Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αχτυπητη επiχειρηματολογια! Γραφεις μια βρισια στην υπογραφη, την απευθυνεις οπου γουσταρεις και καθαρισες :lol:

Δε σκέφτηκα εσένα όταν διάβασα την υπογραφή του lexmark (στο λέω ειλικρινέστατα), απλά συμφώνησα μ'αυτό που διάβασα. Κι ούτε θεωρώ τη συγκεκριμένη πρόταση βρισιά. Είναι αλήθεια ότι το internet είναι η πιο ωραία "κρυψώνα" για να βγάζουν κάποιοι τα ψυχολογικά τους προβλήματα, κρυμμένοι πίσω από μια οθόνη! Σ'αυτό συμφώνησα.

Τώρα ό,τι αφορά όλη τη ροή της συζήτησης... τι να σου πω? Να σου πω ότι αν έχουν λάβει μέρος 10 άτομα (που θέλησαν να σε βοηθήσουν), δε τσατίστηκαν (και τα 10) με το ότι έχεις ενδεχομένως αντίθετη άποψη, αλλά "με τον τρόπο" που τοποθετήθηκες?

Έχω έρθει πολλές φορές αντιμέτωπος με ανθρώπους που ενώ σου ζητάνε την άποψη σου πάνω σε ένα συγκεκριμένο θέμα/ζήτημα/πρόβλημα, μόλις εκφράζεις την άποψη σου, σου συμπεριφέρονται επιθετικά, επειδή δεν άκουσαν αυτό που ήθελαν! Κι αυτό ακριβώς συνέβη εδώ μαζί σου...

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

@rus

Δυο γρήγορα σχόλια, γιατί μάλλον είσαι ο μόνος που δεν καταλαβαίνει (ή αρνείται να το παραδεχτείς λόγω εγωισμου).

Κανείς μα κανείς δεν σου την είπε που ζήτησες βοήθεια από αλλου. Μόνο εσύ το διατυμπανίζεις. Πολύ καλά έκανες που ρώτησες και αλλού και σε πληροφορώ το κάνουν σχεδόν όλοι. 

Εδώ μέσα, κάποια παιδιά (δεν βάζω τον εαυτό μου μέσα), αφιέρωσαν χρόνο και γνώσεις προκειμένου να σε βοηθήσουν γιατι απλως ήθελαν να το κάνουν. Δεν είχαν κανενα κέρδος. Συνεχίζεις να μην κατανοείς οτι η λύση (άσχετο αν είναι καλή ή όχι) δεν ήρθε μόνο με το defender. Είναι σαν να χτίζεις σπίτι και ενω έχουν δουλέψει 35 μάστορες, εσύ να θεωρείς οτι δουλειά έκανε μόνο ο κλειδαράς, που σου εδωσε το κλειδι να μπεις μέσα. Το αν είναι καλοί μάστορες φαίνεται από τα μηνύματα τους σε όλο το forum αν και δε νομίζω οτι εχεις την τεχνική κατάρτιση να το κρίνεις. Αν εσύ κρίνεις οτι κάποιοι είναι υποχρεωμένοι να σε βοηθήσουν και να τους ευχαριστήσεις μόνο αν εχεις ανιχνεύσιμο αποτέλεσμα, τότε να το κοιτάξεις γιατί όντως κάτι δεν πάει καλά με το κοινωνικό σου iq. Τέλος ψάξε να βρεις τον ορισμό της αγνωμοσύνης, γιατί αγνώμον δεν σημαίνει "δεν εχω γνώμη".

Καλημέρα σου.

Φιλε δε γινεται απο τη μια να με λες ηλιθιο, απο την αλλη να μου κανεις κατηχηση.

Απλα ακυρος.

Τώρα ό,τι αφορά όλη τη ροή της συζήτησης... τι να σου πω? Να σου πω ότι αν έχουν λάβει μέρος 10 άτομα (που θέλησαν να σε βοηθήσουν), δε τσατίστηκαν (και τα 10) με το ότι έχεις ενδεχομένως αντίθετη άποψη, αλλά "με τον τρόπο" που τοποθετήθηκες?

Έχω έρθει πολλές φορές αντιμέτωπος με ανθρώπους που ενώ σου ζητάνε την άποψη σου πάνω σε ένα συγκεκριμένο θέμα/ζήτημα/πρόβλημα, μόλις εκφράζεις την άποψη σου, σου συμπεριφέρονται επιθετικά, επειδή δεν άκουσαν αυτό που ήθελαν! Κι αυτό ακριβώς συνέβη εδώ μαζί σου...

Με τι τροπο τοποθετηθηκα δηλαδη?

Αυτο που γραφεις με τα ατομα που συμπεριφερονται επιθετικα μολις δεν ακουσουν αυτο που ηθελαν, δε συμβαινει με μενα, Δε συνηθιζω τετοιες πρακτικες!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...