Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά να ρωτήσω κάτι διότι κάτι δε μου κάθετε καλά με τις Led η πεθερά μου έχει μια Samsung Led κ εγώ την scarlet 42lg6000 σε τηλεοπτικό σήμα ή δικιά μου δεν συγκρίνεται με την άλλη είναι πολύ πιο ευκρινέστερη είκονα ,πήγα σήμερα κ είδα αυτό το μοντέλο το 620 κ από γοητευτικά πάλι για το τηλεοπτικό σήμα θολό όπως κ την Samsung ....έχουν θέμα εκεί ρε παιδιά τι γίνεται ?

Η LG 42LG6000 SCARLET 42'' LCD TV σου  ήταν το κορυφαίο μοντέλο του 2008 με Tιμή: 2.000 ευρώ :shifty:

δεν προκειται να βρεις όμοια της στα μοντέλα 700-800 ευρώ ακόμα και τώρα!!! (θα πρέπει να είναι σειρά 8 και πάνω)

Δημοσ.

Ευχαριστώ φίλε μου για την απαντηση ,απλά μου είχε κάνει εντύπωση , πάντως καλύτερο τηλεοπτικό σήμα μου φάνηκε να 2 χει η sharp 50LE751 στα 700ε μόνο που δεν έχει τα υπόλοιπα καλούδια της LG .

Δημοσ.

εχω την 47LA620S κοντα 1 χρονο με καλυπτει σε ολα, ο media player της τα σπαει,games με hdmi απο το pc, δεν σκαλωνει πουθενα..και πολυ καλυτερη η εικονα της απο αντιστοιχες sharp (μονο για sharp νομιζω αναφερθηκε καποιος για αυτο και αναφερω την συγκεκριμενη μαρκα)

• Like 1
Δημοσ.

Σαν 2d εικόνα πάντως είναι μετριότατη.

Τα θετικά της όπως ξαναέγραψα είναι ο media player και το 3d, στα υπόλοιπα έχει θέμα.

Δημοσ.

παιδια πια πιστευετε αξιζει για αγορα αυτη η σαμσουνγκ 40 inches με σμαρτ και 3d στα 530 που τη δινει το μιντια μαρκετ.το 3d εδω ειναι καλυτερο; στην lg ?

Δημοσ.

παιδια πια πιστευετε αξιζει για αγορα αυτη η σαμσουνγκ 40 inches με σμαρτ και 3d στα 530 που τη δινει το μιντια μαρκετ.το 3d εδω ειναι καλυτερο; στην lg ?

Υπάρχουν δυο είδη τεχνολογίας 3D 

1) Passive τεχνολογία. Την υιοθετεί η LG σε όλα της τα μοντέλα LED, η Panasonic σε όλα τα φετινά της μοντέλα, και η Sony και Philips σε συγκεκριμένες σειρές.

Πλεονέκτηματα:

Πιο ξεκούραστο 3D, και πιο φωτεινό. Επίσης αρκετά πιο φτηνό το γυαλί και συνήθως δίνουν αρκετά ζευγάρια μέσα. Επίσης σου κάνουν και τα γυαλιά απο τo Village.

Μειονεκτήματα :

Σε επηρρεάζει η απόσταση και η υψομετρική διαφορά που έχεις με την τηλεόραση. Δεν έχεις την ίδια αίσθηση όταν κάθεσαι πολύ κοντά ή όταν έχεις βάλει την τηλεόραση πιο ψηλά ή πιο χαμηλά σε σχέση με την ευθεία του ματιού σου. Επίσης η ανάλυση του 3D που βλέπεις είναι 1920x540 καθώς πολώνονται οι μισές γραμμές με το φίλτρο που έχει πάνω της η οθόνη. Άρα λιγότερη πληροφορία.

2) Ενεργή (Active) τεχνολογία. Την υιοθετεί η Samsung σε όλα της τα μοντέλα, Sony στην κορυφαία της σειρά, Philips σε συγκεκριμένες σειρές, Sharp, και όλες οι Plasma. Παίζουν βασισμένες σε τεχνολογία ενεργού κλείστρου.

Πλεονεκτήματα: Δε σε επηρρεάζει ούτε η απόσταση, ούτε η διαφορά ύψους. Όσο κοντά και να κάτσεις έχεις καλη αίσθηση 3D. Παίζει με μεγαλύτερη λεπτομέρεια. Η ανάλυση εδώ είναι 1920x1080.

Μειονεκτήματα : Είναι σίγουρα πιο κουραστικό γιατί έχεις δυο φωτοφράκτες και ανοιγοκλείνουν πολύ γρήγορα στα μάτια σου. Επηρρεάζεται απο το φωτισμό. Αν ο χώρος σου έχει φωτισμό απο πάνω σου δεν βλέπεις τόσο καλά. Πιο ακριβό το γυαλί καθώς φοράει ηλεκτρονικό κύκλωμα, άρα και λιγότερα γυαλιά μαζί στην αγορά αλλά και πιο ακριβό το επιπλέον ζευγάρι αν χρειαστείς. 

Η επιλογή είναι δική σου. Αν θες μεγαλύτερη λεπτομέρεια πας σε ενεργό, αν θες ευκολία και πιο ξεκούραστο πας σε παθητικό. Καλύτερα να πάς σε κάποιο κατάστημα να τα δείς και από κοντά, γιατί έχω δει ανθρώπους να μην αντέχουν το ενεργό 3D πάνω απο 10 δευτερόλεπτα. 

Σε 50άρα θεωρώ ότι πάρα πολύ καλή σαν τηλέοραση , με σαφές πλεονέκτημα στα απαράδεκτα ελληνικά τηλεοπτικά, τουλάχιστον με τις προκαθορισμένες ρυθμίσεις εργοστασίου είναι η Sony 50W685 την οποία δεν την λές ακριβώς και προσφορά στα γύρω 900 ευρώ που παίζει αυτή τη στιγμή αλλά η εικόνα της είναι σαφώς καλύτερη και απο τη Sharp, αλλά και από την LG.

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...