Προς το περιεχόμενο

yify

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δύσκολοι καιροί για έξοδα. Μια χαρά βολεύομαι με την 32άρα.

Από jyk μου παίζουν όλα. Είχα προβλήματα σε κάτι dvdrip από playxd και από κάτι άλλα περίεργα γκρουπάκια αλλά τα διορθώνω με το avidemux.

• Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμενατο παραπονο μου με τον yify δεν ειναι η εικονα αλλα ο ηχος... Στις δυνατες σκηνες πρεπει να ριχνω την ενταση τουλαχιστον στο μισο ενω στις σκηνες με ομιλια κλπ θελω να βαλω 200% στο vlc

• Like 2
Δημοσ.

Για το μεγεθος τους, η ποιοτητα αγγιζει την τελειοτητα. Γενικα εχει ενα πολυ καλο balance ποιοτητα/μεγεθος, για αυτο και ειναι τοσο "διασημος".

ΥΓ: Μη ξεχναμε, υπαρχουν και video club και σινεμα.

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχουν εδώ και καιρό διαθέσιμα σε αρκετές σειρές, επεισόδια σε 1080p.WEB-DL τα οποία προτιμώ και προτείνω.

Καλά είναι κι αυτά, τα 'χω δοκιμάσει. Βέβαια ακόμα δεν έχω καταλάβει διαφορά στην εικόνα με τα .mkv 720p HDTV, με προβολή είτε στην οθόνη του pc αυτήν της υπογραφής είτε -κυρίως- στην UE40EH6030. Τέσπα, αυτά τα 2 είναι αυτή τη στιγμή ό,τι καλύτερο μπορεί να βρει κάποιος όσον αφορά τις σειρές.

ΥΓ: Μη ξεχναμε, υπαρχουν και video club και σινεμα.

Αν τα αναφέρεις αυτά τα 2 για ποιότητα, θα διαφωνήσω.

Όσον αφορά τα video club... Το μόνο ποιοτικό που μπορεί να πάρει κάποιος από 'κει είναι να νοικιάσει κανένα 3D Bluray. Κατά τα λοιπά, το DVD πεθαίνει-αργοσβήνει όταν υπάρχουν τα Bluray rips που προαναφέρθηκαν (ιδίως όταν μιλάμε για τα 10+ GB 1080 mkv που ανέφερα και στο προηγούμενο ποστ μου). Κι υπό αυτές τις συνθήκες δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποια αντέχουν ακόμα ανοιχτά και δεν έχουν κλείσει όλα. (Δεν έχω τίποτα με τα μαγαζιά, μακάρι να είχαν δουλειά οι άνθρωποι, αλλά τι να κάνουμε, έτσι έχει η κατάσταση.)

Όσο για το cinema.... Για αρχή δέχομαι ότι παίζουν μεγάλο ρόλο εδώ τα γούστα του καθενός. Ας πούμε προσωπικά ποτέ δεν είχα τρέλα με το cinema. Και τις λίγες φορές το χρόνο που θα πάω όμως (μιλάμε για 2-3 βαριά, έτσι; :D), δεν τον κάνω κέφι λόγω κακής -για μενα- ποιότητας προβολής. Σε όσες πόλεις κι αν έχω πάει σε cinema (πιο πολύ σε ODEON, πολύ λίγες φορές πήγα σε Village), δεν τρελάθηκα. Καλά βέβαια εκεί παίζει και το ότι πληρώνεις καλά λεφτά, οπότε έχεις και παραπάνω απαιτήσεις... Γενικά η ποιότητα εικόνας τους με ξενερώνει. Αν ήμασταν τώρα σε αίθουσες πόλεων εξωτερικού, πιθανόν να έλεγα άλλα πράγματα.

Επεξ/σία από GiOrGoSk21
  • Like 1
Δημοσ.

Γιώργο, κατά την γνώμη μου τα αρχεία 1080p.WEB-DL είναι πολύ ανώτερα των αντίστοιχων 720p.HDTV.

Τουλάχιστον στην δική μου τηλεόραση (όχι καμιά σούπερ-ντούπερ τεράστια) και στα δικά μου μάτια, διαφορά υπάρχει και αρκετή μάλιστα.

• Like 2
Δημοσ.

εγω απορω πως δεν εχει κλεισει το θεμα ακομα :-D

η αληθεια ειναι οτι τα web-dl ειναι τρομερα καλα σε ποιοτητα.

τα video club αντεχουν λογω των παιδιων.Ενοικιασεις ps3/xbox 360/nintento/psp games και καμια blu ray ταινια.

προσφατα επειδη ο πατερας φιλης αγορασε home cinema με blu ray πηγα στο video club και νοικιασα ταινια να δουνε καταλαβα οτι αν εχεις σωστο source και γνωριζεις πως να ριπαρεις ταινια εχεις αποτελεσμα αντιστοιχο.

cinema εχω να παω πολλα χρονια,απο τοτε που βγηκαν τα blu ray rips εξω γενικοτερα.Εκτος απο odeon,τα υπολοιπα μου φαινονται τρομερα κατωτερα οπτικα.

Δημοσ.

Σώπα ρε... Αρκετή κόλας. :unsure:

Τα 2-3 πρώτα Homeland s03 είχα δει έτσι, αλλά δε θυμάμαι καμιά αξιοπρόσεκτη διαφορά. Παίζει να ξανατσεκάρω τώρα με τα Sherlock.

Xristaras έχεις ένα δίκιο mate για τα παιδιά που λες. Τώρα μου 'ρθε κι εμένα η εικόνα του να περνάω από video club και μέσα πάντα κούτσκα.

Δημοσ.

