sonyxp Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 You can't do this even in your dreams. Όσο για κάποιον που είπε "εκτός αν χακάρεις τον σερβερ", συμφωνώ αλλά έχεις την εντύπωση ότι θα τα καταφέρει να το στήσει-σετάρει?
vacilis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 You can't do this even in your dreams. Όσο για κάποιον που είπε "εκτός αν χακάρεις τον σερβερ", συμφωνώ αλλά έχεις την εντύπωση ότι θα τα καταφέρει να το στήσει-σετάρει? εφοσον θα καταφέρει α ντο χακαρει, παιχνιδάκι θα του ειναι να το στησει σε δικο του σερβερ...
choppersan Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Άλλοι δουλεύουν 1 χρόνο απάνω στην δημιουργία ενώς βασικού αρκετά browser game και ο φίλος ρωτάει για αντιγραφή παιχνιδιού... Και να το κατάφερεις σκέψου τις ποινικές διώξεις που θα φας, έστω και για τα 5 άτομα που αναζητάς τέτοιο παίχνιδι(Αν και όλοι καταλαβαίνουμε ότι δεν το θες για τους φίλους σου.Είναι η κλασική ατάκα προ ετών θα ανοιξω δικό μου server Lineage2 για εμένα και τους φίλους μου:Ρ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα