HBZ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 λοιπον γεια σασ παιδεσ χρονια πολλα και καλη χρονια.ασ μπω στο ψητο.λοιπον θα ηθελα μια ακριβη καρτα hardcore gaming καρτα γραφικων γιατι σκεφτομαι να αγορασω το καλοκαιρι μια ιθονη υψηλης αναλυσησ 2550χ1440.οποτε θα ηθελα να μου πειτε ποια θα ηταν η καλυτερη επιλογη και για την καρτα και για την οθονη.budget τωρα εμμμμμμ gpu:650eurw πανω κατω.οθονη 500eurw me αναλυση 2550χ1440 με 5ms h λιγοτερο χρονο αποκρισησ,και σχετικα ηψηλη αναλυση και φωτεινοτητα.να μια που ειδα στο scroutz https://www.skroutz.gr/s/2387993/Asus-PB278Q.html.για την καρτα γραφικων σκεφτομουνα μια 780ti 4 gb οταν βγει μια.σκεφτομαι να τα αγορασω ολα αυτα μετα τον ιουνιο(τοτε τελειωνω τισ εξετασεισ του σχολειου και ναι ειμαι μικρος=>17 χρονων,αρα 8ελω κατι να με κρατησει κανα 3-5 χρονια.αν χρειαστει μπορω να παω σε sli me δευτερη καρτα αλλα μετα απο ενα χρονο οταν μαζεψω τα λεφτα.τελος δεν θελω να maxαρω τα παντα ,απλωσ 8ελω να παιζω τα παντα σε vry high settings h akomh se ultra χωρισ AA KAI AF.δλδ να παιζω τα παντα σε 60fps και πανω σε ultra settings χωρις ΑΑ ΚΑΙ AF.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ,. ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΔΛΔ ΚΑΙ ΟΘΟΝΗ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΝ ΓΙΝΟΜΑΙ ΣΠΑΣΤΙΚΟΣ
WalkerSW Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Εμείς ευχαριστούμε που μας έκανες να γελάσουμε πάλι. 15
Fulgore Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 λοιπον γεια σασ παιδεσ χρονια πολλα και καλη χρονια.ασ μπω στο ψητο.λοιπον θα ηθελα μια ακριβη καρτα hardcore gaming καρτα γραφικων γιατι σκεφτομαι να αγορασω το καλοκαιρι μια ιθονη υψηλης αναλυσησ 2550χ1440.οποτε θα ηθελα να μου πειτε ποια θα ηταν η καλυτερη επιλογη και για την καρτα και για την οθονη.budget τωρα εμμμμμμ gpu:650eurw πανω κατω.οθονη 500eurw me αναλυση 2550χ1440 με 5ms h λιγοτερο χρονο αποκρισησ,και σχετικα ηψηλη αναλυση και φωτεινοτητα.να μια που ειδα στο scroutz https://www.skroutz.gr/s/2387993/Asus-PB278Q.html.για την καρτα γραφικων σκεφτομουνα μια 780ti 4 gb οταν βγει μια.σκεφτομαι να τα αγορασω ολα αυτα μετα τον ιουνιο(τοτε τελειωνω τισ εξετασεισ του σχολειου και ναι ειμαι μικρος=>17 χρονων,αρα 8ελω κατι να με κρατησει κανα 3-5 χρονια.αν χρειαστει μπορω να παω σε sli me δευτερη καρτα αλλα μετα απο ενα χρονο οταν μαζεψω τα λεφτα.τελος δεν θελω να maxαρω τα παντα ,απλωσ 8ελω να παιζω τα παντα σε vry high settings h akomh se ultra χωρισ AA KAI AF.δλδ να παιζω τα παντα σε 60fps και πανω σε ultra settings χωρις ΑΑ ΚΑΙ AF.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ,. ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΔΛΔ ΚΑΙ ΟΘΟΝΗ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΝ ΓΙΝΟΜΑΙ ΣΠΑΣΤΙΚΟΣ Καθαρα απο περιεργεια απο τι αποτελειται το υπολοιπο συστημα που εχεις?? Επεξεργαστης,τροφοδοτικο,κουτι,ram κλπ.
