rus Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Αν μπεις στον κόπο να το ψάξεις λίγο η φθορά που αναφέρεις (και που έχεις ακούσει κάπου) σχετίζεται με το πόσες φορές μπορείς να γράψεις πάνω σε ένα συγκεκριμένο σημείο στον ssd. Οπότε το συνεχές γράψε-σβήσε ενός αρχείου στο ίδιο σημείο του δίσκου είναι ποιο επίπονο από μια επανεγκατάσταση του λειτουργικού που θα γράψει μόνο μια φορά τα αρχεία στον δίσκο. Αν όμως προτιμάς να ταλαιπωρείς τον δίσκο σου κατά αυτόν τον τρόπο μπορείς να κάνεις ότι "ακούς κάπου" και να πράττεις σύμφωνα με τις φήμες και όχι με την πραγματικότητα. Επίσης, πρέπει να μάθεις ότι η εγκατάσταση του λειτουργικού δεν λέγεται φορμάτ όπως το συνηθίζουν οι περισσότεροι. Το πλήρες φορμάτ όντως διαγράφει τα πάντα σε έναν δίσκο. Το φορμάτ που γίνεται κατά την εγκατάσταση του λειτουργικού διαγράφει μόνο ένα μικρό μέρος που περιέχει τις διευθύνσεις και τον κατάλογο των φακέλων και των αρχείων στον δίσκο. Μετά ο δίσκος "φαίνεται" άδειος ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι και έχει τα πάντα μέσα, απλά δεν υπάρχει ο πίνακας που να λέει στο λειτουργικό που είναι τι. Εδώ έρχονται τα προγράμματα ανάκτησης που ψάχνοντας τον δίσκο διεξοδικά μπορούν να ανακτήσουν σχεδόν τα πάντα μετά από ένα γρήγορο φορμάτ. Τέλος, ζούμε στην εποχή της πληροφορίας και στο Internet υπάρχουν τα πάντα, αρκεί να ψάξεις και να μην μένεις σε ότι "άκουσες". Aυτο το "καπου" που το εχω ακουσει ειναι το ιντερνετ. Εκε δηλαδη που κι εσυ με παροτρυνεις να ψαξω. Σου ζητησα λινκ που να λεει οτι δε φθειρεται αλλα μου απαντησες να σου δωσω εγω λινκ για το αντιθετο. "Φορματ" λεμε την επανεγκατασταση, για συντομια. Προσωπικα οταν κανω fresh install των Win7 παντα επιλεγω προηγουμενως πληρη διαγραφη του δισκου. EDIT: Συγνώμη όμως, ξεφύγαμε κατά πολύ από το αρχικό ερώτημα. Αν θέλεις δώσε λινκ ή πες μας πως έλυσες το πρόβλημα σου να μας φύγει η απορία. Αν ειχες κανει το κοπο να διαβασεις το νημα ή εστω τη τελευταια σελιδα του, δε θα χρειαζοταν να το ζητησεις αυτο.
lexmark Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Aυτο το "καπου" που το εχω ακουσει ειναι το ιντερνετ. Εκε δηλαδη που κι εσυ με παροτρυνεις να ψαξω. Να ψάξεις σου είπε, όχι να πιστέψεις τον πρώτο συνάδερφό σου, στην μαλακία που θα γράψει. Ψ-Α-Ξ-Ε-Ι-Σ, you know? Ή αλλιώς «ερευνήσεις», δηλαδή «να κάνεις έρευνα». Σου ζητησα λινκ που να λεει οτι δε φθειρεται αλλα μου απαντησες να σου δωσω εγω λινκ για το αντιθετο. Για να στο ζητάει σημαίνει ότι αυτός έχει κάνει την έρευνά του και σου δίνει αφορμή να την κάνεις κι εσύ, για να μπορείς να σκέφτεσαι για τον εαυτό σου και να ξέρεις τι λες. Εδώ προφανώς και είναι λάθος του micos000 μιας και δεν έλαβε υπόψη το γεγονός ότι ορισμένοι άνθρωποι δεν είναι ικανοί για κάτι τέτοιο (έχουμε και όνομα για αυτούς: «ηλίθιοι»). "Φορματ" λεμε την επανεγκατασταση, για συντομια. Format δεν λέμε την επανεγκατάσταση, ούτε καν για συντομία. Re-install λέμε την επανεγκατάσταση, και στην αγγλική γλώσσα αλλά και στην «γλώσσα των υπολογιστών». Θα το δεις αλλιώς και ως repair install. Προσωπικα οταν κανω fresh install των Win7 παντα επιλεγω προηγουμενως πληρη διαγραφη του δισκου. Fresh install ή αλλιώς clean install των Windows 7 σημαίνει ότι το κάνεις είτε σε αχρησιμοποίητο δίσκο/partition ή απλά διαγράφεις το παλαιότερο λειτουργικό. Η διαγραφή που επιλέγεις, στις επιλογές για προχωρημένους*, όταν κάνεις την εγκατάσταση, δεν σου διαγράφει τελείως τον δίσκο. Διαγράφει το File Table, μαρκάροντας έτσι τον δίσκο ως κενό, ενώ δεν είναι. *Τέτοιες μαλακίες κάνει η Microsoft και ονομάζει τα απλά πραγματάκια «για προχωρημένους» και πάει μετά ο κάθε ηλίθιος και νομίζει ότι είναι προχωρημένος!! Δεν θα μιλήσω καν για τον χρόνο που μας έκανες να χάσουμε μαζί σου. Απλά δεν μπορώ να βλέπω κάποιον σαν κι εσένα να την «λέει» σε κάποιον σαν τον micos000 Επίσης, το «ηλίθιος» μην το πάρεις προσωπικά. Δεν φταις εσύ που είσαι έτσι 2
thomasG4 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 @rus Όταν ζητάς τη βοήθεια κάποιου πρέπει να έχεις και σεβασμό στο χρόνο που διαθέτει να σε βοηθήσει, δωρεάν χωρίς κανένα όφελος απο τη μεριά του. Άμα δεν μπορείς να καταλάβεις ένα τόσο απλό πράγμα τότε κάτι πάει στραβά... 7
DJ_Duker Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Επειδή πολύ το τραβήξαμε, στο έχουν αναφέρει τα παιδιά πιο πάνω αλλά κάνεις πως δε το καταλαβαίνεις. Λες ότι κάνεις fresh install των Windows 7 και επιλέγεις την "πλήρη διαγραφή του δίσκου". Αυτό υποθέτω ότι το κάνεις μέσα από το installation tool των Windows που σου βγάζει τους δίσκους, πατάς το Advanced και επιλέγεις "Format" ή πρώτα Delete και μετά New στον δίσκο που θες. ΟΚ ως εδώ; Αν κάνεις αυτό, δεν έχεις διαγράψει ΤΙΠΟΤΑ από το δίσκο. Το μόνο που φεύγει είναι το address table που σου λέει τι υπάρχει γραμμένο στο δίσκο και που. Κατά τα άλλα όλα τα δεδομένα παραμένουν εκεί. Για να αχρηστέψεις όλα τα δεδομένα και να είναι "επίπονο" όπως για τον SSD πρέπει να κάνεις zero filling σε όλο το δίσκο. Αλλά και πάλι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Γιατί μιλάμε ότι γράψει σε κάθε sector 1 ΚΑΙ ΜΟΝΟ 1 ΦΟΡΑ! Οι SSD έχουν θεωρητικό νούμερο εγγραφών σε κάθε σημείο τις 100.000 φορές. Οπότε το να γράψεις Χ GB ξανά (που δε γράφονται στο ίδιο σημείο) είναι να ξοδέψεις 1 από τις 100.000 φορές. Στο σερφάρισμα όπως σου είπαν τα παιδιά γράφει συνεχώς από πίσω και σβήνει, μη κοιτάς που δε το βλέπεις. Τέλος, το είπες και εσύ. Έχεις 4.5 χρόνια άλλο SSD και δεν έχει πάθει τίποτα. Και κατά πάσα πιθανότητα θα αντέξει αρκετά ακόμα. Οπότε η ΜΙΑ εγγραφή κατά την επανεγκατάσταση δεν αξίζει καν να την συζητάμε. Περισσότερο έχεις "φθείρει" τον SSD με το να μπεις εδώ μέσα και να διαβάσεις το θέμα αυτό παρά να κάτσεις και να κάνεις reinstall τα Windows.
micos000 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Κοίτα, το νήμα το έχω διαβάσει όλο και αν είδες συμμετείχα σε διάφορα σημεία. Αν αναφέρεσαι στον έλεγχο με το windows defener offline, είπες στο τέλος ότι το sfc επιμένει να βγάζει corrupted files και να μην τα διορθώνει, οπότε φαντάστηκα ότι και κάτι άλλο έχεις κάνει. Μάλλον όμως το άφησες έτσι και προτιμάς να έχεις ένα σύστημα σε προβληματική ισορροπία και με αμφίβολη ασφάλεια παρά να προχωρήσεις σε επανεγκατάσταση των win. Δικό σου θέμα. Για το clean install και την καταπόνηση του ssd σου απάντησαν τα παιδιά παραπάνω. Δεν έχω να συμπληρώσω κάτι. Όσον αφορά τα λινκ, κι όμως σου έδωσα ένα με μύθους και πραγματικότητες για τους ssd στο 57ο μήνυμα. Το άρθρο ήταν εκτενές, μάλλον γι αυτό δεν μπήκες στον κόπο να το διαβάσεις. Αν έφτανες στο σημείο για το write endurance που είναι και το σημείο που σε ενδιαφέρει θα καταλάβαινες και την ανάλυση που έκανα στην αρχή του ίδιου μηνύματος που σου είπα ότι για να φθείρεις τον δίσκο πέρα από τα όρια του θα έπρεπε να κάνεις αργό format (το οποίο παρεμπιπτόντως μπορεί να πάρει πάνω από μία ώρα για την πλήρη διαγραφή του δίσκου συν τον χρόνο για την εγγραφή των αρχείων του λειτουργικού) κάθε μέρα για περίπου 274 χρόνια. Η πραγματική καταπόνηση του δίσκου έρχεται με την συνεχή και επαναλαμβανόμενη εγγραφή πάνω στο ίδιο σημείο και όχι με το πόσα δεδομένα θα γράψεις πάνω του. 1
rus Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Να ψάξεις σου είπε, όχι να πιστέψεις τον πρώτο συνάδερφό σου, στην μαλακία που θα γράψει. Ψ-Α-Ξ-Ε-Ι-Σ, you know? Ή αλλιώς «ερευνήσεις», δηλαδή «να κάνεις έρευνα». Για να στο ζητάει σημαίνει ότι αυτός έχει κάνει την έρευνά του και σου δίνει αφορμή να την κάνεις κι εσύ, για να μπορείς να σκέφτεσαι για τον εαυτό σου και να ξέρεις τι λες. Εδώ προφανώς και είναι λάθος του micos000 μιας και δεν έλαβε υπόψη το γεγονός ότι ορισμένοι άνθρωποι δεν είναι ικανοί για κάτι τέτοιο (έχουμε και όνομα για αυτούς: «ηλίθιοι»). *Τέτοιες μαλακίες κάνει η Microsoft και ονομάζει τα απλά πραγματάκια «για προχωρημένους» και πάει μετά ο κάθε ηλίθιος και νομίζει ότι είναι προχωρημένος!! Δεν θα μιλήσω καν για τον χρόνο που μας έκανες να χάσουμε μαζί σου. Απλά δεν μπορώ να βλέπω κάποιον σαν κι εσένα να την «λέει» σε κάποιον σαν τον micos000 Επίσης, το «ηλίθιος» μην το πάρεις προσωπικά. Δεν φταις εσύ που είσαι έτσι Iσως δεν εγινε σαφες οτι το ψαξιμο το εκανα. Θα μπορουσες να με ρωτησεις αντι να βγαζεις τα "συμπερασματα" σου. Ποτε δε μενω σε μια μακακια συναδελφου σου, παντα κοιταω για διασταυρωση Ο καθενας πρεπει να μπορει να σκεφτεται για τον εαυτο του και να ξερει τι λεει. Εδω προφανως ειναι και το λαθος μου, αφου δεν ελαβα υποψη οτι υπαρχουν και ορισμενοι ανθρωποι που το παιζουν σχολιαστες και μιλουν αντι αλλων, ενω εχουν προβλημα αντιληψης(ταιριστο ονομα για αυτους: "ηλιθιοι"). Δε χρειαζεται η micrοsoft για να φανει καποιος ηλιθιος που προσπαθει το παιξει ξυπνιος ενω δε ξερει που του παν τα 4. Αφου ενιωσες οτι χανεις το χρονο σου, γιατι ασχοληθηκες? Κανεις δε χρειαστηκε τη θλιβερη συμμετοχη σου. Σαφως ουτε κι εγω μπορω να βλεπω καποιον σα κι εσενα να προσπαθει να μου τη πει Τελος το "ηλιθιος" (πανηλιθιος, πιο σωστα) μη το παρεις προσωπικα. Απλα βγηκες ετσι και δεν ειναι δικο σου λαθος Format δεν λέμε την επανεγκατάσταση, ούτε καν για συντομία. Η διαγραφή που επιλέγεις, στις επιλογές για προχωρημένους*, όταν κάνεις την εγκατάσταση, δεν σου διαγράφει τελείως τον δίσκο. Διαγράφει το File Table, μαρκάροντας έτσι τον δίσκο ως κενό, ενώ δεν είναι. Εγω απλα εξηγησα οτι για συντομια οταν μιλαμε ονομαζουμε την εγκαστασταση των windows 'φορματ'. Mη παρερμηνευεις αυτα που διαβαζεις. Δεν ειπα οτι επιλεγοντας "διαγραφη" απο τις επιλογες της εγκαταστασης των Win 7 μου διαγραφεται τελειως ο δισκος(μου αρεσει που το εκανες και μπολντ). Καταλαβαινεις ποσο εκτιθεσαι οταν λες αλλα ντ'αλλων? @rus Όταν ζητάς τη βοήθεια κάποιου πρέπει να έχεις και σεβασμό στο χρόνο που διαθέτει να σε βοηθήσει, δωρεάν χωρίς κανένα όφελος απο τη μεριά του. Άμα δεν μπορείς να καταλάβεις ένα τόσο απλό πράγμα τότε κάτι πάει στραβά... Εχω απολυτο σεβασμο στο χρονο οποιου βοηθαει. Που ειδες να μην εχω?? Κοίτα, το νήμα το έχω διαβάσει όλο και αν είδες συμμετείχα σε διάφορα σημεία. Αν αναφέρεσαι στον έλεγχο με το windows defener offline, είπες στο τέλος ότι το sfc επιμένει να βγάζει corrupted files και να μην τα διορθώνει, οπότε φαντάστηκα ότι και κάτι άλλο έχεις κάνει. Μάλλον όμως το άφησες έτσι και προτιμάς να έχεις ένα σύστημα σε προβληματική ισορροπία και με αμφίβολη ασφάλεια παρά να προχωρήσεις σε επανεγκατάσταση των win. Δικό σου θέμα. Με το windows defender offline απαλλαχτηκα απο το προβλημα, αυτο που αναφερεται στον τιτλο του θρεντ. Τωρα απο κει και περα τα corrupted files ειναι αλλο θεμα, πιθανοτατα αυτα τα ειχα απο πριν. Και πιθανοτατα πολλοι απο τους συμφορουμιτες μας αν τρεξουν το sfc /scannow θα δουν παρομοιο μυνημα, ειδικα οσοι συνηθιζουν να εγκαθιστουν πολλα προγραμματα. Σε φορματ θα προχωρησω μολις ευκαιρισω, για την ωρα οπως ειπα δεν ειναι εφικτο. Την ασφαλεια μου τωρα εχει αναλαβει η σουιτα του Norton. Eπηρεαζεται η αποτελεσματικοτητα ενος antivirus απο corrupted win files?
arc Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Iσως δεν εγινε σαφες οτι το ψαξιμο το εκανα. Θα μπορουσες να με ρωτησεις αντι να βγαζεις τα "συμπερασματα" σου. Ποτε δε μενω σε μια μακακια συναδελφου σου, παντα κοιταω για διασταυρωση Ο καθενας πρεπει να μπορει να σκεφτεται για τον εαυτο του και να ξερει τι λεει. Εδω προφανως ειναι και το λαθος μου, αφου δεν ελαβα υποψη οτι υπαρχουν και ορισμενοι ανθρωποι που το παιζουν σχολιαστες και μιλουν αντι αλλων, ενω εχουν προβλημα αντιληψης(ταιριστο ονομα για αυτους: "ηλιθιοι"). Δε χρειαζεται η micrοsoft για να φανει καποιος ηλιθιος που προσπαθει το παιξει ξυπνιος ενω δε ξερει που του παν τα 4. Αφου ενιωσες οτι χανεις το χρονο σου, γιατι ασχοληθηκες? Κανεις δε χρειαστηκε τη θλιβερη συμμετοχη σου. Σαφως ουτε κι εγω μπορω να βλεπω καποιον σα κι εσενα να προσπαθει να μου τη πει Τελος το "ηλιθιος" (πανηλιθιος, πιο σωστα) μη το παρεις προσωπικα. Απλα βγηκες ετσι και δεν ειναι δικο σου λαθος Εγω απλα εξηγησα οτι για συντομια οταν μιλαμε ονομαζουμε την εγκαστασταση των windows 'φορματ'. Mη παρερμηνευεις αυτα που διαβαζεις. Δεν ειπα οτι επιλεγοντας "διαγραφη" απο τις επιλογες της εγκαταστασης των Win 7 μου διαγραφεται τελειως ο δισκος(μου αρεσει που το εκανες και μπολντ). Καταλαβαινεις ποσο εκτιθεσαι οταν λες αλλα ντ'αλλων? Εχω απολυτο σεβασμο στο χρονο οποιου βοηθαει. Που ειδες να μην εχω?? Με το windows defender offline απαλλαχτηκα απο το προβλημα, αυτο που αναφερεται στον τιτλο του θρεντ. Τωρα απο κει και περα τα corrupted files ειναι αλλο θεμα, πιθανοτατα αυτα τα ειχα απο πριν. Και πιθανοτατα πολλοι απο τους συμφορουμιτες μας αν τρεξουν το sfc /scannow θα δουν παρομοιο μυνημα, ειδικα οσοι συνηθιζουν να εγκαθιστουν πολλα προγραμματα. Σε φορματ θα προχωρησω μολις ευκαιρισω, για την ωρα οπως ειπα δεν ειναι εφικτο. Την ασφαλεια μου τωρα εχει αναλαβει η σουιτα του Norton. Eπηρεαζεται η αποτελεσματικοτητα ενος antivirus απο corrupted win files? 2
rus Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Για να στο ζητάει σημαίνει ότι αυτός έχει κάνει την έρευνά του και σου δίνει αφορμή να την κάνεις κι εσύ, για να μπορείς να σκέφτεσαι για τον εαυτό σου και να ξέρεις τι λες. Εδώ προφανώς και είναι λάθος του micos000 μιας και δεν έλαβε υπόψη το γεγονός ότι ορισμένοι άνθρωποι δεν είναι ικανοί για κάτι τέτοιο (έχουμε και όνομα για αυτούς: «ηλίθιοι»). *Τέτοιες μαλακίες κάνει η Microsoft και ονομάζει τα απλά πραγματάκια «για προχωρημένους» και πάει μετά ο κάθε ηλίθιος και νομίζει ότι είναι προχωρημένος!!Επίσης, το «ηλίθιος» μην το πάρεις προσωπικά. Δεν φταις εσύ που είσαι έτσι
thomasG4 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Tο ότι καθόμασταν τόση ώρα και σου προτείναμε πόσες λύσεις και στο τέλος λες ότι λύθηκε το πρόβλημα εκτός forum, τι λες δεν είναι έλλειψη σεβασμού; Δεν σου περνάει καν απο το μυαλό ότι όλα αυτα που προτείναμε, μαζί με αυτο που σου πρότειναν στο τέλος έλυσε το πρόβλημα στη τελική; Απλά δεν έχεις την τεχνική κατάρτιση να γνωρίζεις τι κάνει το κάθε ένα που σου προτείναμε και νομίζεις ότι προτείναμε πράγματα στη τύχη. To ότι είχαν γαμηθεί τα windows service απο τα όλα τα malware που είχες στο pc σου λεει τίποτα; Έκανες πόσα scan με τη βοήθεια μας και αποκατάστησες τη ζημιά στα service των windows, με τα εργαλεία που σου πρότεινα στα μηνύματα #38 και #47. Δεν το συνεχίζω άλλο. Μπορεί να καταλάβει και ο πιο "ηλίθιος", ποιος είναι ο πραγματικός "ηλίθιος" της υπόθεσης, σε αυτό το thread. 1