Σώπα ρε... Αρκετή κόλας. :unsure:

Σε full-HD τηλεόραση, δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ ενός αρχείου στα 1080p και ενός στα 720p;

Εδώ έχω δει να υπάρχουν διαφορές μεταξύ των 720p.WEB-DL (καλύτερο) και των απλών 720p.HDTV.

• Like 1
Δημοσ.

Στα Bluray rips 1080p vs 720p υπάρχει πιο αισθητή διαφορά.

Τώρα με τα άλλα, λόγω source νομίζω (iTunes και τηλεοπτικό πρόγραμμα), δεν παίζουν τρελές διαφορές. Πριν λίγο έκατσα λίγο κι έκανα σύγκριση πάλι σε Sherlock. Λοιπόν το 1080p WEB-DL μου φάνηκε λίιιιγο καλύτερο. Βασικά η όποια διαφορά που είδα ήταν στο sharpness, αλλά μιλάμε για αρκετά μικρή διαφορά. Σε 16:9 εννοείται κι η TV και τα videos. Σε άλλα παλιότερα όπως είπα, δε βλέπω διαφορά. Ντακς στον ήχο είναι πιο δυνατό το WEB-DL με 5.1 και 384kbps, έναντι του δικάναλου στα 192kbps.

Αυτά στις 40''. Τώρα σε παραπάνω ίντσες δεν ξέρω αν ανοίγει καθόλου η ψαλίδα.

Δημοσ.

Στα Bluray rips 1080p vs 720p υπάρχει πιο αισθητή διαφορά.

Βασικά η όποια διαφορά που είδα ήταν στο sharpness, αλλά μιλάμε για αρκετά μικρή διαφορά. Σε 16:9 εννοείται κι η TV και τα videos. Σε άλλα παλιότερα όπως είπα, δε βλέπω διαφορά. Ντακς στον ήχο είναι πιο δυνατό το WEB-DL με 5.1 και 384kbps, έναντι του δικάναλου στα 192kbps.

ακριβως μα ακριβως αυτο/αυτα.

για πανω απο 40 ιντσες δυστυχως το 720p αρχιζει να φαινεται παραξενο αλλα αν εισαι σε σωστη αποσταση απο την τηλεοραση δεν γινεται ορατο.Αν εχεις 42 αρα και βλεπεις απο το 1,5 μετρο και πανω εισαι ενταξει.

Δημοσ.

Καλα , ο καθενας εχει στα στανταρτς του δεν λεω , αλλα εδω ο περισσοτερος κοσμος καθεται βλεπει streams απο camrips σε κατι site του στυλ λιωμενοι κλπ και εσεις μου "παραπονιεστε" για τα 720p του yify ?

Το λεει εξαλου και στο site του οτι απλα εχει βρει εναν συνδιασμο codecs ωστε να μπορει να ripαρει ταινιες σε αυτες τις αναλυσεις με αρκετα μικρο filesize και μια ανεκτη ποιοτητα , αυτο κανει και εχει σωσει κοσμο , ειδικα για την Ελλαδα παιζει να ειναι η καλυτερη επιλογη ,με τις ταχυτητες που εχει η πλειοψηφια.

Απο εκει και περα το filesize δεν κανει αυτοματα και την ποιοτητα της εικονας καλυτερη ουτε η αναλυση σημαινει πολλα , μπορει απλα να εχει γινει ενα resize  , απο ενα σημειο και πανω  οι διαφορες ειναι ελαχιστες παντως (αναλογως της πηγης βεβαια).

Με λιγα λογια περι ορεξεως ...

Αυτο που δεν  μ'αρεσει εμενα ειναι οτι τα μπλεκουνε τοσο πολυ με τα διαφορα codecs/containers και επικρατει μια συγχηση , βεβαια εφοσον ακομα τα εχουμε ολα τσαμπα , τουμπεκι :D

• Like 2
Δημοσ.

αλλα εδω ο περισσοτερος κοσμος καθεται βλεπει streams απο camrips σε κατι site του στυλ λιωμενοι κλπ και εσεις μου "παραπονιεστε" για τα 720p του yify ?

Καλά, σε camrips της συμφοράς, απορώ ποιός βλέπει ταινίες (ειδικά κάτι υπερ-παραγωγές με αρκετές σκοτεινές σκηνές).

Απ' την άλλη, μεχρι πρότινος τα dvd που πωλούσαν οι μαύροι στις καφετέριες, σχεδόν στο σύνολό τους, τέτοια ήταν και υπήρχε κόσμος που τα αγόραζε.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά, σε camrips της συμφοράς, απορώ ποιός βλέπει ταινίες (ειδικά κάτι υπερ-παραγωγές με αρκετές σκοτεινές σκηνές).

Κι όμως βλέπουν αρκετοί!

Είχα πρόσφατα συζήτηση πάνω στο θέμα με φίλο που "εκτελεί" ότι βγαίνει, μόλις βγει. Είδε το pacific rim σε camrip και μου είπε  μάλιστα ότι του άρεσε! Εγώ απορούσε τι σκ@τ@ έβλεπε που είναι όλο σχεδόν το έργο σκοτεινό.

Απ' την άλλη, μεχρι πρότινος τα dvd που πωλούσαν οι μαύροι στις καφετέριες, σχεδόν στο σύνολό τους, τέτοια ήταν και υπήρχε κόσμος που τα αγόραζε.

Και ακόμα αγοράζουν.

• Like 1
Δημοσ.
Και ακόμα αγοράζουν.

Seriously? :confused:

Στα μέρη που συχνάζω, που κάποτε υπήρχε μεγάλη περαντζάδα, εδώ και καιρό έχουν εξαφανιστεί.

Οπότε έλεγα ότι γενικά είχε σταματήσει αυτό.

Ευσεβείς πόθοι, ε;

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...