Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ειναι οτι δεν εχει ποιοτητα η Dell απλα πρεπει να την πληρωσεις αρκετα λεφτα πλεον. Παλαιοτερα επαιρνες με 9 κατοσταρικα xps αξιοπρεπεστατο αλλα πλεον θες αρκετα παραπανω.

πχ τα 35χχ τα οποια εχουν καλα spec για καποιον που θελει ενα γενικο λαπτοπ για ιντερνετ κανα pdf/ταινια στα 400-500 ευρω με 2 χρονια εγγυηση.

• Like 1
  • Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ειναι οτι δεν εχει ποιοτητα η Dell απλα πρεπει να την πληρωσεις αρκετα λεφτα πλεον. Παλαιοτερα επαιρνες με 900 κατοσταρικα xps αξιοπρεπεστατο αλλα πλεον θες αρκετα παραπανω.

με 5 κατοστάρικα ειχα πάρει σε μια φίλη το 2012 απο το multirama dell/i5/6 gb/500 ή 1000 σκληρο δε θυμάμαι/αυτονομα γραφικά ΑΤΙ και Bluray rw!! Και εκεινος ειχε πραγματικά ακόμα ποιότητα!

Όπως ειχαν και εχουν ποιότητα όπως λες τα XPS αλλα πλέον ειναι πανακριβα... Ειχα τοτε βρει ένα στα 650-700 i5 και ακόμα μετανιώνω που δε το πηρα - εχει την καλύτερη εγγυηση που παίζει να υπάρξει!

Δημοσ.

με 5 κατοστάρικα ειχα πάρει σε μια φίλη το 2012 απο το multirama dell/i5/6 gb/500 ή 1000 σκληρο δε θυμάμαι/αυτονομα γραφικά ΑΤΙ και Bluray rw!! Και εκεινος ειχε πραγματικά ακόμα ποιότητα!

Όπως ειχαν και εχουν ποιότητα όπως λες τα XPS αλλα πλέον ειναι πανακριβα... Ειχα τοτε βρει ένα στα 650-700 i5 και ακόμα μετανιώνω που δε το πηρα - εχει την καλύτερη εγγυηση που παίζει να υπάρξει!

Ναι απλα ακομα και στα inspiron(στα μοντελα που πλησιασαν σε χαρακτηριστικα το xps) ανεβασαν τις τιμες. Αυτη που λες ηταν η τελευταια χρονια πριν τις αυξησεις. Μετα πηραν τις τιμες των Inspiron στις τιμες xps και εκαναν το xps premium line. Εγω ειχα συστησει σε φιλο να παρει το XPS 502x το οποιο ηταν φοβερο μοντελο.

Oυσιαστικα πλεον υπαρχει η "φθηνη" σειρά 35χχ 37χχ οπου ειναι το απλο inspiron. Μετα υπαρχει η 55χχ η 57χχ οπου ειναι η 15R και 17R και ειναι η πιο ακριβη inspiron σειρα και παιζει σε τιμες παλιου xps.

• Like 2
Δημοσ.

ποια η διαφορά του λαπτοπ του θέματος με τα 599 € και 3 έτη εγγύηση

http://www.you.gr/proionta/laptop%2Ctablet/foritoi-ypologistes/laptop/nb-dell-inspir-3537%2Ci7-4500u%2C8gb%2C1tb%2Cw8p

με αυτό από το ίδιο κατάστημα με 909€ και 2 έτη εγγύηση?

http://www.you.gr/proionta/laptop,tablet/foritoi-ypologistes/laptop/nb-dell-inspir-3537,i7-4500u,8g,1t,w8

Μήπως έχουν κάνει κάποιο λάθος?

Δημοσ.

ποια η διαφορά του λαπτοπ του θέματος με τα 599 € και 3 έτη εγγύηση

http://www.you.gr/proionta/laptop%2Ctablet/foritoi-ypologistes/laptop/nb-dell-inspir-3537%2Ci7-4500u%2C8gb%2C1tb%2Cw8p

με αυτό από το ίδιο κατάστημα με 909€ και 2 έτη εγγύηση?

http://www.you.gr/proionta/laptop,tablet/foritoi-ypologistes/laptop/nb-dell-inspir-3537,i7-4500u,8g,1t,w8

Μήπως έχουν κάνει κάποιο λάθος?

Εχουν μπερδέψει τα μπουτια τους εκει στο "YOU" απλα !

Δημοσ.

Η διαφορά είναι ότι αυτό που κάνει 900 ευρώ δεν έχει τα pro Windows ..  :P  (έτσι δείχνει στα χαρακτηριστικά!)

Έχω ακούσει και από άλλα παρόμοια καταστήματα ότι κάθε εταιρεία δίνει κάπου κάπου προσφορές συγκεκριμένης ποσότητας αλλά και πρόσθετων (π.χ. έξτρα εγγύηση, ή κάποια τσάντα μεταφοράς, ή ότι άλλο) ..., οπότε δεν είναι και περίεργο να έχουν τα ίδια προϊόντα αλλά με άλλες τιμές!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το καλύψαμε αυτό. Καλύτερα να βασιστείς στην περιγραφή παρά στην εικόνα. Αν και το you έχει τύχει να κάνει λάθος και στα 2 ταυτόχρονα.

Επεξ/σία από arxaggelos
Δημοσ.

δεν βγάζεις άκρη λότο είναι τι θα σου κάτσει με το you...

επειδή είχα πάρει την προσφορά του ΜΜ το μηχάνημα φαίνεται καλό, μοναδική ένσταση για τα πλαστικά του εμένα πχ αν πατήσεις το σηματάκι της Dell πατιέται μέσα σαν να είναι κενό... δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό αλλά μου φάνηκε κάπως όταν το κατάλαβα

κατα τα άλλα μια χαρά δουλεύει, για τα λεφτά του νομίζω οτι είναι ισως το καλύτερο

α και η οθόνη είναι αρκετά γυαλιστερή

Δημοσ.

ωραία οπότε εκτός του ότι τα έχουν ψιλομπλέξει,

λένε για το λαπτοπ αυτό μέσω του you ότι εγγύηση έχει 3 έτη.

Το ερώτημα είναι..... η DELL το ξέρει?? :P

• Like 3
Δημοσ.

Ως απαντηση σε email που εστειλα για το αν θα ξαναυπαρξει αποθεμα στην τιμη αυτη μου ειπαν (αναμενομενο βεβαια) οτι η προσφορα αυτη ισχυε για περιορισμενο αριθμο τεμαχιων...τους ειπα βεβαια αν γινεται να παραλαβω σε περιπτωση που καποιος ακυρωσει και μου ειπαν "σε περίπτωση που υπάρξουν ακυρώσεις σε προηγούμενες παραγγελίες θα σας ενημερώσουμε"...πιο πιθανο ειναι να ενημερωθω απο καποιον insomniac βεβαια παρα απ το u :P

Kαλημερεεεες !

Δημοσ.

Με πήραν τηλέφωνο και έφαγα άκυρο, παρ΄ όλο που την έκανα γρήγορα την παραγγελία και μου ήρθε και mail επιβεβαίωσης! Μου έκαναν αντιπρόταση ένα ίδιο, χωρίς λειτουργικό και με 2 χρόνια εγγύηση .... , είπα όχι εννοείτε!

Και τους έκανα δικιά μου πρόταση για ίδια έκπτωση σε αυτό --- :P ---> http://www.you.gr/proionta/laptop,tablet/foritoi-ypologistes/laptop/nb-dell-insp-3737,i74500u,8870,8g,1tb,fd

Πρώτη φορά έκανα παραγγελία από το εν λόγω κατάστημα, αλλά δεν μου άρεσε καθόλου η κατάληξη αυτή!

Θετικό πάντως πως είναι ευγενικοί και εξυπηρετικοί!

• Like 2
Δημοσ.

Τι 15 κομματια δηλαδη,2-3 θα ειχαν αποθεμα χαχα...Κριμα παντως που δεν παρελαβες και συ...
τεσπα,στην αναμονη για καποια αλλη προσφορα λοιπον!

• Like 2
Δημοσ.

ρε παιδιά... έκαναν λάθος προφανώς στην περιγραφή! τραφικό, πάλι τα ίδια. σε ένα ξεχωριστό email με ένα προιον και τα κάναν π@τανα...   παπαπαπα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...