Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει ένα παιχνίδι, ένα brownser game, το grepolis αν το έχετε ακουστά.

Αυτό θέλω να το αντιγράψω ΠΛΗΡΩΣ ρυθμίζοντας εγώ πόντους κ.τ.λ και να παίζω μόνο εγώ και κάτι φίλοι μου σε μια ιστοσελίδα που μπορούμε να ανοίξουμε  (θα είναι αδύνατον να το βρει το Google) ή σαν λογισμικό στον υπολογιστή μας καμιά ιδέα; Μπορεί κάποιος να κάνει αυτή τη δουλειά; Ή να μου πει τον τρόπο;

Δημοσ.

Αυτο που ζητας ειναι ενταλως αδυνατον εκτος και αν χακαρεις τους σεβερς του παιχνιδιου και κατεβασεις τα αρχεια.

Δημοσ.

Όταν λες εσύ και κάτι φίλοι εννοείς πάνω από 1000 ή θα πεις μόνο τους κολλητούς;

Εννοώ εγώ και 3-4 φίλοι.

Γίνετε κάτι τέτοιο; Αν όχι να το έχω σε μια σελίδα να είναι σαν λογισμικό στον υπολογιστή μπορεί να κάνει κάποιος σας παρακαλώ μία τέτοια δουλειά;;;

Δημοσ.

Μπορώ να το αναλάβω αν μπορέσεις να διαθέσεις 60,000ευρώ προκαταβολή για αρχή.

Χω Χω Χω Merry Christmas

Δημοσ.

Εγώ του το φτιάχνω με 58000 και θα δώσω και στον elis μια μίζα 2000 για να αποσυρθεί.

(έτσι γίνονται οι μπίζνες! )

Δημοσ.

θες να κανεις κατι για το οποιο πρεπει να δουλεψει μια ομαδα προγραμματιστων για αρκετους μηνες μονο και μονο για να παιζεις με μερικους φιλους ???

Προφανως δεν γίνεται κατι τετοιο .

Δημοσ.

Εγώ του το φτιάχνω με 58000 και θα δώσω και στον elis μια μίζα 2000 για να αποσυρθεί.

Η μίζα γίνεται αποδεκτή!  :-D

Δημοσ.

Αγαπητό Ινσόμνια,

Συγνώμη που γράφω τόσο αργά την ευχή μου,τα Χριστούγεννα πέρασαν δυστυχώς.

Για την επόμενη χρονιά,θα ήθελα να δω ένα τμήμα του φόρουμ να είναι αφιερωμένο σε

βασικές οδηγίες χρήσης υπολογιστή και επίσης να γράφεται  το πώς δουλεύουν

κάποια βασικά κομμάτια του Διαδικτύου.Και όλα αυτά να είναι γραμμένα ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ!

Ευχαριστώ αγαπητό Ινσόμνια.

• Like 1
Δημοσ.

Κι εδώ κολλάει το γνωστό "μα καλά, τρία χιλιάρικα για να σκάψεις μια τρύπα? γιατί τόσα πολλά?" "Ε κοίτα, ένα θα κρατήσω εγώ, ένα εσύ, κι ένα θα δώσουμε στον άλλο να σκάψει την τρύπα". :D

Το δυστυχές είναι ότι ακριβώς έτσι δουλεύουν τα πράγματα. Κλασική περίπτωση που κατεβαίνουν για ανάθεση άτομα που δεν έχουν καν πρόθεση να πάρουν το έργο, μόνο και μόνο για να πληρωθούν ώστε να μη κάνουν προσφορά από αυτούς που θέλουν να το πάρουν. Ελλάς το μεγαλείο σου. :eek:

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...