Προς το περιεχόμενο

yify

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάποιοι μπερδεύετε την ποιότητα με την ανάλυση.

Ποιότητα δεν είναι μόνο η ανάλυση.

Σαν ανάλυση φυσικά και είναι ότι γράφουν 720/1080.

Για τα υπόλοιπα αυτό τα λέει όλα:

Για το μεγεθος τους, η ποιοτητα αγγιζει την τελειοτητα. Γενικα εχει ενα πολυ καλο balance ποιοτητα/μεγεθος, για αυτο και ειναι τοσο "διασημος".

ΥΓ: Μη ξεχναμε, υπαρχουν και video club και σινεμα.

/sc

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αληθεύει ότι ο Yifi έχει αποσυρθεί; Για ποιο λόγο το έκανε;

Αληθεύει ότι το σαιτ του θα σταματήσει μέσα στο 2015;

Για την ώρα, βλέπω ότι το σαιτ έχει αλλάξει όνομα και ότι τα νήματα τα κινεί κάποιος ΟΤΤΟ.

Επεξ/σία από OMGA
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχει αποσυρθεί ή όχι αλλά στα τορρεντάδικα βγαίνουν συνέχεια yify realeses.

Πάντως έχει αρκετό καιρό στην πιάτσα και λογικό είναι κάποια στιγμή να κουραστεί. Στο site του πάντως δεν αναφέρει τίποτα για απόσυρση ή ημερομηνίες.

Δημοσ.

YIFY Torrent Encoder Retires

On January 23, 2014 the YIFY original encoder has stepped down. From the popular bittorrent website YIFY-torrents.com, amongst many other public trackers, YIFY has created a remarkable name. YIFY-torrents is mainly known for their small size bittorent uploads. The encoder team uploaded 720P and 1080P DVD rips that were almost all under 1gb in size. While the original YIFY-torrents encoder YIFY retires, the YIFY torrents will not stop. New encoders will be taking over and creating a new website named YTS.re. but still keeping the same file size and quality as YIFY. On YIFY-Torrents.com YIFY left the following message

Dear friends,

After two and half years of running the YIFY-Torrents website, and almost four years of being involved in the torrent community, I have decided that the time has come for a new challenge. As much as I have loved being able to provide content for all of you, it is simply time for a change in my life. From uploading movies off of a 10 year old laptop in my bedroom, to being featured by TorrentFreak, and overcoming an ISP level blockade in the UK; the memories and experiences I have gained from this journey are greater than I’d ever imagined, and I will treasure them for a long time to come.

That being said, there will be a few small changes made to the website. Veteran encoder OTTO will now be handling uploads, and ever-present supporter Seraph, who many of you may know, will be handling administrative matters. To reflect this changing of the guard, the website will go through a slight rebranding and be known as 
YTS.re
 from here on out. To make it clear, we are not shutting down. As much as I am stepping back, our community as a whole is stepping forward, and with OTTO and Seraph at the helm these changes will be purely cosmetic.

I would like to take this moment to thank you, for your unwithering support and endless dedication to making this site what it is today. None of this would have been possible without each and every one of you, from those there from the start to those visiting the first time today. Thank you all, for spreading your seed, making us one of the biggest trackers in the world, and for giving me a reason to do this for so long. You were YIFY Torrents every bit as much as I ever was.

Live long and Prosper,

YIFY

From the the new admins:

For clarification, the only real change to the site will be the new domain name (YTS.re). All the encodes will be the same size, same quality and come at the same frequency that you have come to expect from YIFY Torrents.

We’re looking forward to the future, and have been lucky to be entrusted with such an excellent platform and userbase by YIFY.

Regards,

The YTS Team

While YIFY torrents will not stop, the original founder and encoder YIFY has retired. While YIFY stood up to internet censorship and made headlines in bittorent news, it is a shame to see YIFY leave the bittorent scene. YIFY did a great deal of amazing work in his years of encoding, and his team will continue to do so.

Δημοσ.

Ορίστε ο Che.

Επιβεβαιώνει τα 2/3 από αυτά που είπα. Ο yify κουράστηκε αλλά τα yify realeses θα συνεχιστούν. Με άλλα λόγια, "The king is dead, long live the king".

Υ.Γ.

Το "king" το έβαλα γιατί έτσι είναι η αυθεντική βρετανική πρόταση και όχι γιατί θεωρώ τον yify βασιλιά. Ο τύπος έκανε καλύ δουλειά και βόλεψε πολλούς από εμάς που δεν έχουν το badwidth, τους δίσκους ή το κουράγιο να κατεβάζουν αρχεία των 8+ gb.

Εγώ βασικά είμαι της mid-class κατηγορίας των 3-4gb και οπαδός του jyk ή kingdom realese ή αν βρεθεί web-dl από itunes.

Δημοσ.

Καλό είναι αλλά ας είμαστε ψυχολογικά προετοιμασμένοι σε περίπτωση που το πάρτι τελειώσει κάποια μέρα... προς το παρόν, κάλα περνάμε.

• Like 2
Δημοσ.

θα δώσει την μυστική συνταγή του ripping και τις μαγικής συρίκνωσης σε άλλον;;

Οπως ειπώθηκε πάντως για κοινωνικές ταινίες και ταινίες χωρίς εφε ή του σωρού είναι εξαιρετικότατη επιλογη.. όλες τις ταινίες εκτός απο τις αγαπημένες μου έτσι τις έχω κατεβασμένες..

Νομίζω οτι έχει βελτιωθεί αρκετά εν συγκρίση με παλιότερα στο θέμα ποιότητας.

Δημοσ.

θα δώσει την μυστική συνταγή του ripping και τις μαγικής συρίκνωσης σε άλλον;;

Οπως ειπώθηκε πάντως για κοινωνικές ταινίες και ταινίες χωρίς εφε ή του σωρού είναι εξαιρετικότατη επιλογη.. όλες τις ταινίες εκτός απο τις αγαπημένες μου έτσι τις έχω κατεβασμένες..

Νομίζω οτι έχει βελτιωθεί αρκετά εν συγκρίση με παλιότερα στο θέμα ποιότητας.

Αν διαβάσεις αυτό που παράθεσε ο che στο #35 post θα δεις ότι θα συνεχίσουν άλλοι στη θέση του.

Εξ' άλλου δεν είναι κάτι φοβερό η κωδικοποίηση του. Παίρνει τα bdrip των 8gb και τα κωδικοποιεί με το megui ή το ripbot στα 800ΜΒ με διπλό πέρασμα και ήχο aac.

Δημοσ.

Ο yifi φροντιζει για ανθρωπους σαν εμενα.

Ταινιες παλαιοτερα κυνηγουσα τα xvid των 700mb γιατι μου φαινονταν υπεραρκετα και σε ειδικες περιπτωσεις η αν η ταινια ηταν πανω απο 2 ωρες, την εκδοση των 2x700. Βεβαια τα εβλεπα σε οθονη 19" μη wide

Πλεον το μεγεθος ειναι 1.5-2GB (θα παω και στα 3 στην αναγκη), το codec καλυτερο και η διαφορα στην ποιοτητα αισθητη στα 720p. Εφοσον ξεπερναει το οριο που την κανει ανεκτη μετα απλως δεν με ενδιαφερει

Δημοσ.

Ο yifi φροντιζει για ανθρωπους σαν εμενα.

Ταινιες παλαιοτερα κυνηγουσα τα xvid των 700mb γιατι μου φαινονταν υπεραρκετα

Σε σύγκριση με τέτοιου είδους αρχεία, τα yify είναι κορυφή.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...