγορασε στις 10/01 και μαλιστα

υπηρχε και αποθεμα τι να πεις μεγιστος κωτσο

Δημοσ.

να ρωτησω κατι? εχει κανενας απο εσας προβλημα με το skype?

το μικροφωνο κανει τα δικα του , και εχω απενεργοποιησει ολες τις πιθανες ρυθμισεις των windows που μπορει να το επηρεαζουν αυτο

Δημοσ.

να ρωτησω κατι? εχει κανενας απο εσας προβλημα με το skype?

το μικροφωνο κανει τα δικα του , και εχω απενεργοποιησει ολες τις πιθανες ρυθμισεις των windows που μπορει να το επηρεαζουν αυτο

χαχαχα! το εχω αντιμετωπίσει σε ιδιο λαπτοπ και πας απο τις ρυθμίσεις μικροφώνου απο το software της dell και απενεργοποιεις δύο χαζές επιλογές που εχει για Noise canceling κλπ, θα το καταλαβεις...

Ηταν απιστευτα εκνευριστικο, έκοβε το πρώτο μισο δευτερόλεπτο καθε προτασης!!

• Like 1
Δημοσ.

αν ειναι δυνατον αυτος ο κωτσοβολος ειναι οτι να ναι τελειως

ειχα παραγγηλει τον συγκεκριμενο φορητο στις 21/12/13

οπου με ενημερωσαν στις 3/1/2014 οτι εξαντλειθηκε 

και τωρα βλεπω οτι ο φιλος αγορασε στις 10/01 και μαλιστα

υπηρχε και αποθεμα τι να πεις μεγιστος κωτσο

Είναι γνωστό ότι μέσω ίντερνετ δεν πουλάει ότι έχει ξεμείνει σε καταστήματα από προιόντα που δεν θα ξαναφέρει. Λίγο άδικο για κάποιον που θέλει ένα προϊόν να μην μπορεί να μάθει εύκολα ούτε που έχει ξεμείνει να πάει να το πάρει αλλά έτσι είναι, δεν θα αλλάξει την πολιτική του γιατί βολεύει εσένα ή εμένα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...