triantis7 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα σας, έχω ένα Macbook air 13αρι και το πρόβλημα είναι οτι όταν ξεκινάει, με το που αρχίζει και γυρνάει το γρανάζι, σβήνει εντελώς. Σε προσπάθεια να κάνω boot από usb η από εξωτερικό usb-dvd, με το που φορτώνει βγάζει ένα απαγορευτικό (forbiden sign). Δεν ξεκινάει σε safe mode (σβήνει πάλι).. Αρχικά σκέφτηκα δίσκο.. Από diagnostics tests βγάζει MOT - exchaust error που αποτι είδα είναι θέμα του fan.. Αποσυνδέοντας το fan, δεν αλλάζει κάτι.. Το fan κάνει θόρυβο και σίγουρα έχει πρόβλημα παρόλο που γυρνάει , αλλά μπορεί να είναι υπεύθυνο για να σβήνει το mac και να μην bootάρει; Έχω δοκιμάσει recovery αλλα δεν κάνει, δοκίμασα reset pram χωρίς αποτέλεσμα. Καμιά γνώμη; ΥΓ.: Δεν εχω και δίσκο να δοκιμάσω.. Είναι 1.8" IDE... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Για ρίξε μια ματιά στο άρθρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triantis7 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 οπως το φανταζόμουν, δίσκος.. Ευχαριστώ ozelot.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα