Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

2) Επισης, πως γινεται να δημιουργησω sprite sheet, sprites (και τι ειναι, μαλλον ρωτα, εχω δει κατι..) οπως και background & χαρακτηρα για την μηχανη γραφικων (τουλαχιστον ετσι ηταν η Unity)

Είχα προσπαθήσει να φτιάξω δικά μου στο photoshop αλλά χωρίς αποτέλεσμα. 

Τα 2d sprites γίνονται ακριβώς όπως και τα cartoon και είναι καθαρά καλλιτεχνική δουλειά.

Αν δεν το χεις με την ζωγραφική γενικότερα δεν θα την παλέψεις. Αλλά και να ξέρεις θα πρέπει να περάσεις σε ψηφιακής μορφής σχέδιο,και τέλος να κάνεις το animation. 

Δες αν θέλεις ένα δικό μου που το έκανα σε flash με ActionScript 2 και έτοιμα sprites του Mortal Kombat.

http://www.sendspace.com/file/vatd6c

Δημοσ.

Γειά σας και από εμένα παιδιά είμαι καινούργιος εδώ στο Insomnia και θα ήθελα και εγώ να ασχοληθώ με το Gaming Development και εάν μπορούσαμε να δημηουργήσουμε μια ομάδα ώστε να προχωρήσουμε σαν Indie Developers.Επίσης και στην Ελλάδα μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα παιδιά αρκεί ο βασικός στόχος να είναι το gaming να έχουμε μεράκι και αγάπη για αυτό που κάνουμε.Οτιδήποτε αλλό είναι μπορούμε να μιλάμε γιαυτο το θέμα εδώ.

Δημοσ.

Γειά σας και από εμένα παιδιά είμαι καινούργιος εδώ στο Insomnia και θα ήθελα και εγώ να ασχοληθώ με το Gaming Development και εάν μπορούσαμε να δημηουργήσουμε μια ομάδα ώστε να προχωρήσουμε σαν Indie Developers.Επίσης και στην Ελλάδα μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα παιδιά αρκεί ο βασικός στόχος να είναι το gaming να έχουμε μεράκι και αγάπη για αυτό που κάνουμε.Οτιδήποτε αλλό είναι μπορούμε να μιλάμε γιαυτο το θέμα εδώ.

Έψαξα και εγώ και δεν βρήκα κανέναν πρόθυμο για συνεργασία ακόμα... :/

Εγώ είμαι μέσα. Αν θες στείλε πμ. 

Αν μπορείς να βρεις κάποιον να μας κάνει 2D sprites εγώ προσφέρω το development στο stencyl και το graphic design.

Δημοσ.

Έψαξα και εγώ και δεν βρήκα κανέναν πρόθυμο για συνεργασία ακόμα... :/

Εγώ είμαι μέσα. Αν θες στείλε πμ. 

Αν μπορείς να βρεις κάποιον να μας κάνει 2D sprites εγώ προσφέρω το development στο stencyl και το graphic design.

Σου έστηλα Pm Mr.Etherium με τα στοιχεία μου στο Skype η στο Steam και συζητάμε εκει ότι θες η ακομα και εδώ.Όποιος άλλος ενδιαφέρεται παιδιά ας μας στήλει εδώ η μέσω PM.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...