Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήδη το BF4 σε 4K με 4xMSAA φτάνει να τρώει μέχρι και 5.1GB Vram.Εξωπραγματικά settings δεν λέω αλλά να και κάπου που μπορείς να τα αξιοποιήσεις.

Eξωπραγματικό ναι μεν κατά εσένα, αλλά όταν βολεύει το επιχείρημα βολεύει :P (όχι ότι πιστεύω έτσι εύκολα ότι όντως η κατανάλωση είναι τόσο αλλά μην μου χαλάσω και τον κυνισμό....)

Δημοσ.

Όπως θες.Δεν είναι ότι με βολεύει, αλλά όταν πας σε τέτοιες λύσεις θα αξιοποιηθεί και η Vram(Μιας Titan) πολύ περισσότερο.

Battlefield 4 – Running At 4K (4096×2160) On Four Titans

According to Thirty IR, all settings were maxed out – including Anti-Aliasing (4x MSAA) – and VRAM usage was around 5.1GB. 
Δημοσ.

Όπως θες.Δεν είναι ότι με βολεύει, αλλά όταν πας σε τέτοιες λύσεις θα αξιοποιηθεί και η Vram(Μιας Titan) πολύ περισσότερο.

Battlefield 4 – Running At 4K (4096×2160) On Four Titans

΄Οχι δεν θέλω.

this video shows Battlefield running at a really high resolution (running at 4800×2560 and being downscaled to 4096×2160) with all its bells and whistles enabled on four Nvidia Titan cards. According to Thirty IR, all settings were maxed out – including Anti-Aliasing (4x MSAA) – and VRAM usage was around 5.1GB.

4800*2560 = 12.288.000 pixels

4k or UHD = 3840*2160 = 8.294.000 pixels

ή αλλιώς ΅μόνο΅ 48% περισσότερα pixels. Eίναι σαφώς καθαρή σύμπτωση ότι τα 5.1GB μου ΅φάνηκαν΅ υπερβολικά. Παραμένει κοινός τόπος ότι η NV έχει βάλει 6 γίγα στον Τιτάνα κυρίως για double precision αλλιώς θα πρέπει να είναι όλοι οι νέοι αγοραστές 780-780Τi εξαιρετικά ηλίθιοι.

Δημοσ.

Ναι αλλά μετά από αυτό λέει ''and being downscaled to 4096×2160''

Ναι ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΚΕ στην προηγούμενη ανάλυση το κατεβάζει στα 4096*2160 προφανώς για να γλυτώσει εύρος. Εσύ τι λες η εσωτερική επεξεργασία στα 4800*2560 να είναι τσάμπα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...