Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 τετοια θεματα πρεπει να διαγραφονται asap. οποιος ψαχνει , βρισκει στην εποχη του google πλεον. αν και εχει πεθανει το linux ως εναλλακτικο desktop os (οχι πως ηταν και ποτε) , σιγουρα μπορει καποιοι να "παιδευτουν" με αυτο για προσωπικους λογους μαζοχισμου και μονο. (εξαιρουνται μονο οι server admins) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 είπε ο σοφός unameit ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 το λεει η πραγματικοτητα http://en.wikipedia.org/wiki/Usage_share_of_operating_systems 1 με 2% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angelheart.gr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Ελπίζω να ειδοποίησες και τη Canonical. Να είναι τουλάχιστο προετοιμασμένοι οι άνθρωποι. Όχι τίποτα αλλο αλλά μη τους βρει το κακό ξαφνικά και μετά σε κατηγοράνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 αν και εχει πεθανει το linux ως εναλλακτικο desktop os (οχι πως ηταν και ποτε) , σιγουρα μπορει καποιοι να "παιδευτουν" με αυτο για προσωπικους λογους μαζοχισμου και μονο. (εξαιρουνται μονο οι server admins) καληνυχτα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angelheart.gr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Αν αυτος ειναι ο ευκολος ποιος ειναι ο δυσκολο?. Γινε ποιο συγκεκριμενος σε παρακαλω. τι να καταλαβω απο αυτα τα κινεζικα. Κανε ενα παραδηγμα ρε χακερμαν. Φίλε μου θα σου δώσω τη πιο ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ συμβουλή που έχεις λάβει ποτέ. Μείνε στο ΧΒΟΧ. Μια χαρά είσαι εκεί. Δεν έχει παιδέματα, δεν έχει "τα λίνουξ που είναι 2", δεν έχει καταστάσεις όπου κατεβάζεις (?) διανομή στα ελληνικά και όταν την εγκαθιστάς είναι στα αγγλικά ή στα γιαπωνέζικα. Γενικά δεν έχει σκοτούρες. Πήγες και έβαλες μπελάδες στο κεφάλι σου. Γιατί ; ειλικρινά ΔΕΝ σε καταλαβαίνω. Υπάρχουν άλλες πορτοκαλιές, Επίσης (και πάλι ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ). Δεν είναι απλά ότι δεν το 'χεις. Είναι ότι δεν ξέρεις καν πως να προσαπθήσεις. Σου έδειξα τον τρόπο πριν και δεν το πήρες καν χαμπάρι. Είναι σα να προσπαθεί η γυναίκα μου να μάθει παρκάρισμα μέσα από κουβέντα σε φόρουμ. Είναι που είναι επικίνδυνη, θα βγει και θα σκοτώσει και κανέναν μετά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Sange ειναι προφανες οτι το GNU/Linux δεν κανει για σενα ουτε εσυ για αυτο. Αστο στην ησυχια του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sange Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Επειδη δεν εχω δουλεια ειπα να ασχοληθω για λιγο αλλα δεν ειστε σε θεση να με μαθετε λινουξ ειναι οπως τα μαθηματικα? Πιστευω πως μια αποτυχια για κατι που δεν καταλαβενω σημερα θα το μαθω αυριο αλλα ολα θελουν το χρονο τους. Σας ευχαριστω χακερς την φαπα την εφαγα τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Tι να σε μαθουμε? Το link στο post 3 το διαβασες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Tι να σε μαθουμε? Το link στο post 3 το διαβασες? eee ! Γεια σας παιδες εχω βαλει πολλες δεκαδες φορες το λινουξ και σε μορφη live και κανονικο setup και σε virtual image. Δεν μπορεσα να τα καταλαβω με τιποτα ειναι εντελως αναποδα με σπανε τα νευρα μου . Καντε με να αλλαξω γνωμη θελω να ακουσω τα επιχηρειματα σας . Καλα κανει φιλος μας και δοκημαζει το linux. Ειναι σαν να πας να κανεις κατι και μετα ξεχνας πως εγινε με εντολες μεγαλες. το λινουξ ειναι μονο για ιντερνετ serfarisma και facebook. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 ε τοτε ας αλλαξει ο pmav τον τιτλο σε "Linux για αρχαριους και για οσους νομιζουν οτι linux=τσαμπα-κλικι-κλικι-windows-χωρις ιους" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmav99 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Επειδη δεν εχω δουλεια ειπα να ασχοληθω για λιγο αλλα δεν ειστε σε θεση να με μαθετε λινουξ ειναι οπως τα μαθηματικα? Πιστευω πως μια αποτυχια για κατι που δεν καταλαβενω σημερα θα το μαθω αυριο αλλα ολα θελουν το χρονο τους. Και επειδη δεν εχεις εσυ δουλεια, σημαινει οτι δεν εχουμε και εμεις; Αν εχεις συγκεκριμενες αποριες καντες. Αλλά δεν έχουμε κανένα λόγο να κάτσουμε να σου αλλάξουμε γνώμη για οποιοδήποτε θέμα. http://xkcd.com/386/ Στις αρχες του 21ου αιωνα το #1 skill ειναι να ξερεις να κανεις αναζητηση στο internet. Δες εδω γιατι. http://xkcd.com/903/ Αντί για linux, μάθε google. Πιο χρήσιμο είναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sange Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Εχω μια απορια. Ενα κιλό σιδερο ποσες καρφίτσες κανεις. μιας και δεν εχω δουλεια εεεε!!! και που σε πως κουρεβουν το αυγο. εχω δωρεαν χρονο γραφης γιατι να παει τσαμπα εχω και στικακι και σκληρο δισκο καιι οθονη και τι να τα κανω να στεκοντε στην ακρη. Ελα κλειδωσετο το θεμα να τελειονουμε. :cry: :cry: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmav99 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 άμα θες να κλεδωθεί μπορείς να το αναφέρεις στους συντονιστές. Μέχρι να το κάνεις, κάνε μια αναζήτηση στο google για "how to ask good questions" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 εγω παντως λεω να το αφησεις το linux η μαιρουλα τα εφτιαξε με τον τακη που ξερει να φτιαχνει site! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα