Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξαφνικα το αντιικο μου (Avast) δηλωσε προβλημα και σταματησε να λειτουργει. Το βγαζω, βαζω Norton, παλι τα ιδια. Σα να μην υπαρχει. Βαζω μετα ΑVG, τιποτα... δε λεει να δουλεψει,

Τι ακριβως συμβαινει, μπορω να αποφυγω το φορματ?

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι ακριβως εννοεις οταν λες οτι λειτουργουν; Δεν ξεκινανε; Ξεκινουν αλλα δεν ενεργοποιουνται; Δεν μπορει να γινει εγκατασταση;Τι ηταν το τελευταιο που εκανες πριν σταματησει να λειτουργει το avast;

Σε γενικες γραμμες οταν δεν "λειτουργουν" ειτε τα windows εχουν μαμηθει (και θες επανεγκατασταση) ή εχεις κολλησει καποιο ιο/worm και μπλοκαρει τη λειτουργεία τους. Στη δευτερη περιπτωση κανεις κλασσικη αντιμετωπιση ιων δηλαδη απο safe mode (ή boot cd) ελεγχο με αντιικό και malwarebytes

Δημοσ.

Τα τελευταια που ειπες τα εκανα ηδη, αλλα χωρις αποτελεσμα.

Αυτο που θελω ειναι να αποφυγω την επανεγκατασταση των windows..

Μα γιατι ολα δουλευουν πλην των αντιικων??

Γινεται κανονικα εγκατασταση αλλα μετα δε δουλευουν. Σα να μην υπαρχουν.

Ή δε ξεκινανε καν ή ξεκινανe αλλα δε κανουν προστασια ουτε και scan...

Δημοσ.

Τα τελευταια που ειπες τα εκανα ηδη, αλλα χωρις αποτελεσμα.

Αυτο που θελω ειναι να αποφυγω την επανεγκατασταση των windows..

Μα γιατι ολα δουλευουν πλην των αντιικων??

Γινεται κανονικα εγκατασταση αλλα μετα δε δουλευουν. Σα να μην υπαρχουν.

Ή δε ξεκινανε καν ή ξεκινανe αλλα δε κανουν προστασια ουτε και scan...

Συνήθως τα free όπως το αβάστ θέλουν να δώσεις το e-mail σου και κάποια στοιχεία για ενεργοποίηση

Δημοσ.

Φιλε Demon, δεν ειναι ωρα για αστεια.

Το αβαστ(οχι free) το ειχα ως τωρα και ξαφνικα δηλωσε προβλημα και σταματησε να λειτουργει.

Δημοσ.

αν δοκιμασες το δευτερο κ δεν τοτε ειτε καποιο προγραμμα σου κανει ζημια ή πας για επανεγκατασταση.

δεν ειπες τι εκανες και χαλασα. Εβαλες καποιο crack; Ετρεξες καποιο προγραμμα τυπου registry cleaner;

Δημοσ.

Που να εβαλα crack? Registry cleaner δεν ετρεξα αλλα σερφαρω πολυ, δε ξερω ισως κολλησα κατι, το θεμα ειναι τωρα τι κανω και πως θα γινει να μου τρεξει κανονικα ενα αντιικο.

Λες να κανει ζημια καποιο συγκεκριμενο προγραμμα? Τοτε να δοκιμασω επαναφορα.

Πολυ κουφο προβλημα παντως, μαλλον εκτος απο μενα ουτε κι εσεις το εχετε ξανακουσει!

Δημοσ.

αν δοκιμασες το δευτερο κ δεν τοτε ειτε καποιο προγραμμα σου κανει ζημια ή πας για επανεγκατασταση.

δεν ειπες τι εκανες και χαλασα. Εβαλες καποιο crack; Ετρεξες καποιο προγραμμα τυπου registry cleaner;

1ον φίλε ts δεν αστειεύτηκα, πολύ σοβαρά στο'πα γιατί δεν ξεκαθάρισες από την αρχή αν ήταν Free έκδοση ή όχι.

Νομίζω πως για το crack (αν δεν αφορά το ίδιο το antivirus) μάλλον το αντίθετο συμβαίνει, δηλαδή το εντοπίζει και το διαγράφει αυτόματα! Μάλλον για φορμάτ πας...

Που να εβαλα crack? Registry cleaner δεν ετρεξα αλλα σερφαρω πολυ, δε ξερω ισως κολλησα κατι, το θεμα ειναι τωρα τι κανω και πως θα γινει να μου τρεξει κανονικα ενα αντιικο.

Λες να κανει ζημια καποιο συγκεκριμενο προγραμμα? Τοτε να δοκιμασω επαναφορα.

Πολυ κουφο προβλημα παντως, μαλλον εκτος απο μενα ουτε κι εσεις το εχετε ξανακουσει!

Από safe mode δοκίμασες να κάνεις εγκατάσταση;

Δημοσ.

Φιλε Demon λες να ειμαι αναπηρος και να νομιζω οτι δε mου δουλευει διοτι δεν περασα καπoιο key για ενεργοποιηση?

Αλλωστε οπως εγραψα δοκιμασα ηδη 3 αντιβιρους.

Δοκιμασα και μεσω safe mode. Μονο το NIS (Norton) εκανε scan με το safe mode, βρηκε και διεγραψε 100 cookies.

Tα avast, AVG ουτε με safe mode δουλεψαν.

Επισης δοκιμασα και εγκαταστασεις μεσω safe mode.

Δημοσ.

Φιλε Demon λες να ειμαι αναπηρος και να νομιζω οτι δε mου δουλευει διοτι δεν περασα καπoιο key για ενεργοποιηση?

Αλλωστε οπως εγραψα δοκιμασα ηδη 3 αντιβιρους.

Δοκιμασα και μεσω safe mode. Μονο το NIS (Norton) εκανε scan με το safe mode, βρηκε και διεγραψε 100 cookies.

Tα avast, AVG ουτε με safe mode δουλεψαν.

Επισης δοκιμασα και εγκαταστασεις μεσω safe mode.

Ε κάνε φορμάτ να τελειώνεις, από τη στιγμή που τίποτα δε λειτουργεί...

Δημοσ.

Αυτο ειναι το τελευταιο που θα γινει.

Προς το παρον δοκιμαζω αλλα αντιβιρους, μπας και βρω καποιο που να δουλευει.

Δημοσ.

Αυτο ειναι το τελευταιο που θα γινει.

Προς το παρον δοκιμαζω αλλα αντιβιρους, μπας και βρω καποιο που να δουλευει.

Δοκίμασε και με malware bytes μπας και... έχει trial έκδοση!

Δημοσ.

αφου ειπε οτι ελεγξε με malwarebytes.

μαλλον δεν γλυτωνει την επανεγκατασταση

κατι εχει μαμηθει στα windows

edit: rus εχεις δικαιωματα χρηστη διαχειριστη ετσι;

Δημοσ.

Εγω ειμαι ο διαχειριστης.

Εχεις να προτεινεις κατι?

Μα τι ειναι αυτο που μαμηθηκε και ολα τρεχουν κανονικα εκτος απο τα αντιβιρους??

Δημοσ.

1. επανεγκατασταση

2

. Φανταζομαι καταννοεις μονος οτι ειναι αδυνατον να ξερω τι συμβαινει απο τη στιγμη που δεν χειριζομαι το μηχανημα

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...