Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια , ευχομαι σε ολους καλη χρονια με υγεια και ευτυχια .

λοιπον το συγκεκριμενο ειχε προβλημα με τον ηχο μια στο τοσο ωσπου μια μερα ουτε λαλια ουτε μιλια

μπορει να μου πει αν ξερει καποιος σε πιο κομματι της πλακετας βρισκεται η βλαβη ?

και αυτα τα δυο που εχω κυκλωσει τα ειδα σπασμενα οταν την ανοιξα μηπως γνωριζει κανενας τι ειναι και τι κανουν ?

50129322273183740829.jpg

Δημοσ.

ο ηχοσ ελενχεται απο  το κοματι του τηλ που εχει και τον κονεκτορα για φορτηση, ολο το κοματι .οχι απο την πλακετα

Δημοσ.

Φιλος δεν ειναι ετσι , εχω αλλαξει κανα 5αρι κονεκτορες γιατι αυτο νομισα και εγω , ελπιζω ομως να ειναι αυτες οι δυο που εχω κυκλωσει . Θα δειξει ...

Δημοσ.

Εαν δεν κάνω λάθος, έχω πετύχει τύπο από Αγγλία που ασχολητε με σγγκολισεις και διορθώνει τετεια προβλήματα για το 3G.

Ψάξουν στο eBay

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

εξηγησε λιγο τι εννοεις με τον ηχο..δεν χτυπαει?δεν σε ακουνε?δεν ακους?μεσω viber κτλ δουλευουν?

Δεν εχει ουτε ηχο οταν χτυπαει ουτε το μικροφωνο δουλευει , με ακουστικα παλι τιποτα .

Εαν δεν κάνω λάθος, έχω πετύχει τύπο από Αγγλία που ασχολητε με σγγκολισεις και διορθώνει τετεια προβλήματα για το 3G.

Ψάξουν στο eBay

Sent from my iPhone using Insomnia

Εχω δικο μου εδω στην πατρα απλα ηθελα μηπως γνωριζει καποιος σιγουρα να μου πει , εγω αυτο που θα κανω εινα να το παω στο μαστορα μου να βγαλουμε απο μια παλια κα να το δοκιμασουμε ετσι .
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

το audio codec ειναι το τετραγωνο chip κατω απο την sim tray στην αριστερη γωνεια οπως κοιταμε 

το δεξι στρογγυλο chip poy δειχνεις  ειναι accelaration sensor 

το αλλο δεν γνωριζω να σου πω κατι

Δημοσ.

Από το να κάτσεις να επισκευάσεις πλακέτα από 3g βρες ένα ολόκληρο μεταχειρισμένο να έχεις και ανταλλακτικά. Λογικά κανένα 50άρικο θα έχει. Εκτός αν θες να το κάνεις για να πειραματιστείς.

Δημοσ.

Σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση δεν αξιζει να ασχοληθεις με επισκευη πλακετας για 3G, πληρως λειτουργικο ουτε 50€ πιανει πλεον

(Εκτος απο ενα του κουτιου που το κραταω για συλλεκτικο και καποια στιγμη θα παρει αξια) :P

• Like 3
Δημοσ.

Σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση δεν αξιζει να ασχοληθεις με επισκευη πλακετας για 3G, πληρως λειτουργικο ουτε 50€ πιανει πλεον

(Εκτος απο ενα του κουτιου που το κραταω για συλλεκτικο και καποια στιγμη θα παρει αξια) :P

καλά αυτό ισχύει εδώ και τόσο καιρό..3g και 3gs αγοράζεις για πλάκα σήμερα..στην ξεφτίλα που λέμε...

Όταν λες του κουτιού το ενοείς κυριολεκτικά,με τη ζελατίνα ? :P :D

Δημοσ.

καλά αυτό ισχύει εδώ και τόσο καιρό..3g και 3gs αγοράζεις για πλάκα σήμερα..στην ξεφτίλα που λέμε...

Όταν λες του κουτιού το ενοείς κυριολεκτικά,με τη ζελατίνα ? :P :D

Ζελατινα δεν εχει, αλλα δεν εχει χρησιμοποιηθει ποτε εκτος σπιτιου, ειναι σαν να το ανοιξες τωρα. Σφαγισμενο σιγουρα θα επιανε πιο πολλα,αλλα ειναι λιγο ανωμαλια να εχεις ενα τηλεφωνο 4-5 χρονια στο κουτι του και να το κοιτας!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...