Moderators Gi0 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 rus, ασχημο πραγμα η αγνωμοσυνη. 2
micos000 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Την ασφαλεια μου τωρα εχει αναλαβει η σουιτα του Norton. Eπηρεαζεται η αποτελεσματικοτητα ενος antivirus απο corrupted win files? Δεν το νομίζω. Η ασφάλεια ενός συστήματος δεν καθορίζεται όμως μόνο από το antivirus. Μη φέρουμε όμως και την καταστροφή. Δεν πρόκειται να μπουν οι σκύλοι και να αλέσουν. Απλά, μετά από μια τέτοια σκληρή μόλυνση καλό είναι να σκεφτείς κάποια στιγμή και την επανεγκατάσταση των win για σιγουριά γιατί μπορεί να μην καθάρισες τελείως και κάποια στιγμή να έχεις πάλι προβλήματα. Επειδή όμως βλέπω ότι αρχίζουμε να παρεκτρεπόμαστε με πολλά offtopic καλά είναι να σταματήσει εδώ το θέμα. 1
lexmark Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Tο ότι καθόμασταν τόση ώρα και σου προτείναμε πόσες λύσεις και στο τέλος λες ότι λύθηκε το πρόβλημα εκτός forum, τι λες δεν είναι έλλειψη σεβασμού; Δεν σου περνάει καν απο το μυαλό ότι όλα αυτα που προτείναμε, μαζί με αυτο που σου πρότειναν στο τέλος έλυσε το πρόβλημα στη τελική; Πόσο στοίχημα βάζεις ότι δεν το έχει λύσει το πρόβλημα; Προσωπικά στοιχηματίζω τους υπολογιστές μου άνετα πάνω σε αυτό. rus, ασχημο πραγμα η αγνωμοσυνη. Εσύ τώρα τι πετάγεσαι σαν άσχετος σχολιαστής και κινδυνεύεις να χαρακτηριστείς ηλίθιος; Ντροπή σου Δεν το νομίζω. Η ασφάλεια ενός συστήματος δεν καθορίζεται όμως μόνο από το antivirus. Μη φέρουμε όμως και την καταστροφή. Δεν πρόκειται να μπουν οι σκύλοι και να αλέσουν. Απλά, μετά από μια τέτοια σκληρή μόλυνση καλό είναι να σκεφτείς κάποια στιγμή και την επανεγκατάσταση των win για σιγουριά γιατί μπορεί να μην καθάρισες τελείως και κάποια στιγμή να έχεις πάλι προβλήματα. Επειδή όμως βλέπω ότι αρχίζουμε να παρεκτρεπόμαστε με πολλά offtopic καλά είναι να σταματήσει εδώ το θέμα. Εσένα δεν σε λαμβάνουμε υπόψιν γιατί δεν παρακολουθείς το thread Για τα υπόλοιπα, δείτε την τελευταία πρόταση της υπογραφής μου 2
ntg1980 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Για τα υπόλοιπα, δείτε την τελευταία πρόταση της υπογραφής μου Όλη η αλήθεια σε μία πρόταση...
rus Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Tο ότι καθόμασταν τόση ώρα και σου προτείναμε πόσες λύσεις και στο τέλος λες ότι λύθηκε το πρόβλημα εκτός forum, τι λες δεν είναι έλλειψη σεβασμού; Δεν σου περνάει καν απο το μυαλό ότι όλα αυτα που προτείναμε, μαζί με αυτο που σου πρότειναν στο τέλος έλυσε το πρόβλημα στη τελική; Απλά δεν έχεις την τεχνική κατάρτιση να γνωρίζεις τι κάνει το κάθε ένα που σου προτείναμε και νομίζεις ότι προτείναμε πράγματα στη τύχη. To ότι είχαν γαμηθεί τα windows service απο τα όλα τα malware που είχες στο pc σου λεει τίποτα; Έκανες πόσα scan με τη βοήθεια μας και αποκατάστησες τη ζημιά στα service των windows, με τα εργαλεία που σου πρότεινα στα μηνύματα #38 και #47. Δεν το συνεχίζω άλλο. Μπορεί να καταλάβει και ο πιο "ηλίθιος", ποιος είναι ο πραγματικός "ηλίθιος" της υπόθεσης, σε αυτό το thread. Φιλε μου, οι οποιες λυσεις προταθηκαν εδω δεν ελυσαν το προβλημα μου. Στο μεταξυ ειχα αποταθει και σε αλλα φορουμς, πρεπει να απολογηθω γιαυτο? Μου θυμιζει τους γιατρους που ξυνιζουν αν πας και σε αλλον Τα περι τι τεχνικη καταρτιση εχει ο καθενας ας τα αφησουμε στην ακρη. Εκανα τα σκανς που μου προταθηκαν(τα περισσοτερα τα ειχα κανει ηδη) αλλα δεν ελαβα ερμηνειες επ αυτων οπως περιμενα. Αυτο που προτεινες στο #38 δεν ειχε αποτελεσμα. Ομως δε σε βριζω γιαυτο. Εσυ ομως βριζεις, και δε καταλαβαινω γιατι... rus, ασχημο πραγμα η αγνωμοσυνη. Συμφωνω, αλλα γιατι το λες σε μενα?? Ειδες πουθενα να εχω αγνωμοσυνη? Σε αυτους που βριζουν γιατι δε λες τιποτα? Δεν το νομίζω. Η ασφάλεια ενός συστήματος δεν καθορίζεται όμως μόνο από το antivirus. Μη φέρουμε όμως και την καταστροφή. Δεν πρόκειται να μπουν οι σκύλοι και να αλέσουν. Απλά, μετά από μια τέτοια σκληρή μόλυνση καλό είναι να σκεφτείς κάποια στιγμή και την επανεγκατάσταση των win για σιγουριά γιατί μπορεί να μην καθάρισες τελείως και κάποια στιγμή να έχεις πάλι προβλήματα. Επειδή όμως βλέπω ότι αρχίζουμε να παρεκτρεπόμαστε με πολλά offtopic καλά είναι να σταματήσει εδώ το θέμα. Ειπα ειναι σουιτα, δηλαδη αντιβιρους+φαιργουολ+αντισπαμ. Εννοειται οτι απολυτα ασφαλες δεν ειναι τιποτα. Φορματ θα κανω μολις ευκαιρισω. Το θεμα δε μπορει σταματησει γιατι καποιοι θελουν συνεχως να μου τη λενε... Πόσο στοίχημα βάζεις ότι δεν το έχει λύσει το πρόβλημα; Προσωπικά στοιχηματίζω τους υπολογιστές μου άνετα πάνω σε αυτό. Για τα υπόλοιπα, δείτε την τελευταία πρόταση της υπογραφής μου Αφου τωρα τα αντιβιρους δουλευουνε προφανως και το εχω λυσει. Καταλαβαινω οτι αυτο σε στενοχωρει, αλλα τι να κανουμε Η τελευταια προταση της υπογραφης σου φωτογραφιζει ατoμα σα κι εσενα Όλη η αλήθεια σε μία πρόταση... Αχτυπητη επiχειρηματολογια! Γραφεις μια βρισια στην υπογραφη, την απευθυνεις οπου γουσταρεις και καθαρισες
arc Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 @rus Δυο γρήγορα σχόλια, γιατί μάλλον είσαι ο μόνος που δεν καταλαβαίνει (ή αρνείται να το παραδεχτείς λόγω εγωισμου). Κανείς μα κανείς δεν σου την είπε που ζήτησες βοήθεια από αλλου. Μόνο εσύ το διατυμπανίζεις. Πολύ καλά έκανες που ρώτησες και αλλού και σε πληροφορώ το κάνουν σχεδόν όλοι. Εδώ μέσα, κάποια παιδιά (δεν βάζω τον εαυτό μου μέσα), αφιέρωσαν χρόνο και γνώσεις προκειμένου να σε βοηθήσουν γιατι απλως ήθελαν να το κάνουν. Δεν είχαν κανενα κέρδος. Συνεχίζεις να μην κατανοείς οτι η λύση (άσχετο αν είναι καλή ή όχι) δεν ήρθε μόνο με το defender. Είναι σαν να χτίζεις σπίτι και ενω έχουν δουλέψει 35 μάστορες, εσύ να θεωρείς οτι δουλειά έκανε μόνο ο κλειδαράς, που σου εδωσε το κλειδι να μπεις μέσα. Το αν είναι καλοί μάστορες φαίνεται από τα μηνύματα τους σε όλο το forum αν και δε νομίζω οτι εχεις την τεχνική κατάρτιση να το κρίνεις. Αν εσύ κρίνεις οτι κάποιοι είναι υποχρεωμένοι να σε βοηθήσουν και να τους ευχαριστήσεις μόνο αν εχεις ανιχνεύσιμο αποτέλεσμα, τότε να το κοιτάξεις γιατί όντως κάτι δεν πάει καλά με το κοινωνικό σου iq. Τέλος ψάξε να βρεις τον ορισμό της αγνωμοσύνης, γιατί αγνώμον δεν σημαίνει "δεν εχω γνώμη". Καλημέρα σου. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις