Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να κανω την αναβαθμιση από ένα χπερια ς που εχω σε iPhone 5 η iPhone 5s και αναρωτιέμαι πως θα περασω τις επαφες μου στο κινητο.....εχω ολες τις επαφες μου αποθηκευμενες στη σιμ αλλα είναι μικρο και τα iPhone παιρνουν νανο οπου δεν γινεται να μετατραπει μια μικρο........οποτε τι κανω;;;;όπως γνωρίζουμε το iPhone δεν μπορει να επικοινωνησει με ανδροιδ για συγχρονισμο επαφων....θα με βοηθούσατε απίστευτα εάν μου δινατε μια απαντηση....ευχαριστω

Δημοσ.

ανέβασε τις επαφές σου με το android στο gmail σου και όταν πάρεις το iphone ρύθμισε το gmail σου και θα φέρει τις επαφές κανονικά.

ή αλλιώς , ψάξε αν η sony έχει application να κάνεις sync της επαφές σου στον υπολογιστή και μετά θα τις περάσεις μέσω itunes.

Θα σου πρότεινα τον 1ο τρόπο όμως.

Δημοσ.

τωρα για να σου δωσω να καταλάβεις δεν εχω κανενα κινητο τιποτα.....απλα ειχα κανει ένα μπακ απ στο πσ......μπορω να παω την σιμ στο γερμανο και να μου τις περασουν αυτοι;;;δεν είναι πολλες επαφες γυρω στις 60

Δημοσ.

αν η σιμ ειναι απο τις καινουργιες δηλ. το χρυσο μερος ιδιο μεγεθος με της νανο κοψτην και πας

ρυθμισεις - mail, επαφες, ημερολογια και κατω κατω εισαγωγη επαφων απο sim

Δημοσ.

θελω να κανω την αναβαθμιση από ένα χπερια ς που εχω σε iPhone 5 η iPhone 5s και αναρωτιέμαι πως θα περασω τις επαφες μου στο κινητο.....εχω ολες τις επαφες μου αποθηκευμενες στη σιμ αλλα είναι μικρο και τα iPhone παιρνουν νανο οπου δεν γινεται να μετατραπει μια μικρο........οποτε τι κανω;;;;όπως γνωρίζουμε το iPhone δεν μπορει να επικοινωνησει με ανδροιδ για συγχρονισμο επαφων....θα με βοηθούσατε απίστευτα εάν μου δινατε μια απαντηση....ευχαριστω

Να μην πειραματιστείς να κόψεις τη σιμ, 5 ευρώ κάνει να σου δώσουν καινούρια. Όσο για τις επαφές, αν τις περάσεις όπως ειπε ο φίλος στο gmail, μετά τις κάνεις από μέσα από το gmail EXPORT CONTACTS και γίνεται vcf αρχείο (vcard) , το φυλάς στον υπολογιστή και όταν πάρεις το αειφον, φτιάχνεις appleid/password, ενεργοποιείς το icloud και μετά πάς στο www.icloud.com από τον υπολογιστή, κάνεις λογκ ιν με το apple id σου, πας στις επαφές και πατάς το γρανάζι κα΄τω αριστερά και import from vcard και περνάς τις επαφές εκεί, και αυτόματα εμφανίζονται στο αειφον. Και από κει και στο εξής, κάθε φορά που προσθέτεις μια επαφη στο αειφον και εφόσον είσαι στο ίντερνετ, αποθηκεύεται αυτόματα στο icloud. 

Δημοσ.

πως θα τις περασω στο γμαιλ αφου δεν εχω κινητο;;

Αφού είπες ότι τις έχεις backup στον υπολογιστή. Αν έχεις αρχείο vcf τις κάνεις import στο gmail.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...