trujillo2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 τι 780 και 880 ρε μεγαλε.....εδω εισαι -> http://www.e-shop.gr/product?id=PER.519322 1
SolicitedCrib4 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 τι 780 και 880 ρε μεγαλε.....εδω εισαι -> http://www.e-shop.gr/product?id=PER.519322 Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
orion1986 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 εγω απο την πλευρα μου θα προσπαθησω να φανω πιο ψυχραιμος και να συμβουλεψω τον topic starter , με την εννοια οτι βλεπει εντελως λαθος το θεμα hardcore gaming . ειναι εντελως λαθος να νομιζεις οτι με πανακριβη καρτα και πανακρινη οθονη μονο θα εχεις τα επιθυμητα αποτελεσματα . δεν λες απο τι αποτελειται το υπολοιπο συστημα . εφοσον λες οτι διαθετεις συνολο 1000 ευρω φτιαχνεις ενα ολοκληρωμενο συστημα με πολυ καλα υποσυστηματα . σε αναμονη λοιπον να πεις το υπολοιπο σου pc
aetos1988 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Πάρε μια BMW R1000rr και θα ξεχάσεις intel,amd,nvidia,οθόνες κτλ. για μια δεκαετία http://www.youtube.com/watch?v=1Zj2h-3AeiM 1
Fulgore Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Εγω ειμαι πολυ περιεργος να ακουσω απο τι αποτελειται το υπολοιπο συστημα που εχει τωρα .... Αντε γιατι παρα εχει γινει το κακο τωρα τελευταια.. λοιπον γεια σασ παιδεσ χρονια πολλα και καλη χρονια.ασ μπω στο ψητο.λοιπον θα ηθελα μια ακριβη καρτα hardcore gaming καρτα γραφικων γιατι σκεφτομαι να αγορασω το καλοκαιρι μια ιθονη υψηλης αναλυσησ 2550χ1440.οποτε θα ηθελα να μου πειτε ποια θα ηταν η καλυτερη επιλογη και για την καρτα και για την οθονη.budget τωρα εμμμμμμ gpu:650eurw πανω κατω.οθονη 500eurw me αναλυση 2550χ1440 με 5ms h λιγοτερο χρονο αποκρισησ,και σχετικα ηψηλη αναλυση και φωτεινοτητα.να μια που ειδα στο scroutz https://www.skroutz.gr/s/2387993/Asus-PB278Q.html.για την καρτα γραφικων σκεφτομουνα μια 780ti 4 gb οταν βγει μια.σκεφτομαι να τα αγορασω ολα αυτα μετα τον ιουνιο(τοτε τελειωνω τισ εξετασεισ του σχολειου και ναι ειμαι μικρος=>17 χρονων,αρα 8ελω κατι να με κρατησει κανα 3-5 χρονια.αν χρειαστει μπορω να παω σε sli me δευτερη καρτα αλλα μετα απο ενα χρονο οταν μαζεψω τα λεφτα.τελος δεν θελω να maxαρω τα παντα ,απλωσ 8ελω να παιζω τα παντα σε vry high settings h akomh se ultra χωρισ AA KAI AF.δλδ να παιζω τα παντα σε 60fps και πανω σε ultra settings χωρις ΑΑ ΚΑΙ AF.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ,. ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΔΛΔ ΚΑΙ ΟΘΟΝΗ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΝ ΓΙΝΟΜΑΙ ΣΠΑΣΤΙΚΟΣ Για την ηλικια αν ισχυει ουδεν σχολιο.
trujillo2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 εγω απο την πλευρα μου θα προσπαθησω να φανω πιο ψυχραιμος και να συμβουλεψω τον topic starter , με την εννοια οτι βλεπει εντελως λαθος το θεμα hardcore gaming . ειναι εντελως λαθος να νομιζεις οτι με πανακριβη καρτα και πανακρινη οθονη μονο θα εχεις τα επιθυμητα αποτελεσματα . δεν λες απο τι αποτελειται το υπολοιπο συστημα . εφοσον λες οτι διαθετεις συνολο 1000 ευρω φτιαχνεις ενα ολοκληρωμενο συστημα με πολυ καλα υποσυστηματα . σε αναμονη λοιπον να πεις το υπολοιπο σου pc DO NOT FEED THE FUCKIN TROLL!!!!!!!!βαλτος εισαι? fulgore φαντασου να πει τιποτα core2duo......
Ailuros Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Εγω παλι θα κανω την παπια και σιγα σιγα θα αρχισουν να συγχωνευονται, σβηνονται, κλεινονται τετοιες ενοτητες. Ειναι καιρος να πεσει λιγο νοικοκυρεμα εδω γιατι μπατε σκυλοι αλεστε καταντηδαμε. Θα υπαρχει ΜΙΑ ενοτητα για συμβουλες, βοηθεια για RAdeon, ΜΙΑ για Geforces και απο μια ενοτητσ για οδηγους υπιστηριξη. Τεχνολογικες ενοτητες ευπροσδεκτες, ενοτητες του τυπου "εχω μπεζ τσαντακι ποια καρτα γραφικων ταιριαζει μ αυτην" στις αναβαθμισεις. Για την ενοτητα θα μεινει μεχρι αυριο ανοιχτη αυτη η παρωδια. Trujillo και λοιποι να υπολογιζω στη βοηθεια σας; Sorry για τα ορθογραφικα... μισω τα κινητα ... 8
trujillo2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 αργησες να εμφανιστεις , ailuros . οχι τιποτα αλλo καποιοι πεφτουν στην παγιδα σαν τον orion1986
Ailuros Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 11 το βραδυ και βασανιζομαι με το κινητο να γραψω 5 λεξεις. Οσοι θελετε να βοηθησετε προτασεις παντα ευπροσδεκτες. 1
Millennium Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Μη ταλαιπωρείτε τον μοντερέητορα. Ailuros άντε να μπει μια τάξη.
umbrella co. Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 @TS: oι γιορτες τελειωσανε αγαπητε, ειναι ωρα να συνελθεις απο το hangover....
Προτεινόμενες αναρτήσεις