Προς το περιεχόμενο

yify

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντάξει, για τέτοιου μεγέθους panel, οι διαφορές αμβλύνωνται.

Αν πας σε μεγαλύτερες τηλεοράσεις (δεν μιλάω για 55") όμως...

• Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ πάντως σε 27" LED IPS FullHD Οθόνη δε βλέπω διαφορά σε αρχεία του yifi 1080p 1,8gb με αντίστοιχα των 10gb !!

Εξαρτάτε που και πως κοιτάς για διαφορές.

Σύγκρινε δύο ίδιες ταινίες και παρακολούθησε πως φαίνονται στις σκοτεινές σκηνές και στις σκηνές με έντονη κίνηση και δράση.

Δημοσ.

Σύγκρινε δύο ίδιες ταινίες και παρακολούθησε πως φαίνονται στις σκοτεινές σκηνές και στις σκηνές με έντονη κίνηση και δράση.

Καλά, ειδικά σ' αυτούς τους τομείς, και σε μεγάλο πανελ, η διαφορά είναι πολύ μεγάλη.

Απολύτως φυσιολογικό και αναμενόμενο, βέβαια.

Δημοσ.

Εγώ συνήθως κατεβάζω τα τόρρεντς που "κλωτσάνε κώλους" ή από το "λιμάνι". Παλαιότερα πήγαινα και από 1337 ή την "κάψα" αλλά το αγαπημένο μου ήταν ο "δαιμονοϊδής" (μέχρι που έκλεισε).

Δημοσ.

ξέχασες "τον εθισμένο τορεντάκια" αλλά όλα αυτά τα έβρισκες εκεί που είπα και προηγουμένως ROTFLOL :-D  :-D

metasearch go torrents to the next level

Άσε που μπορείς να το συνδυάσεις με το imdb παλιότερα υπήρχε σκριπτάκι στο userscripts δεν ξέρω αν το σβήσανε τώρα. :-D B)

Υ.Γ. "ο δαιμονισμένος" υπάρχει ακόμη d2.vu

Δημοσ.

Να πω και εγώ κάτι μια και θίξατε το θέμα. Για όσους είπαν για τα camrips, είναι όντως απελπιστικά. Η τελευταία που είδα ήταν το 2007 το Hitman και από τότε ορκίστηκα ότι θα βλέπω DVD ποιότητα και πάνω γιατί αλλιώς παίρνουν φωτιά τα μάτια :P

Δεύτερον, για όσους νομίζουν ότι οι "YiFY" είναι καλή... τσεκάρετε και "ShAaNiG" rips (από τα πρώτα αποτελέσματα στο Google θα σας δώσει μια ιδέα). Γνώμη μου, ίδιο m-HD σαν τις άλλες αλλά η κωδικοποίηση διαφέρει κατά πολύ. Νομίζω κάνει καλύτερη δουλειά. Βέβαια είναι forum θα μου πείτε και όχι torrent, αλλά το καλό με αυτόν τον άνθρωπο είναι ότι χρησιμοποιεί και free hosters η οποίοι σου δίνουν όσο bandwidth μπορείς να αντέξεις.

Δημοσ.

Το 1080p του yts (πρώην yify)  με αρχεία 1,5 – 2 gb είναι αρκετά καλό για ταινίες που δεν έχουν δράση ή είναι δευτεράντζες κτλ. Αν η ταινία είναι καλή  και ψηλά στο box office, πάω σε αρχεία 3-4 gb, αλλά ποτέ πιο πάνω. 

Δημοσ.

Τις ταινίες τις βλέπω στο pc σε καινούργια 23αρα οθόνη αλλά το pc μου είναι 7 χρονών και ο δίσκος μου 153 gb.Οπότε δεν έχω και πολύ χώρο για μεγαλύτερα αρχεία. Αν τα έβλεπα σε tv 32+, θα κατέβαζα και εγώ μεγαλύτερα. 

Δημοσ.

Τα 3+ GB είναι πολύ καλά για μια ταινία με εφέ και προβολή μέχρι 32'' τηλεόραση.

Κι εγώ κάπου εκεί κυμαίνομαι. Για δράμα - κωμωδία - κοινωνικά μου φτάνει ο yify.

• Like 2
Δημοσ.

Καλύτερα να "προμηθεύεσαι" μια και καλή, με προοπτική.

Και γω 32αρα έχω (ακόμα :-(), αλλά σύντομα, ελπίζω, θα αναβαθμιστώ.

Δημοσ.

Εγω που τις βλεπω στο note 2 η ποιοτητα του yify ειναι αρκετα καλη αλλα οταν συνδεεται με 32" τηλεοραση οντως σε πιανουν τα ματια σου οποτε αναγκαστικα παω σε μεγαλυτερο μεγεθος που ισουται με καλυτερη ποιοτητα.

Δημοσ.

εγώ πάντως κατεβάζω πάντα 1080 η 720p και τα συνδέω με hdmi σε 32' samsung. Τυχαία η όχι ποτέ δεν κοίταξα το μέγεθος του αρχείου απλά κατέβαζα αυτό με τους περισσότερους seeders και ήταν πολύ καλή η ποιότητα.  έχει τόσο μεγάλη διαφορά όση λέτε αν είναι 2 gb παραπάνω δηλαδή;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...