Προς το περιεχόμενο

yify

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απλη ενημερωση μιας και εχουν γινει popular...

αν βλεπετε ταινιες σε οθονη Pc ή μικρη τv 23" χωρις surround τοτε καλως κανετε και κατεβαζεται yify.

σε οτιδηποτε αλλο ειναι κριμα να "καιτε" ταινιες νομιζοντας οτι βλεπετε 720 ή 1080 yify.

• Like 1
  • Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγω που βλεπω στο λαπτοπ με 15αρα οθονη παλι με ενοχλουν του συγκεκριμενου,αλλα δεν νομιζω οτι αξιζει να συζηταμε για τουτο το θεμα(αν δεν κλειδωθει)

τα μονα ριπς που αξιζουν τρομερα ειναι απο παβλικΗΔ

Δημοσ.

γιατι ρε παιδια; δε ειναι 720p οσες ταινιες γραφουν;(μιλαω παντα για τα yifi torrents)

..εγω τωρα τελευταια οτι ταινια κατεβαζω το κατεβαζω απο αυτους και μου φαινεται μια χαρα

Δημοσ.

δεν μπορει ο ενας να βγαζει 720 ριπ στα 800ΜΒ και ο αλλος 720 ριπ και να ειναι 5 γιγα.

ειδικα αν δεις τα bitrates του ενος και του αλλου θα το καταλαβεις.

ειχα βαλει να δω harry potter απο τον γιουφη :-D  και πιξελιαζε τρομερα(για τα δικα μου ματια παντα)

• Like 8
Δημοσ.

δεν μπορει ο ενας να βγαζει 720 ριπ στα 800ΜΒ και ο αλλος 720 ριπ και να ειναι 5 γιγα.

Και να' ναι ίδια ποιότητα; αποκλείεται.

Αν είναι πολύ μικρή η οθόνη που βλέπει κάποιος ταινίες, κάτι πάει κ' έρχεται, αλλά σε 32αρα που έχω δει αντίστοιχα αρχεία, η διαφορά είναι σημαντική.

Δημοσ.

σε 23αρα με τα αρχεια του yify δεν εχω προβλημα συνηθως βλεπω απο τον yify οταν θελω να δω γρηγορα μια ταινια (δεν εχω τοσο καλη συνδεση στο ιντερνετ)

Edit: Καει κανεις τις ταινιες τους τωρα; Εαν ναι απο που παιρνετε τα DVD ωστε να χωρανε τις μεγαλες που ειναι πανω 10 gb

Δημοσ.

Καει κανεις τις ταινιες τους τωρα; Εαν ναι απο που παιρνετε τα DVD ωστε να χωρανε τις μεγαλες που ειναι πανω 10 gb

σε dual layer δεν νομιζω να υπαρχει κατι αλλο.

Απλα αν θες να τις δεις στην τηλεοραση σε dvd Player χρειαζεσαι μετατροπη(φανταζομαι το γνωριζεις)

Δημοσ.

Εγω κατεβαζω yify απο τοτε που ξεκινησε να δουλευει σε τοσο μικρα file sizes γιατι να εχω 10 ταινιες publicHD των 10gb η καθε μια δεν βολευει στον χωρο. Προτιμω 2gb 1080p και για την οθονη μου και τα 2.1 ηχεια μου ειναι μια χαρα

Δημοσ.

Ρε παίδες καλά τα λέτε για την ποιότητα, ok κλάσεις ανώτερο το mkv, γνωστά είναι αυτά εξάλλου σε κάποιον που το 'χει ψάξει λίγο με τις ποιότητες και κατεβάζει αβέρτα (μόνο αυτό το απλό να δει κανείς, καταλαβαίνει γιατί είναι καλύτερο container το mkv).

Αλλά τώρα με τις μπαρούφες που βγαίνουν για ταινίες τα τελευταία χρόνια με το κιλό, ε σιγά μην κάτσει ο άλλος να κατεβάζει 5GB στα 720p ή 10+GB στα 1080p. Μόνο στις σειρές κατεβάζουμε στάνταρ την 720p version του κάθε επεισοδίου που είναι κάτι σχετικά μικρό βέβαια λόγω μικρής διάρκειας (και πάλι δλδ πολλοί είναι αυτοί που κατεβάζουν τα mp4 των 400mb και τα βλέπουν στο φτερό).

Π.χ. εγώ στις ταινίες που κατεβάζω για "χώνεψη", κατεβάζω συχνά YIFY 1080p, τις παίζω σε 40αρα TV και δεν έχω παράπονο. Τώρα τις ταινιάρες που θέλω να απολαύσω π.χ. κάτι Hobbit, Batman, LOTR, πιο παλιές κλασσικές, καινούριες πολύ καλές (σπάνιο), ταινίες με εφέ, ε αυτές θα τις κατεβάσω σε όσα GB περισσότερα. Καλά για 3D δεν το συζητάω, εκεί ανεβαίνω αρκετά σε GB.

• Like 21
Δημοσ.
Μόνο στις σειρές κατεβάζουμε στάνταρ την 720p version

Υπάρχουν εδώ και καιρό διαθέσιμα σε αρκετές σειρές, επεισόδια σε 1080p.WEB-DL τα οποία προτιμώ και προτείνω.

Υ.Γ.

Για τις ταινίες του "κιλού", έχεις δίκιο. ;)

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ yify για κάτι κομεντί και ψιλοδράμματα.

Για δράση και καλή εικόνα μόνο jyk που βγαίνουν κοντά στα 2.8-3.5gb.

Τα υπόλοιπα μου φαίνονται υπερβολικά μεγάλα και δεν κερδίζω κάτι στην 32άρα hd-ready (720p) που τα βλέπω.

Τα web-dl είναι πολύ καλά και είναι από itunes.

Κάτι extreme direct bdrips των 10gb με πολλαπλούς ήχους είναι εκτός συζήτησης.

Πάντως εδώ μιλάμε για ποιότητα yify και ακούω κάτι βιαστικούς που βλέπουν hobbit, riddick και pacific rim σε cam rip και ts και το ευχαριστιούνται. Εγώ προσπάθησα να δω city of bones σε web-rip (καμία σχέση με web-dl αλλά ανώτερο του cam και ts και ισάξιο του ts) και μου βγήκαν τα μάτια στα σκοτεινά σημεία. Εννοείται ότι έφαγε Χ αμέσως μόλις είδα τη σκηνή μέσα στον πύργο των βρυκολάκων (για 5 λεπτά έβλεπα μόνο μαύρη εικόνα και άκουγα τζαμ-τζουμ-χρατς-μπαμ και αου με κάτι αναλαμπές), το "ξαναβρήκα" από jyk και το ξαναείδα από την αρχή.

• Like 1
Δημοσ.

Άμα η τηλεόραση είναι hd-ready, τότε τα μεγάλα αρχεία των 1080p εννοείται πως είναι εξ΄ ορισμού άχρηστα.

(ρε micos, με τέτοια tv έχεις ξεμείνει και συ; αμαρτία ^_^).

Πάντως,αν η ταινία είναι με εντυπωσιακά ειδικά εφέ και αρκετές σκοτεινές σκηνές, πρέπει να κυνηγάς τα μεγάλα αρχεία.

Κυκλοφορούν κάτι remux, αλλά τι κάνεις μέχρι να κατέβουν.

Υπάρχει όμως και ο κίνδυνος, τέτοια αρχεία να μην παίζουν σωστά στους ενσωματωμένους media players, ίσως ούτε και στους εξωτερικούς :fear:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...