Nik098 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα, αγόρασα ένα λαπτοπ (turbo-x maestro mn 8227dmp) και έχει πρόβλημα με ενσωματωμένη κάμερα, ενώ έχει όλα τα driver και δεν δουλεύει η κάμερα, αν γνωρίζει η ξερει κάποιος μια βοήθεια..... ευχαριστώ.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 την αναγνωριζει και δειχνει μαυρο η δεν την βρισκει καθολου
magic force Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα, αγόρασα ένα λαπτοπ (turbo-x maestro mn 8227dmp) και έχει πρόβλημα με ενσωματωμένη κάμερα, ενώ έχει όλα τα driver και δεν δουλεύει η κάμερα, αν γνωρίζει η ξερει κάποιος μια βοήθεια..... ευχαριστώ. ίσως τα έχει παίξει. αν το αγόρασες καινουργιο εννοείται πρίν κάνεις οτιδήποτε άλλο,το πάςπίσω μιας και καλύπτεται απο εγγύηση. αλλά...μήπως προσπαθείς να το χρησιμοποιήσεις με κάποιο πρόγραμμα με το οποίο απλώς δεν είναι συμβατή η κάμερα...?
SPANK Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Αμα την δοκιμάσεις με το skype δεν δείχνει τιποτα ?
SigmaDelta Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Αν δεν υπάρχει καν στον device manager στην κατηγορία imaging devices,τότε κάποιο πρόβλημα υπάρχει με την κάμερα.Το έπαθα κι εγώ και το πρόβλημα ήταν ότι δεν είχε κουμπώσει καλά η καλωδιοταινία στο πάνω μέρος της οθόνης.Δεν το πείραξα εγώ,το έστειλα στο σέρβις και όλα καλά.Εφόσον είναι καινούριο κι εσύ αυτό να κάνεις. 1
magic force Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Αν δεν υπάρχει καν στον device manager στην κατηγορία imaging devices,τότε κάποιο πρόβλημα υπάρχει με την κάμερα.Το έπαθα κι εγώ και το πρόβλημα ήταν ότι δεν είχε κουμπώσει καλά η καλωδιοταινία στο πάνω μέρος της οθόνης.Δεν το πείραξα εγώ,το έστειλα στο σέρβις και όλα καλά.Εφόσον είναι καινούριο κι εσύ αυτό να κάνεις. πολύ σωστό αυτό με την καλωδιοταινία! και η μόνη λύση εκεί είναι να πιέσεις ελαφρά την κάμερα μήπως και κάνεις κάτι(χωρίς να την σπρώξεις τόσο που να σπάσει κιόλας έτσι?!).
apostol1s Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 αγορασε μια webcam γιατι ολο προβληματα θα εχεις με turbox
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα