Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάτι ακόμα τι εννοείται όταν λέτε έχει χάλια κατασκευή?

Edit:Tο laptop πως σας φαίνεται για gaming?Να σας πω την αλήθεια δεν με νοιάζει τόσο η κατασκευή ούτε η εμφάνιση γιατί έχω ήδη ένα Desktop.Απλά το χρειάζομαι για διάφορα ταξίδια,gaming και video editing ,ενώ είμαι μακριά από το Desktop.Τέλος δεν ξέρω αν γνωρίζετε τίποτα για streaming,αλλά θα ήθελα να μου πειτε αν τα specs είναι καλά για ένα 480p ή 720p stream.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Φίλε δεν το έχω (... αν και το σκέφτομαι :P ) , αλλά αυτά που αναφέρεις τα κάνει για πλάκα το εν λόγω laptop ....αν ισχύουν τα χαρακτηριστικά και δεν είναι λάθος η περιγραφή! Βάλε την τιμή και βάλε και τα 3 χρόνια εγγύησης από την αξιόπιστη Dell , τότε ναι είναι πολύ καλή ευκαιρία! Το μόνο που με προβληματίζει είναι η ποιότητα της οθόνης! Θα περιμένω μερικά σχόλια πάνω σε αυτό και θα το χτυπήσω και γω αν είναι! :-)

• Like 1
Δημοσ.

Τι εννοεις? Εχουμε δει αρκετες φορες FHD στα ~600€ :)

Σοβαρά; Με i7 τέταρτης γενιάς, 8g μνήμη, 1τ σκληρό και αρκετά σοβαρή κάρτα; Και με νόμιμα windows και 3 χρονιά on site εγγύηση; Και απο πολύ σοβαρή μάρκα; Εγώ που ζω και δεν τα βλέπω;

• Like 7
Δημοσ.

Σοβαρά; Με i7 τέταρτης γενιάς, 8g μνήμη, 1τ σκληρό και αρκετά σοβαρή κάρτα; Και με νόμιμα windows και 3 χρονιά on site εγγύηση; Και απο πολύ σοβαρή μάρκα; Εγώ που ζω και δεν τα βλέπω;

Ειχε ενα Lenovo με την GT650M Sli αν θυμαμαι καλα το e-shop, απλα οσο περναει ο καιρος θα πρεπε να βγαινουν καλυτερες προσφορες. Καθως οσο περναει ο καιρος ακομα και το Full HD δεν θα ειναι αρκετο με τις νεες αναλυσεις που αρχιζουν και ερχονται. Επισης δεν ημουν καθολου ειρωνικος, οποτε ναι "σοβαρα"! Οι περισσοτεροι χρηστες δεν θα δουν διαφορα μεταξυ i7 - i5 οποτε θα προτιμουσα σιγουρα να ειχε i5 και full HD. Αλλα αυτο ειναι αλλη κουβεντα! :)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω πήρα το 3537 στα 599€ χωρίς λειτουργικό.

Αυτο στην φωτογραφία και βάση της έκπτωσης είναι το 5537 αλλά είναι πολύ καλή τιμή για να είναι αλήθεια.

Η διαφορά του 3537 με του 5537 είναι το υλικό στο σασί και αν δεν κάνω λάθος η ανάλυση.

Ναι το λαπτοπ είναι μια χαρά για gaming και μια χαρά για επεξεργασία βίντεο, φωτογραφίας κτλ.

Δεν με ενοχλει καθόλου η πλαστικούρα του 3537, σημασία εχει το hardware και το λαπτοπ πετάει. Επίσης εχει απίστευτη αυτονομία σε 2D λόγο το "u" επεξεργαστή.

Επεξ/σία από panoskatos
  • Like 1
Δημοσ.

Ατυχια,να πας να το μπουκωσεις στο καλαθι για αγορα και να σου λεει εξαντλημενο ! Αν εριξε κανεις παραγγελια και αλλαξει γνωμη ας ενημερωσει,αλλιως περιμενω μηηηηπως και ξαναφανει κανα κομματι :Ρ

Δημοσ.

Για μένα πάντως τα 3 χρόνια εγγύηση (πολύ σημαντικό να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου για τόσο καιρό!) , μαζί με τα χαρακτηριστικά του laptop , αλλά και το λειτουργικό μέσα στην τιμή ... μου κάνουν το glossy να φαίνεται πολύ ματ !!!! :P :P

Πέρα από την πλάκα, ας μας πει ο φίλος panoskatos που το έχει αν είναι τόσο χάλια η οθόνη! Εννοώ είναι καθρέφτης? Έχει πολύ χάλια ανάλυση και δεν φαίνονται καλά τα γράμματα? Με HD υλικό (1080p mkv) πως φαίνεται?

