Chris93 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 ... Μέχρι στιγμής, σε ό,τι έχει κυκλοφορήσει, κάτι θυσιάζεις για κάτι άλλο...Μεγαλη κουβεντα χαχα...αν εισαι στη γυρα για λαπτοπ θα βλεπεις μια προσφορα και παντα κατι θα σε χαλαει...μπαινεις ετσι σε ενα φαυλο κυκλο και δεν παιρνεις ποτε λαπτοπ μεχρι να το παρεις αποφαση οτι θα συμβιβαστεις με κατι !εκτος βεβαια και αν δεν εισαι τοσο ψειρας οσο εγω κ καποιοι ακομα συμφορουμιτες :Ρ 3
dobro Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Ατυχια,να πας να το μπουκωσεις στο καλαθι για αγορα και να σου λεει εξαντλημενο ! Αν εριξε κανεις παραγγελια και αλλαξει γνωμη ας ενημερωσει,αλλιως περιμενω μηηηηπως και ξαναφανει κανα κομματι :Ρ Μην στεναχωριέσαι, το media markt το είχε τοσο καιρο στην ίδια τιμή (και χωρις τα λάθη του you)....συνεπώς, λογω ανταγωνισμού θα το ξαναβγάλει ή τα αδερφάκια public-getitnow-multirama :-)
arxaggelos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 lol είμαι ψείρας, αλλά σε συγκεριμένα πράγματα. Το συγκεκριμένο σασί δεν το χώνεψα από τότε που το είδα, χωρίς φυσικά να λέω ότι δεν αξίζει να το πάρει κανείς. Θέλω να είναι και από έξω neat, πώς να το κάνουμε πού θα πάει, δεν θα πετύχω τη χρυσή τομή; Πχ το you τις προάλλες έκανε την καφρίλα με το 5537 που τελικα δεν είχε touch, παρά το γεγονός ότι άφησαν την περιγραφή λάθος για καμιά 10ριά μέρες...εκείνο ήμουν έτοιμος να το πάρω, μου έφτανε και ο i5
Chris93 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Μην στεναχωριέσαι, το media markt το είχε τοσο καιρο στην ίδια τιμή (και χωρις τα λάθη του you)....συνεπώς, λογω ανταγωνισμού θα το ξαναβγάλει ή τα αδερφάκια public-getitnow-multirama :-) Λιγο τα 3 χρονια εγγυηση,λιγο τα windows 8 που εχει, μου δωσαν αυτο το παραπανω σπρωξιμο για να το τσιμπησω :Ρ εδω θα ειμαστε,οποια νεα προσφορα καλοδεχουμενη ! χαχα
christap Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Οποιος δει καμια νεα προσφορα για το συγκεκριμενο ας ενημερωσει! δεν το ειχα προλαβει στα mediamrkt, δεν το προλαβα στο you και κοντευω να σκασω!!!
paylidis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Μέχρι στιγμής, σε ό,τι έχει κυκλοφορήσει, κάτι θυσιάζεις για κάτι άλλο. Στο συγκεριμένο, θυσιάζεις σασί και οθόνη. Ψάχνοντας για λάπτοπ και εγω είχα το ίδιο πρόβλημα. Παντου έπρεπε κάτι να θυσιασω... Στο συγκεκριμένο θα θυσιάζε κανείς την κατασκευή του που για μένα ως dell fan boy είναι τουλάχιστον αστεία, την οθόνη του που τη θεωρω εώς και κουραστική και το γεγονός ότι ο επεξεργάστης είναι U (ψιλο ψόφιος)
JIMBOAthens Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Στο συγκεκριμένο θα θυσιάζε κανείς την κατασκευή του που για μένα ως dell fan boy είναι τουλάχιστον αστεία, την οθόνη του που τη θεωρω εώς και κουραστική και το γεγονός ότι ο επεξεργάστης είναι U (ψιλο ψόφιος) Μαζί σου αλλά αν είχε καλύτερο σασί (στυλ 5537), οθόνη και CPU θα μιλούσαμε για ένα price tag €800+...
