rus Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Eπανεγκαταταση των windows ειναι το τελευταιο που θα γινει. Δε σε ρωτησα αν ξερεις τι συμβαινει, τι προτεινεις λεω. Πες οτι γινονταν σε σενα, τι θα εκανες? Στο μεταξυ στο google διαβαζω οτι υπαρχουν πολλες τετοιες περιπτωσεις. Θα ακολουθησω καποιες απο τις λυσεις που προτεινουν.
arc Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δε σε ρωτησα αν ξερεις τι συμβαινει, τι προτεινεις λεω. Πες οτι γινονταν σε σενα, τι θα εκανες? Για το πάνω σου εχω απαντησει στο κατω. επανεγκατασταση Επισης αν εχεις win8 ρίξε μια ματιά και στο παρακάτω αν και δεν το βρίσκω τόσο σοβαρή λύση http://www.guidingtech.com/10154/disable-windows-8-defender-before-installing-antivirus/
thomasG4 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Κατέβασε το Combofix http://www.bleepingcomputer.com/download/combofix/ Κλείσε εντελώς το anti-virus και όλα τα ανοιχτά παράθυρα των windows. Τρέξτο απο το desktop και περίμενε μέχρι να κάνει το scan. Οταν τελειώσει θα σου βγάλει το log file στο σημειωματάριο. Μετά κάνε επανεκκίνηση, άνοιξε το cmd με δικαιώματα διαχειριστή και δώσε αυτή την εντολή: sfc /scannow Μετά πες μας τι έγραψε.
rus Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Για το πάνω σου εχω απαντησει στο κατω. Επισης αν εχεις win8 ρίξε μια ματιά και στο παρακάτω αν και δεν το βρίσκω τόσο σοβαρή λύση http://www.guidingtech.com/10154/disable-windows-8-defender-before-installing-antivirus/ Επανεγκατασταση των Win σημαινει μεγαλη βαβουρα, να ξαναπερασεις τα προγραμματα, τις ρυθμισεις, να μεταφερεις αρχεια κλπ. Τοσο ευκολα θα την εκανες χωρις να το ψαξεις λιγο προηγουμενως? Εχω Win 7 Ult 64 SP1. Κατέβασε το Combofix http://www.bleepingcomputer.com/download/combofix/ Κλείσε εντελώς το anti-virus και όλα τα ανοιχτά παράθυρα των windows. Τρέξτο απο το desktop και περίμενε μέχρι να κάνει το scan. Οταν τελειώσει θα σου βγάλει το log file στο σημειωματάριο. Μετά κάνε επανεκκίνηση, άνοιξε το cmd με δικαιώματα διαχειριστή και δώσε αυτή την εντολή: sfc /scannow Μετά πες μας τι έγραψε. Κατα τη διαρκεια που ετρεχε το combofix μου εβγαλε το μυνημα "το στοιχειο Εφαρμογη ρυθμισης παραμετρων υπηρεσιας κοινης χρησης δικτυου του Windows Media Player σταματησε να λειτουργει". Το sfc /scannow μου εβγαλε το εξης μυνημα Η προστασια πορων των Windows εντοπισε κατεστραμμενα αρχεια αλλα δεν ηταν δυνατο να επιδιορθωσει μερικα απο αυτα. Λεπτομερειες περιλαμβανονται στο αρχειο CBS.Log\Logs\CBS\CBS.log. Για παραδειγμα C:\Windows\Logs\CBS\CBS.log Αμα παω να ανοιξω το CBS.log μου λεει οτι δεν επιτρεπεται η προσβαση...
thomasG4 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Επανεγκατασταση των Win σημαινει μεγαλη βαβουρα, να ξαναπερασεις τα προγραμματα, τις ρυθμισεις, να μεταφερεις αρχεια κλπ. Τοσο ευκολα θα την εκανες χωρις να το ψαξεις λιγο προηγουμενως? Εχω Win 7 Ult 64 SP1. Κατα τη διαρκεια που ετρεχε το combofix μου εβγαλε το μυνημα "το στοιχειο Εφαρμογη ρυθμισης παραμετρων υπηρεσιας κοινης χρησης δικτυου του Windows Media Player σταματησε να λειτουργει". Το sfc /scannow μου εβγαλε το εξης μυνημα Η προστασια πορων των Windows εντοπισε κατεστραμμενα αρχεια αλλα δεν ηταν δυνατο να επιδιορθωσει μερικα απο αυτα. Λεπτομερειες περιλαμβανονται στο αρχειο CBS.Log\Logs\CBS\CBS.log. Για παραδειγμα C:\Windows\Logs\CBS\CBS.log Αμα παω να ανοιξω το CBS.log μου λεει οτι δεν επιτρεπεται η προσβαση... Ξαναεκτέλεσε το sfc και μετά επανεκκίνηση, μέχρι να γράψει ότι επιδιόρθωσε τα αρχεία επιτυχώς.