Εγώ πρόλαβα και έκανα παραγγελία και μου ήρθε και επιβεβαίωση ... αλλά θα το ψάξω καλά σήμερα και αύριο και αν το μετανιώσω θα ενημερώσω την Κυριακή το βράδυ κάποιον άλλον που το θέλει! (Όπως το φίλο από πάνω!!) :-)

• Like 2
Δημοσ.

Για μένα πάντως τα 3 χρόνια εγγύηση (πολύ σημαντικό να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου για τόσο καιρό!) , μαζί με τα χαρακτηριστικά του laptop , αλλά και το λειτουργικό μέσα στην τιμή ... μου κάνουν το glossy να φαίνεται πολύ ματ !!!! :P :P

Πέρα από την πλάκα, ας μας πει ο φίλος panoskatos που το έχει αν είναι τόσο χάλια η οθόνη! Εννοώ είναι καθρέφτης? Έχει πολύ χάλια ανάλυση και δεν φαίνονται καλά τα γράμματα? Με HD υλικό (1080p mkv) πως φαίνεται?

Εγώ πρόλαβα και έκανα παραγγελία και μου ήρθε και επιβεβαίωση ... αλλά θα το ψάξω καλά σήμερα και αύριο και αν το μετανιώσω θα ενημερώσω την Κυριακή το βράδυ κάποιον άλλον που το θέλει! (Όπως το φίλο από πάνω!!) :-)

Στην αρχή κάπως με χάλασε η οθόνη που δεν ηταν ματ.

Αυτο κράτησε άντε μια μέρα.

Δεν εχεις πουθενά πρόβλημα, μια χαρά βλέπεις ταινίες, σερφάρεις,διαβάζεις και παιζεις παιχνίδια.

Πραγματικά δεν θα εχεις πρόβλημα και το λαπτοπ θα σε κερδίσει αμέσως με τις δυνατότητές του, την αυτονομία και τον όγκο του (είναι πολύ λεπτο)

Δεν θα το μετανιώσεις ουτε μια στιγμή που θα το αγοράσεις.Εγω το εχω λατρέψει το λαπτοπάκι.

• Like 1
Δημοσ.

Ειχε ενα Lenovo με την GT650M Sli αν θυμαμαι καλα το e-shop, απλα οσο περναει ο καιρος θα πρεπε να βγαινουν καλυτερες προσφορες. Καθως οσο περναει ο καιρος ακομα και το Full HD δεν θα ειναι αρκετο με τις νεες αναλυσεις που αρχιζουν και ερχονται. Επισης δεν ημουν καθολου ειρωνικος, οποτε ναι "σοβαρα"! Οι περισσοτεροι χρηστες δεν θα δουν διαφορα μεταξυ i7 - i5 οποτε θα προτιμουσα σιγουρα να ειχε i5 και full HD. Αλλα αυτο ειναι αλλη κουβεντα! :)

Αυτό προσπαθώ να σου πω.  Δεν υπάρχει σύγκριση.  ΟΚ έφερε το eshop ένα λαπτοπ με εξαιρετική κάρτα και fhd οθόνη.  Μέχρι εκεί είναι η σύγκριση, και εκτιμώ και τη lenovo σαν μάρκα αρκετά. 

- Η τιμή ήταν 30 ευρώ ακριβότερη

- Είχε μισή μνήμη από ότι το Dell

- Εγγύηση e-shop vs Dell, και σε διάρκεια και σε είδος υπηρεσιών

- Δεν είχε λειτουργικό

- Ήταν με i5 τρίτης γενιάς, πράγμα που δεν θα με πείραζε εάν δεν ήταν ελαφρώς κατώτερος σε απόδοση και κυρίως σε αυτονομία. Το ότι δεν θα δει κόσμος διαφορά από ι5 σε ι7 (που πιστεύω έχεις δίκιο) δεν έχει να κάνει με την πραγματικότητα στην σχέση απόδοση/τιμή.

- το συγκεκριμένο είναι πολύ slim και ελαφρύ που μετράει περισσότερο σήμερα, τα λενόβο δεν φημίζονται για τη σιλουέτα τους.

Πιθανόν να ήταν καλύτερο το σασί, δεν ξέρω, δεν έχω δει από κοντά τη σειρά Υ της λενόβο. 

Δεν το λέω για να επιτεθώ ή να προσβάλω, αλλά επειδή είμαι στη γύρα για λαπτοπ εδώ και πολύ καιρό, έχω δει σχεδόν όλες τις προσφορές που παίζουν εδώ και πολλούς μήνες, και σου λέω με βεβαιότητα ότι είναι πολύ νωρίς για να συνδυάσει κανείς τέτοια specs και fhd σε αυτήν την τιμή.  Μακάρι να βγω λάθος και να κάνει κάποιο μαγαζί την έκπληξη για να το τσιμπήσω κι εγώ.  Μέχρι στιγμής, σε ό,τι έχει κυκλοφορήσει, κάτι θυσιάζεις για κάτι άλλο.  Στο συγκεριμένο, θυσιάζεις σασί και οθόνη.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...