Προς το περιεχόμενο

yify

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανάλογα...εγώ που ήμουν σε εστία κατέβαζα κανονικά και δεν μου είπαν ποτέ τπτ.Επίσης. για μένα τα 1080p dl του rarpg είναι τα καλύτερα σε σχέση gb ποιότητας εικόνας.

• Like 2
  • Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια ερώτηση. Στην Αγγλία και συγκεκριμένα Ιρλανδία επιτρέπεται να γίνει κατέβασμα, η υπάρχει απαγορευτικό.

Γιατί έχει διαβάσει διάφορα ειδικά για Uk.

Τι εννοεί ο ποιητής; :mellow:

Πουθενά δεν επιτρέπεται το κατέβασμα παράνομων αρχείων. :X 

• Like 1
Δημοσ.

Τι εννοεί ο ποιητής; :mellow:

Πουθενά δεν επιτρέπεται το κατέβασμα παράνομων αρχείων. :X

Είπε κανείς κάτι για παράνομα αρχεία.... :huh:

• Like 1
Δημοσ.

Ε, τότε αν μιλάμε για το κατέβασμα drivers, freeware/trial/demo προγραμμάτων καθώς και opensource video, ναι, επιτρέπονται παντού αυτά. :-D

(Βέβαια, τι σχέση μπορεί να έχει μια τέτοια ερώτηση σε thread για yify δε ξέρω αλλά τέλος πάντων)

• Like 2
Δημοσ.

Επίσης. για μένα τα 1080p dl του rarpg είναι τα καλύτερα σε σχέση gb ποιότητας εικόνας.

Όντως, πολύ καλή ποιότητα εικόνας, με αρκετά μικρό μέγεθος.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγω προσωπικά κατεβαζω κυρίως ταινίες απο yify και όταν θα κατσω να τις δω σε 42αρα samsung full hd δεν θα δω ουτε πιξελιασματα ουτε τίποτα.η εικόνα είναι παρα πολύ καλη!αλλά και απο rarpg,judas και anoxmous που κατεβαζω η εικόνα είναι εξίσου καλη.προσωπική μου γνώμη παντα...;)

• Like 2
Δημοσ.

Εγω προσωπικά κατεβαζω κυρίως ταινίες απο yify και όταν θα κατσω να τις δω σε 42αρα samsung full hd δεν θα δω ουτε πιξελιασματα ουτε τίποτα.η εικόνα είναι παρα πολύ καλη!αλλά και απο rarpg,judas και anoxmous που κατεβαζω η εικόνα είναι εξίσου καλη.προσωπική μου γνώμη παντα... ;)

Δεν είναι το πρόβλημα στο "πιξέλιασμα", η ανάλυση είναι ίδια σε yify, rarbg, sparks κτλ. Το πρόβλημα είναι στις σκοτεινές σκηνές και στις σκηνές με έντονο ντεγκραντέ καθώς και στα σημεία που η εικόνα κάνει fade (από-σε μαύρο-άσπρο), όπου θα βλέπεις patches με χρώματα. Δεν θα υπάρχει δηλαδή ομοιομορφία στις εναλλαγές των χρωμάτων ή της φωτεινότητας.

Αυτό σε μια ταινία με φωτεινές σκηνές δύσκολα θα το αντιληφθείς. Αν όμως δεις σκοτεινές ταινίες εκεί θα καταλάβεις τις διαφορές.

Εγώ βασικά τον yify τον έχω για κωμωδίες, δράματα και κοινωνικές ταινίες. Για διαστημικές, θρίλερ, φαντασίας και γενικά ταινίες με πολλά εφέ (και λόγω περιορισμένου badwidth) προτιμώ jyk.

• Like 3
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Είναι ιδέα μου ή η ποιότητα του YTS έχει πέσει;

Ο yify (ο αντικαταστάτης του τέλος πάντων) πιστεύω ότι έχει πέσει στην παγίδα του hdrip-r5-r6-cropped. Αυτές οι ταινίες, αν και έχουν καλή ποιότητα, δεν είναι bd και δεν φτάνουν τα κανονικά bdrip, ούτε καν τα web-dl (itunes κτλ). Μάλλον το κάνει για να προλαβαίνει να βγάζει τις ταινίες γρήγορα. Αυτό όμως έχει επιπτώσεις στην εικόνα.

Όποιος έχει δει το edge of tommorow σίγουρα θα παρατήρησε στην εισαγωγή όπου προβάλλονται ειδήσεις και συνεντεύξεις, ότι τα super (οι τίτλοι των ειδήσεων στο κάτω μέρος) είναι κομμένα. Αυτό μάλλον δηλώνει cropped έκδοση.

• Like 1
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το YTS είναι κάτω εδώ και μερικές μέρες.

Έχουμε καμία εικόνα για το τι συμβαίνει;

Τρέλα πουλάει! Τη μία γράφει ότι είναι κάτω το site για συντήρηση , μετά δίνει άλλο λινκ για όσους είναι μπλοκαρισμένο το yts, πάλι γράφει ότι "βαριέμαι να ανεβάσω ταινίες επειδή είναι αργό το ίντερνετ". Τι να πεις... Αλλού διάβασα ότι έχει δεχτεί επίθεση DoS. 

Τουλάχιστον αν τον έχουν κλείσει ας βρει τα άντερα να το πει να τελειώνουμε. https://www.facebook.com/YIFY-Torrents-614627682012744/

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...