Προς το περιεχόμενο

Παγωμα/κολλημα 2 ημερων ταμπλετ

anwnymh29

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα φορουμ,την τριτη που μας περασε ελαβα τo lenovo idea pad a1000 για τον ανιψιο μου..μολις μου τηλεφωνησε και μου ειπε πως εκει που επαιζε παιχνιδια,πηγε να επιστρεψει στην οθονη-επιφανεια εργασιας και δεν πατιεται τιποτα!Ουτε να το κλεισει μπορει ουτε τιποτα..

Να το εξοντωσε μεσα σε 3 μερες ειναι λιγο δυσκολο!Τι να συνεβη?Επισης το καπακι απο πισω βγαινει?Γινεται καποια αφαιρεση μπαταριας ωστε να ξεκολλησει?Ειμαι ασχετη απο ταμπλετ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για δες εδώ http://download.lenovo.com/consumer/mobiles_pub/ideatab_a1000_hmm_en_20130716.pdf αν είναι αυτό το tablet σου,  επίσης κοίτα για κανένα κουμπάκι reset συνήθως έχουν και πατιούνται με μια καρφίτσα πιθανόν να κόλλησε το παιχνίδι, κάποια στιγμή θα μείνει από μπαταρία και θα σβήσει λογικά, για δες την συμπεριφορά του όταν το ξεκινήσεις από την αρχή.

Παιδια σας ευχαριστω για τις απαντησεις!!Σημερα θα το πιασω στα χερια μου,να δω τι ακριβως εχει συμβει γιατι χτες ενημερωνομουν τηλεφωνικα απο τον ανιψιο μου..Ξερω οτι σε καποια φαση εμεινε απο μπαταρια,το εβαλε στην πριζα,ακουσε την δονηση αλλα στην οθονη καμια αντιδραση!!

4-5 παιχνιδακια ειχε κατεβασει το παιδι τιποτα το ιδιαιτερο!!Μεσα σε 3 μερες να φαει τετοιο κολλημα?Πως απαιτω αντικατασταση ειναι το θεμα..

Οταν το λαβω θα προσπαθησω να το κανω reset,αν ξερετε περισσοτερα του τι πρεπει να γινει οι κατοχοι ταμπλετ,θα ημουν ευγνωμων αν μου λεγατε..Ενταξει ειναι φτηνο ταμπλετακι,δεν ειχαμε απαιτησεις αλλα οχι και σε 3 μερες να μην αντιδραει..

Το εδωσα πισω και μου εδωσαν μια επιταγη 100 ευρω,οσο ειχε δλδ..Παραγγειλα αυτο..

http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/125257-bitmore-tab840

Αξιζει?Στο lenovo ατυχησαμε..

• 2 χρόνια αργότερα...

Συνηθως τα ταμπλετ κολλανε επειτα απο ενα παιχνιδι. Ξεκολλανε με απλη επανεκκινηση που γινεται ειτε με καποιο κρυφο κουμπακι ειτε κρατωντας πατημενο το κουμπι ανοιγματος για μερικα δευτερολεπτα. Ας το εχετε αυτο γενικα υποψη σας. Και το δικο μου κολλησε μετα το παιχνιδι stormfall για ταμπλετ και το ξεκολλησα με απλη επανεκκινηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φιλη ανωνυμη,το λινκ δεν οδηγει πουθενα,αλλα διαβαζω την μαγικη λεξη bitmore.... Μακρια,αν δεν θες να εχεις χειροτερα προβληματα.... Επισης,γενικα στο ανδροιδ,ακομα και σε σοβαρο κολλημα που δεν πατιεται ο,τιδηποτε, με παρατεταμενο πατημα του power button, επιτυχαινεις επανεκκινηση....

Επεξ/σία από tsilitheo1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...