paylidis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Μαζί σου αλλά αν είχε καλύτερο σασί (στυλ 5537), οθόνη και CPU θα μιλούσαμε για ένα price tag €800+... Και τότε θα ήταν όντως προσφορά! Τώρα το θεωρω έως και αμελητέο!
arxaggelos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Ναι, μπορεί να ήταν ακριβότερο, αλλά για βάλτε τα κάτω: τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου, συν fhd οθόνη, συν το αλουμίνιο του 5537. Μέχρι 800 θα ήταν κάτι παραπάνω από νορμάλ ως τιμή για το συγκεκριμένο. Απλά η Dell μας τα δίνει με το σταγονόμετρο
hasiotis_john Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Φίλε paylidi σε βλέπω πολύ κάθετο στο ν' αποδείξεις πως είναι μάπα το εργαλείο και με βάζεις σε σκέψεις που το έκανα παραγγελία! Είπες στην πρώτη σελίδα πως έχεις στα χέρια σου ένα παρόμοιο!! Ποιο είναι?? Σε ρωτάω γιατί όσα λες , είναι αντίθετα με όσους το πήραν (μιλάω για το κλειδωμένο τόπικ) και είχαν άψογες εντυπώσεις! Δεν έγραψε κανείς πως το μετάνοιωσε!! Αν δεν βαριέσαι πες μας λίγο αναλυτικότερα τις σκέψεις σου, γιατί το ρίχνεις πολύ χαμηλά ... ακόμα και από τα reviews που του δίνουν καλές βαθμολογίες!!
Konstantin77 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 εντάξει να σοβαρευτούμε λίγο, μόνο τα win8 pro εχουν 100 ευρώ... η τιμή είναι απίστευτη. Πάντα θα υπάρχει κάτι που λείπει αλλά ατό δεν είναι λόγος να το βγάλουμε και μάπα...
NaGR Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 o paylidis απέχει πολύ απο το να είναι αντικειμενικός. σε όλες τις προσφορές της dell που βγήκαν αυτή τη περίοδο λέει τα ίδια και θάβει λαπτοπ που χρησιμοποιούν δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι ανά το κόσμο χωρίς να έχουν παράπονα με την ποιότητα. φλερτάρει με την αστήρικτη δυσφήμηση αποτρέποντας ανθρώπους να αγοράσουν κάτι που κατά τα άλλα τους ικανοποιεί σαν συνδυασμός τιμής-χαρακτηριστικών το design είναι εν μέρει υποκειμενικό θέμα, και θα μπορούσε κάποιος να θεωρήσει οτι τα dell 3537 δεν διεκδικούν δόξες στο τομέα αυτό. αλλά ποιοτικά δεν υπολείπονται σε τίποτα απο το μέσο όρο της κατηγορίας. όποιον ικανοποιούν τα χαρακτηριστικά δεν έχει να φοβηθεί κάτι. έχει και 3 χρόνια εγγύηση στο πλευρό του. ΥΓ πρόσφατος αγοραστής 3521 απο Κωτσόβολο. πλήρως και ανεπιφύλακτα ευχαριστημένος. 2
paylidis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 o paylidis απέχει πολύ απο το να είναι αντικειμενικός. σε όλες τις προσφορές της dell που βγήκαν αυτή τη περίοδο λέει τα ίδια και θάβει λαπτοπ που χρησιμοποιούν δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι ανά το κόσμο χωρίς να έχουν παράπονα με την ποιότητα. φλερτάρει με την αστήρικτη δυσφήμηση αποτρέποντας ανθρώπους να αγοράσουν κάτι που κατά τα άλλα τους ικανοποιεί σαν συνδυασμός τιμής-χαρακτηριστικών το design είναι εν μέρει υποκειμενικό θέμα, και θα μπορούσε κάποιος να θεωρήσει οτι τα dell 3537 δεν διεκδικούν δόξες στο τομέα αυτό. αλλά ποιοτικά δεν υπολείπονται σε τίποτα απο το μέσο όρο της