rus Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Aυτο το εκανα ηδη απο περιεγεια, το sfc τι το χρειαζεται το combofix? Aπ οτι καταλαβα λειτουργει αυτονομα. Ειναι ασφαλες να επιλεξω fix all στο "HijackThis" που ετρεξα εν τω μεταξυ?
trujillo2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 μερικες φορες ειναι αναποφευκτο το format . δοκιμασες να κανεις system restore σαν εσχατη λυση?
thomasG4 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Aυτο το εκανα ηδη απο περιεγεια, το sfc τι το χρειαζεται το combofix? Aπ οτι καταλαβα λειτουργει αυτονομα. Ειναι ασφαλες να επιλεξω fix all στο "HijackThis" που ετρεξα εν τω μεταξυ? Ναι και τα δυο δεν έχουν καμία σχέση. Απλά το sfc το ανέφερα σαν μια δεύτερη λύση που μόνο καλό μπορεί να κάνει και είναι εργαλείο των windows. Οχι δεν είναι ασφαλες. Πρέπει να ξέρεις τι επιλέγεις όταν τρέχεις το HijackThis.
rus Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Ολες αυτες τις γραμμες που λενε 'file missing" δε θα τις διορθωσει? Το CBS.log πως θα γινει να το διαβασω? Μηπως να χρησιμοποιησω καποιο repair windows προγραμμα?
lexmark Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Ποιος σου είπε να τρέξεις το HijackThis; Μην του δίνεις σημασία και μην το ξαναχρησιμοποιήσεις. Για το CBS άνοιξε γραμμή εντολών ως διαχειριστής και δώσε το επόμενο: findstr /c:"[SR]" %windir%\logs\cbs\cbs.log >sfcdetails.txt Copy - paste τα αποτελέσματα του log εδώ.
rus Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Ενταξει, το hijackthis δε μου το προτεινε ο φιλος, μονος μου το σκεφτηκα! Στο μεταξυ το cbs.log το ανοιξα, ανοιγει μεσω safe mode. Ειναι ομως ενα τεραστιο αρχειο, μηπως θες καλυτερα το log του JRT ή του RKill ή του ComboFix που ειναι πολυ μικροτερα? Υποτιθεται οτι διαβαζοντας τα καταλαβαινει κανεις ποιο ειναι τι προβλημα και μπορει να το διορθωσει? Καποιος μου προτεινε να κανω repair των Win 7 SP1 με linux cd image, ειναι καλη ιδεα?
lexmark Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Α! Ωραία! Έχεις πάρει παραμάζωμα ότι προγράμματα βρήκες στο νετ και ας μην ξέρεις να τα διαβάζεις. Για αρχή κάνε αυτό που είπα παραπάνω και ανέβασε τα αποτελέσματα από το sfcdetails.txt αρχείο που θα δημιουργηθεί. Κατέβασε μετά και τρέξε το dds και δώσε το log εδώ επίσης.
rus Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Oxι ακριβως, δε τα πηρα παραμαζωμα, απο το ιντερνετ τα εμαθα, απο παρομοιες περιπτωσεις που τα χρησιμοποιησαν(τo JRT το εχω χρησιμοποιησει και στο παρελθον με επιτυχια, κατοπιν υποδειξης βεβαια). Κανουν διαφορετικη δουλεια απο το dds που αναφερεις? Το log του cbs οπως ειπα ειναι τεραστιο και δε χωραει στο post. Το dds ακολουθει. (Δινοντας findstr /c:"[sR]" %windir%\logs\cbs\cbs.log >sfcdetails.txt στο cmd δε συμβαινει τιποτα). Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2014 από rus
lexmark Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Θα δω το log το απόγευμα και θα σου πω. Ωστόσο (από τα λίγα που είδα) κατέβασε με τη σειρά και τρέξε τα επόμενα κάνοντας μια επανεκκίνηση (είτε στο ζητήσουν είτε όχι) στο ενδιάμεσο: Avast Removal Utility McAfee Consumer Products Removal tool Και τέλος τρέξε το SecurityCheck και ανέβασε το log εδώ.
rus Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) To avast removal utility ειναι για την απεγκατασταση του avast, βεβαια ηδη εγω το avast το ειχα βαλει-βγαλει 3-4 φορες στα πλαισια των δοκιμων μου. Το McAfee δεν το ειχα, το εβαλα πριν λιγες ωρες τσιμπωντας το ως συνοδευτικο με καποιο αλλο προγραμμα, σου κανει ενα γρηγορο σκαν και μετα σε παραπεμπει στην αγορα του. Ιδου και το log του Security Check. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2014 από rus
Προτεινόμενες αναρτήσεις