κατηγορίας. όποιον ικανοποιούν τα χαρακτηριστικά δεν έχει να φοβηθεί κάτι. έχει και 3 χρόνια εγγύηση στο πλευρό του. ΥΓ πρόσφατος αγοραστής 3521 απο Κωτσόβολο. πλήρως και ανεπιφύλακτα ευχαριστημένος. εχω υψηλα στανταρντ για τη dell για αυτα ειμαι καθετος! Παραλογο; Χρησιμοποιούσα χρονια Dell και τώρα ειναι απογοήτευση αυτα τα μοντέλα. Παραλογο αυτο που λεω; Να σε γρατζουνάνε τα πλαστικά στις γωνίες του λαπτοπ σου ειναι λογικό ή αποδεκτο; Συγνώμη αλλα εγω απο την Dell δε το δέχομαι, αν ήταν φουτζιτσου ή κάτι άλλο ίσως να μην εδινα καν σημασία. Τα κένα γυρω απο το πληκτρολόγιο (spillproof? hahaha) και την κοιλια που κάνει οταν γραφεις γρήγορα να τη δεχτώ; Οχι δε τη δέχομαι, ουτε δέχομαι το κλικ 90db του Touchpad του... Νομίζω οτι εχω αρκετά ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ κριτήρια για να πω οτι λεω και δε τα λεω αβασιμα... Επειδη λοιπόν δε γνώρισα σήμερα τη Dell με μια προσφορά του κωτσοβολου ή του κάθε κωτσόβολου δε το δέχομαι... Το μόνο μοντέλο το οποίο ίσως κοιτούσα θα ήταν το 55χχ και ανώτερα καθώς την σειρά 35χχ/37χχ τη θεωρω φθηνίαρικη και υπερεκτιμημενη. Σα hardware το θεωρω μέτριο καθώς φοράει μεν έναν i7 αλλα κουτσό (διπύρηνο) στα 1.8 ενώ η οθονη του συγκριτικά με του probook μου ειναι αστεία... Τέλος πάντων, δεν εχω να αποδείξω κάτι, για τον μέτριου επιπέδου χρήστη του φειςμπουκ ίσως ειναι οκ...για μένα οχι! Διαλέχτε αν θέλετε λοιπόν αντικειμενικότητα ή να σας χαιδεούν τα αυτια οτι πηρατε γαματο λαπτοπ! Όποιος εχει αμφιβολίες ας παει να δει ενα παρόμοιο κουφάρι απο κοντα αλλα ας δει και τη φθηνη σειρά του 2010-11 αλλα και τις πιο ακριβες σειρες για να καταλάβει τι λεω... υ.γ. το 3537 εχω στα χέρια μου με i7/8gb/1 tb/8850-2gb/win8 4
liakjim Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δυστυχώς θα συμφωνίσω με τον Paylidis. Τα τελευταία χρόνια ο φορητοί των Dell, Sony και Toshiba , εχουν ρίξει πολύ την ποιότητά τους σε σασί και οθόνες. Ποιος δεν θυμάται τις οθόνες των Vaio με τις διπλές λάμπες και τα στιβαρά σασί των Dell και Toshiba. Προφανώς το περιθώριο κέρδους έχει μειωθεί. Αντίθετα βλέπω τα HP και τα Lenovo να έχουν κάνει άλματα . Για να είμαι κ λίγο ontopic , στα 600Ε είναι πολύ καλή περίπτωση λόγω της 8850m κ της aftersales της Dell που είναι ακόμα κορυφαία. Η ποιότητα κατασκευής προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου αρκει να μην δημιουργεί πρόβλημα στην χρήση. Το μόνο πρόβλημα είναι η πολύ μέτρια οθόνη η οποία όμως δεν ξεφεύγει από τον μέσο όρο της μπλέμπας που κυκλοφορεί σε αυτά τα λεφτά. 2
eliask Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Εγώ είμαι κάτοχος ενός 3521 που το αγορασα με τη προσφορά του κοτσοβολου. Σα ποιοτητα δεν μπορώ να σου πω πως είναι super αλλά με τα 400που μου κόστισε δεν εχω κανένα παραπονο... Τα λεφτα που κέρδισα τα επενδυσα σε ενα ssd, αναβάθμιση της μνήμης με αλλα 8gb ram & μια wifi καρτουλα για να έχω wifi ac και το λαπτοπακι πετάει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα